Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Yerli Üretim Mini Jimmy Jib

Ynt: Yerli Üretim Mini Jimmy Jib ,

2. elen karavan

3. elen karavan

4. elen karavan

Portatif ve tam stabildir kapalı konumundaki ölçüleri 80 cm 5 cm. 25 cm.dir agırlıgı 7 kg kadar dır .Taşıma kapasitesi 20 kğ ve üzeridir.Kulanım ölçüleri 1.20 ve 2.10 dur tam boy 3 metre kule çift bilya ile desteklenmiştir.850 tl. satış fiyatıdır. Diger time lapse slider ,motorlu şaryo slider...
  5. elen karavan

Silider İçin Pan Tilt Kontrollü 3 Eksen Motorlu Kumundalı

Ynt: Silider İçin Pan Tilt Kontrollü 3 Eksen Motorlu Kumundalı http://www.youtube.com/watch?v=h_ixMrpz3n4&list=PL-hLNYRdR857zNqE1FUsPZ-AB3uzV7R-S

6. elen karavan

Karavanda Sulu Tip Soğutucu

Ynt: Karavanda Sulu Tip Soğutucu Haklı olabilirsiniz denenmeden bilemeyiz zaten bahsettigim mantıkta kullanılan sistemlerde var seneler önce bile Almanyada ispanyol plaklı tırda görmüştüm sogutulmuş su mantıgıyla çalışan sistemdi aracı spitak kısmına takılmıştı benimkisi karavan için bir fikir...

7. elen karavan

Karavanda Sulu Tip Soğutucu

Ynt: Karavanda Sulu Tip Soğutucu Merhaba aklıma gelen bir fikri sizinle paylaşıp yorumlarınız merak etmekteyim hali hazırda 2001 dukato için karavana dönüşümü hazırlıgındayım ama bahsedecegim projeyi deneyebilirim yorumlarınızdan sonra . Elektirik vb sogutucu konusunda uzman ve sizin kadar...
  8. elen karavan

Motorlu Slider

Ynt: Motorlu Slider Teşekkür ederim diger üretimlerime face İSTFX sayfasından daha detaylı görebilirsiniz.
  9. elen karavan

Motorlu Slider

Ynt: Motorlu Slider üretimlere devam

10. elen karavan

Silider İçin Pan Tilt Kontrollü 3 Eksen Motorlu Kumundalı

Ürün yerli ve tamamen firmamızın üretimidir garanti kapsamımızda olup faturalıdır, Slider saga veya sola hareket ederken kamera veya fotoğraf makinanızı pan ve tilt yapma olanagı sunar Resimdeki ürün 1.50 cm boyundaki slider olup agırlıgı 5.5 kg dir pan tilt aparatımızında agırlıgı 3.5 kg.dir...

11. elen karavan

Trafikte Yatağı Önde Panelvanlara Artık Ceza Kesilmiyor !

Ynt: Trafikte Yatağı Önde Panelvanlara Artık Ceza Kesilmiyor ! Mesut bey aracın arka kısmını ranza şeklinde yatak olarak düşünüyorum bu gün aracın yan basamak vs. hazırladdıgım kalıplara fiberlerini döktüm yarın kalıp resimlerini paylaşırım.
  12. elen karavan

Ynt: Trafikte Yatağı Önde Panelvanlara Artık Ceza Kesilmiyor ! Sayın Hüseyin bey çok dikkatlisiniz :)

13. elen karavan

Ynt: Trafikte Yatağı Önde Panelvanlara Artık Ceza Kesilmiyor ! Merhaba evet kişilere ve kullanım tarzlarına göre üzerine tartışılabilir arka kapıların kapanması 10.binlerce üretim yapan firmalar için bile bu tarz + maliyettir, 10 yıl kadar uluslar arası tır sürücülügü yaptım genelde İngiltere...
  14. elen karavan

Ynt: Trafikte Yatağı Önde Panelvanlara Artık Ceza Kesilmiyor ! Güzel paylaşımlarınız için teşekkür ederim,yakında yapımına başlayacagım karavanım için 2001 fiat dukato marka araç aldım yakında başlık açarak yapım aşamalarını paylaşacagım.İlk yapacagım arka kapıları söküp tamamen kapatmak ve...
  15. elen karavan

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Atilla abi merhaba eline saglık çok estetik görünüyo .

16. elen karavan

Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse açıkçası yapabilirim fakat foto ve filim ekipmanları üzerine çalışmalarımın yogunlugundan malesef şu sıralar farklı projeler için biraz zamana ihtiyacım var sahibinden com da bazen çok hesaplı bu türde cnc router kısmında rastlıyorum...
  17. elen karavan

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse Teşekkür ederim.
  18. elen karavan

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse Teşekkür ederim android kontrollü olabilir ilerki aşamalarda olucaktır.Bu sistem kullanılan malzeme vs. yazılım dogrultusundaki fiyatıdır,sahibinden com daki benim diger ilanlar kısmında başka bir modelimin fiyatı bu modelin yarı fiyatıdır,o...

19. elen karavan

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse .
  20. elen karavan

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri