Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Td5 Arka Cam Isıtması Çalışmıyor
direksiyonun altındaki sigorta bölümünü açtım bir sürü sigorta var hangisi arka camı destekiyor. yada sorun sigortadamı başka bir yerdemi nasıl tespit edebilirim. ustaların dikkatini bu başlığa nasıl çekerim bilmiyorum ki
Merhaba arkadaşlar. Yeni konu mu açsam mevcut konulara kaynakmı yapsam karar veremedim.
2003 td5 arka cam ısıtması çalışmıyor. Sigortayı kontrol etmek istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Motor kaputunu açınca akülü yanında sigortalar var bunlatma yoksa başka yerde de varmı
Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi
Teşekkür ederim kıvanç bey. ayrıntılarını. Görebileceği foto olursa model alıp kendim yapacağım. Üzerine de Hella yada aynı kalitede sis ve aydınlatma. Takacağım önerilere açığım. Yada bunu uygun bir başlıkta devam...
bunun uygulamasını haftaya haftaya bi yapayım nasip olursa. kıvanç bey araca bir bagaj yapmayı planlıyorum. ölçüleri ve resimleri varsa sizde memnun olurum.
kıvanç bey çok teşekkür ederim. şimdi aracı kontrol ettim aynen dediğiniz gibiymiş. yolculukta mola verince bizim ufaklık bütün düğmeleri elden geçirmişti. demek o zaman mode düğmesine de basmış. bu arada mode...
selamlar arkadaşlar. uzun bir aradan sonra başlığı güncelleyeyim. bu gün benim araçta (TD5 2003) s lambası (yeşil renkte) yandı iki saatlik yolculuk süresince sönmedi. bir kaç kez stop edip tekrar çalıştırdım. yine de...
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
Cepten internete girdiğimde yazılarınızı verilen yanıt ve Son yazılan konular üzerine gelip tıkladığımda Son yazılara ulaşıyor fakat yazılarıma cevap kısmına tıklayınca değişik konular isimli başlığa yönlendiriyor. Beni biraz yordu bu iş.
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
selamlar arkadaşlar. iki gündür internete giremedim. iki gündür yanıtsız bıraktığım için özür dilerim. biraz mahcup hissetim kendimi. yardım olarak ne gerekiyorsa seve seve yaparım. burada ki arkadaşlara ayrı bir saygım var. rumuzları hatırımda...
Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım
problemi çözmüş olmanız iyi. sevindim. aracın kitapçığında da neler yapılması gerektiği yazılıymış yeni fark ettim. fakat dediğiniz gibi bu güvenlik kartları bizde yok. anlaşılan işimiz biraz zor. şimdiden tedbir almak gerek.
selamlar
Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım
Kıvanç bey öncelikle geçmiş olsun. Kısa sürede sorunun çözülmesini temenni ederim. Geçenlerde Benim anahtar da aracı kumanda etmedi. Araca yaklaştım, uzaklaştım. Yinede kumanda etmedi, zorla aldı. Pilin. ZaYıfladığını düşündüm...
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları)
land Rover e geçtim.Aracımdan çok memnunum fakat bir gün yine suzi diyeceğim.İkisi birlite daha da güzel. illede suzi illede suzi.
Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı
anladım resimlerden de kısmen anlaşılıyor. bize iş çıkmadı anlaşılan.neyse bende elimde tornavida ile en iyisi başka bişeyler yapayım :D. selamlar