Arama sonuçlarınız

1. umutkaptan

2013 Defender Askeri Versiyon

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon Özhan bey doğru görmüşsünüz 3.ncü fotoda biraz gözüküyor.Roll bar.Kabinin bütün içini kaplıyan roll gace. 2013 de bunu yapan otokar 2023 ona geçebilir :)

2. umutkaptan

Savunma Fuarı Mercedes Standı

İdef 2013
  3. umutkaptan

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon Fotolarda gözükmüyor sanırım roll-bar yapmışlar içine

4. umutkaptan

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon Def iç
  5. umutkaptan

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon def

6. umutkaptan

Arkadaşlar merhaba; de fuarın da çektiğim defender fotolaranı paylaşıyorum.

7. umutkaptan

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Hem denizde ki hm karadaki uğraşlarınızda başarılar dilerim.
  8. umutkaptan

İZMİR TELSİZ AMATÖRLÜĞÜ SINAVINA HAZIRLIK SEMİNERİ

Ynt: İzmir Telsiz Amatörlüğü Sınavına Hazırlık Semineri Kolay gelsin Yeni arkadaşlarımızı kazanmak için iyi düşünmüşsünüz. TRAC Gölcük ten 73ler
  9. umutkaptan

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum hocam nedir durum ne zamandır haber alamıyoruz.

10. umutkaptan

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti

Ynt: Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti İsimleri yanlış hatırlıyor olabilirm. Ankara hava taaruz ikaz merkezi ile adana valiliği arasında ki haberleşmeyi sağlayarak alarm durumu hakkında bilgi verilmiş düzeltmeler yapılmıştı. TA2AUP 73

11. umutkaptan

Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?

Ynt: Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ? akıllı telefonlar için prog yapmışlar
  12. umutkaptan

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti

Alıntıdır. Değerli Üyelerimiz ve Dostlarımız; 1983 yılındaki bir yasa değişikliği nedeniyle kaybettiğimiz TÜRKİYE adını tekrar kazanmanın kıvanç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli kurucularımızın vasiyetinin yanında, Genel Kurullarımızın bize verdiği görevi böylece yüzümüzün akıyla yerine...

13. umutkaptan

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Boyutu ufak olduğu için bu kadar gözüküyor sanırım. Tekrar kolay gelsin
  14. umutkaptan

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Doğrudur.
  15. umutkaptan

Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Radyo anteninni iptal ederseniz yapabilirsiniz

16. umutkaptan

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Fotoların çözünürlüğü boyutu ne kadar?
  17. umutkaptan

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Hocam tekrar çok kolay gelsin. Acaba fotoları biraz daha büyütme imkanınız var mı? Bu kadar iş arasına bunu söylediğim için kusura bakmayın ama işin daha güzel gözükmesini istiyorum. Saygılar
  18. umutkaptan

unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin

Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin Kolay gelsin kar küreyici mog dan yeni gözüküyor. :)

19. umutkaptan

Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Şenol istersen firkaç foto koyup açıkla diğer arkadaşlarada yardımcı olursun
  20. umutkaptan

Unimog ruhsat problemi

Ynt: Unimog ruhsat problemi Oguz bey ne oldu konuda gelişme warmı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA