Arama sonuçlarınız

1. yesilyasa

Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı Merhaba, Ağustos 11-17 arası olabilir. Belki de çok uzun değil daha küçük bir tur da olabilir. Tekliflere açığım. Marmara sınırları içinde de olabilir. Ya da daha dar bir bölgede 2-3 gün de...

2. yesilyasa

Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı Merhaba, Ben de kamp için arkadaş arıyorum. İstanbuldan yola çıkacağım. Güzergah konusunda açığım. Ama fikir olarak şöyle olabilir. İstanbul çıkışında bir gece Bilecik ya da yakın bir yer İznik gölü gibi. Sonra Antalya'nın Olympos-Finike-Kaş hattı. Sonra...
  3. yesilyasa

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Merhabalar, benim de tecrübem yok. Forumda malzemelerle ilgili tavsiyeler var. Güzergah hakkında yorum yapacak olan var mı? Bilecikli arkadaş acaba orada nerede kamp kuruluyor biliyor musunuz? Siz de katılabilecek misiniz?

4. yesilyasa

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Merhaba Arkadaşlar, Ağustos ayı ikinci haftası(9-17 arası) geziyi düzenleyebilir miyiz? İstanbuldan hareket, Bilecikte ben bir arazi almak istiyorum. Yakınında baraj gölü var. Orada bir gün takıldıktan sonra Antalya Finike, Kaş, Fethiye ve Bodrum bölgelerinde genel...
  5. yesilyasa

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Merhabalar, Antalya veya Bilecik şehirlerinde Mayıs-Temmuz arası kamp yapmak istiyorum. Muhtemelen 4x4'ümle buralara gideceğim. İstanbul'dan hareket edeceğim. Doğasever bir kaç arkadaşla birlikte gitmek isterdim. Yaş, cinsiyet, din ayrımı yapmam benim için önemli olan, çevreye ve insanlara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri