Arama sonuçlarınız

1. umutkaptan

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? Tevfik bey merhaba, Ben sinyal çarpma açısını hesaplamayı bilmiyorum. Rica etsem yeni bir başlık açıp anlatırmısınız. Teşekkürler

2. umutkaptan

Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka

Ynt: Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka Teşekkürler Süleyman bey; fotolara devam
  3. umutkaptan

Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka

Yaklaşık 15 yıldır Kocaeli'nde gönüllü itfaiyecilik yapıyorum.Bir o kadar zaman da gerek iş gerek keyfi olarak offroad la uğraşıyorum. İkisini bir kota da yapmak için unimog dokayı 3-4 ay kadar önce aldım. Bu süreçte yaptığım işlerin fotolarını paylaşıp karşılıklı bilgi paylaşımı yapmak...

4. umutkaptan

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? Arazide uygulama yaptıktan sonra deneyimlerini paylaşmayı bekliyorum.
  5. umutkaptan

Unimog Videoları

Ynt: Unimog Videoları http://youtu.be/OVGBCd49SEQ

6. umutkaptan

Unimog Videoları

Ynt: Unimog Videoları https://www.youtube.com/watch?v=47QOauu-RLE

7. umutkaptan

Unimog Videoları

Ynt: Unimog Videoları Kaptan Unimog https://www.youtube.com/watch?v=_ytEQplSUD8
  8. umutkaptan

Unimog Videoları

Paylaşım sitelerinde pek çok mog videosu war.Beğendiklerimi burdan paylaşacağım Sizlerden de destek bekliyorum.
  9. umutkaptan

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? Tüm bu bantlarda konuşabilmeniz için de amatör telsizci olmanız lazım. 1000 tl civarında da cihaz almanız lazım :)

10. umutkaptan

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? Merhaba burak doğru hatırlıyorsun izmitliyim

11. umutkaptan

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? araç cihazı olursa simplex ikiside olur sanırım.
  12. umutkaptan

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? engebeli arazi de mesafe ne kadar dır

13. umutkaptan

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: Unımog Yedek Parça El freni tellerini ben de bulamadım. yaptırdım. yardımcı olabilirim
  14. umutkaptan

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: Unımog Yedek Parça yardımınız için teşekkür ederim. Ben şimdilik bedford deposu uydurdum. ama itfaiye aracı olarak toplayacağımdan daha büyük bir depo istiyorum.
  15. umutkaptan

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? heavy duty jant geçmesi lazım ankaradan aratabilirsiniz

16. umutkaptan

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: Unımog Yedek Parça Ön cam fitili arıyorum.
  17. umutkaptan

Telsiz Frekans Farklılığı

Ynt: Telsiz Frekans Farklılığı 128 ana kanallı telsizi aldığınız yerden kanalların frekans listesi isteyebilirsiniz.Diğer telsizde kaça tekabül ettiğini bakabilirsiniz
  18. umutkaptan

Emeklilik Sebebiyle Unimog Yedek Parçalarıyla Dolu Dükkanımı Kapatıyorum

Ynt: Emeklilik Sebebiyle Unimog Yedek Parçalarıyla Dolu Dükkanımı Kapatıyorum 81 model 416 için mazot deposu arıyorum

19. umutkaptan

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: Unımog Yedek Parça 81 model 416 için ikinci el depo aryorum
  20. umutkaptan

Midland Gxt1050vp4 Ve Heider Pro5

Ynt: Midland Gxt1050vp4 Ve Heider Pro5 GMRS çalışma frekansı kullanıma kapalı olduğu için Türkiye de kullanmak yasaktır.Yani midland gmrs yi yada farklı markaşlarım gmrs lerini kullamazsınız. PMR Türkiye de serbesttir onu kullanabilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri