Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım
ışıklandırmasını da yaparak çalışmayı tamamladım. bağlantı yerlerinde aracın çıtasını delmedim aracın çıtaları iç bükey olduğu için bağaj kalıp olarak oturdu ne ileri gider ne geri. ısırma şeklinde kelepçe ile de sabitledim. çok sağlam ve dışarıdan bakınca...
Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım
amatör çalışmamda öncelikle ekonomik olmasını ön planda tutuyorum.
malzemeleri tedarik ettikten sonra pasını aldım, aracın çıtalarının iç ölçülerini belirledim. belirleme aşamasında eğimleri, çıtaya den gelecek şekilde eğim yerlerinde spral ile keserek bükdüm...
Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım
orfi ve aslan28 teşekkür ederim. tenteyi de ayarladım fakat üzerine takmadım maalesef bulunduğum mahallede yaramaz çocuklar römorkun arka stop lambalarını kırmışlar, ilgi çektiğinden midir nedir gelen bi el atıyor. tenteyi de yırtarlar diye takmadım, tavan için...
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
bu cümlede kendimi buldum gerçekdende bütün arabaları takip etsemde hep td5 e bakarken buluyorum kendimi, üstelik daha önce deneyimim olmadığı halde. henüz yeni oldu suzukimi elden çıkaralı doğru söylemek gerekirse kendi konsepti içinde Suzuki...
Damdan düşenin halini damdan düşen anlar derler.bende aynı sancıyı yaşıyorum fakat yardım etmek noktasında bende sıkıntılıyım.ne diyelim aradığını bulursun inşallah.
konuyla ilgisi yok ama garage bölümümde römork yapımı ile ilgi kendi çalışmam var ilgilenen arkadaşlar için sayfanın linini aşağıya ekledim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=106048.new#new
ilk yaptığımda dolabın bolu ile sınırlı idi yani 185 cm gibi. ek yaparak uzattım 230 cm oldu. içinde rahat yatılsın diye karavan gibi. aslında alt kısmının fazla fotoğrafını çekmedim. fakat şase noktalarına denk gelen yerleri ek profille destekledim, aslında...
daha sonra üzerini branda ile örtmek için ince profilden çıta ile kapattım içinde yatacak şekilde ayarladım kan niyetiylede kullana bileyim.
maliyetin düşük olması da bir hedefimdi. maksat atıl malzemeleri yeniden değerlendirip işe yarar hale getirmek. tekerler reno çıkma tekeri 75 tl diğerleri hurda atıl malzemeydi, pasını aldım, işçilik ve boya ve elektrot vb