Arama sonuçlarınız

1. umutkaptan

Unimog revizyon

Ynt: Unimog revizyon Hayırlı olsun

2. umutkaptan

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Walla bir günde sanayide bu kadar iş yaptırdıysanız helal olsun
  3. umutkaptan

Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?..

Ynt: Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?.. Hocam gönderdiniz eklentiyi inceletim sizin araç 125 bg yazıyor ben mi yanlış gördüm acaba

4. umutkaptan

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Ben izmitte oturuyorum özka fabrikasıda burda sormamı istediğiniz bir şey varsa fabrikaya gidebilirim.
  5. umutkaptan

SULTANDAĞI'nda deprem tatbikatı

Ynt: SULTANDAĞI'nda deprem tatbikatı Merhaba kolay gelsin ; Klübünüzün çağrı işareti nedir

6. umutkaptan

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Merhaba kolay gelsin; Herkes mogunu toplayınca bir buluşma organize edelim :)

7. umutkaptan

Unimog 416 Karavan

Ynt: Unimog 416 Karavan 750 kg kadarmı?
  8. umutkaptan

Unimog 416 Karavan

Ynt: Unimog 416 Karavan Levent hocam mog a çekme karavanda sıkıntı varmı?
  9. umutkaptan

Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var 4w lık cihaz için 2.6 swr yüksek.Kabloyu çekerken sıkıştığı katlandığı bir yer olabilirmi?

10. umutkaptan

Offroad araca telsiz

Ynt: Offroad araca telsiz Konvoy kullanımı için cb yeterli olur.(halk bandı) GSM şebekesi dışında uzun soluklu geziler için amatör telsizcilik bekgesi almanızı öneririm.

11. umutkaptan

international scout 800 B (1970)

Ynt: international scout 800 B (1970) Tamam ama çok bekletmeyin bizi böyle güzzellikten
  12. umutkaptan

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Şenol hocam; Telsizin çıkışı kaç watt?

13. umutkaptan

Offroad araca telsiz

Ynt: Offroad araca telsiz Telsizinizi konvoyda mı kullanacasınız yoksa karadeniz yaylalarını tek başınıza keşfemi çıkacaksınız?
  14. umutkaptan

international scout 800 B (1970)

Ynt: international scout 800 B (1970) Çok güzel toplamışsınız anlattığınız bir başlık war mı?
  15. umutkaptan

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Şenol hocam; SWRyi ölçtüğün cihazın kalibrasyonu war mı?

16. umutkaptan

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Binaların olmadığı bir yerde deneyin onlardan da yansıma yapmış olabilir. Antenin üzerinde swr ayar çubuğu varmı?
  17. umutkaptan

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var O zaman telsizi bağladığı yer şase almıyor olabilir. Telsizin bağlandığı yer ile antenin bağlandığı nokta arasında iletkenlik yoksa bu uygulamayı yapmak gerekir.
  18. umutkaptan

şanlıurfa rölesi..

Ynt: şanlıurfa rölesi.. Hayırlı olsun Bölgedeki arkadaşlara selam Umut TA2AUP TRAC Gölcük YM2KQ

19. umutkaptan

amatör telsiz lisansını aldıktan sonra nelere hakkım var

Ynt: amatör telsiz lisansını aldıktan sonra nelere hakkım var Gönüllü itfaiyeci olursanız itfaiye ve 112 yi dinleyebilirsiniz
  20. umutkaptan

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Arka cam rezistansının olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri