Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevap yazan herkese teşekkür ederim. O zaman gezmeye gideceğim yere yakın bir yerden kiralayıp yola devam etmek daha doğru olur. Çiftlik kamping olayı güzelmiş. Keşke bizde de olsaydı.
500 km kabaca bir mesafe. Değişkenlik gösterir tabi. Neden 2 gün sürsün? O kadar yavaş mı gitmek gerekiyor? 80 km hız ile 10 saatte 800 km yapar. 10 saatte 500 km giderim diye düşündüm. ilk mesajda yazmıştım hatay' da ikamet ettiğimi. Akdeniz bölgesinde gidilecek yerler genelde 500 km civarı. 1...
Karavan park sorunum yok. Kapalı sitede oturuyorum. Çadır kampı düşünmüyorum. Biraz daha konforlu olsun istiyorum. Benim merak ettiğim 500-600 km (belki daha fazla) yol gidip 2-3 günlük karavan tatili mantıklı olur mu? O tatilden keyif alınır mı? Bu şekilde kısa süreli tatile gidenler var mı...
Merhaba, ben karavan almayı düşünen bir karavancı adayıyım. Bu siteden karavan ile ilgili epey bilgi sahibi oldum. Tabi karavan sahibi olmadığım için yolun başında bile değilim. Benim karavancılık ile ilgili kafamda büyük bir soru işareti var. Deneyimli karavancılar yardımcı olursa sevinirim...