Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım
biraz hızlı gidiyor yeterli açıklama yapamadım galiba. sonra römorkun kısa olduğuna karar verdim. biraz uzattım toplamda 230 cm oldu.
daha sonra römorkun altında şase gibi omurgayı tutacak profille güçlendirdim. tekerlerin gelecek yerlerini ölçerek kestim
resimlere öncelik sırası vermeye çalıştım ama olmamış gibi. iki dolabı birleştirirken tedolabın kapağını çıkarmadım , yan çevirdim römorkun yantarında yandan açılan bir bölme oldu. buraya kilit taktım eşya vb koyacağım
öncelikle hurha bir çelik sacdan dolap buldum. kapaklarını sökdüm içi römorkun kasasına benziyor zaten. dolap yurtlarda ve askerde gördüğümüz çifli ve tekli dolap.
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
Güzel bir analiz gerçektende. Üç küçük kaza kaydı var toplamda 12 bin tl. 250 binlerde km. Ne kadar fiyat teklifi versem bu araca. Exper raporu da iyi çıkarsa. Selamlar
Saygılar
Herkese iyi akşamlar. 2004 Model bir araç 2009 a kadar 22 bin km yapmış 2009 dan 2012 ye kadar 190 bin yapmış üç yıl içinde sonra 2012 den 2014 kadar da 45 bin bu aracı nasıl değerlendirmek gerekir. Diğer kriterleri dikkate almazsak.
Kafamda sorular çok olunca çok konuşan çocuklar gibi oldum.
Bir kaç gün önce bir td 5 e talip oldum arkadaş araçtan bahsederken "ingiliz araçları üretilirken difransiyel kilidi olmadığını" kendisinin sonradan takdırdığını söyledi. Youtube de...
Evet bunlar doğru gerçektende. Formda okumuştum ama hangi başlıkta kimin yazısıydı hatırlayamadım. Şöyle diyordu, aracı alıp servise götüreceğim ......listeye göre parçaları değiştireceğim. Sıfır ayarında olsun aracım güvenle binerim diyordu...
Ben ev sahibi oluyorum td 5 lerle arkadaşlar kayseriye gelmiş. erciyesi geziyoruz. Hayali bile heyecan verici
erdinç beye ve mohavk rumuzlu arkadaşa çok teşer ediyorum. Bir kez daha heyecanlandım td 5 için. 6 Yıl önce suzuki mi alırken zihnimin bir kenarında td 5 varmış suzuyi satınca şimdi ortaya çıktı. Söyledikleriniz kelimesi kelimine isabetli beni...
Anladım yeni araç. Alınca masrafı olur ayrıca. İlandaki araçlar nasıldır genel olarak vakit ayırdığın. İçin şimdiden teşekkür ederim
söylediklerinize katılmamak mümkün değil. gerçektende şanslıymışsınız Allah güle güle kullanmayı nasıp etsin.
doğru arabayı bulduğuma emin olabilirsem bütçemi zorlarım. 40 bin ve civarı bir bütçe oluştura bilirim gibi geliyor.
aşağıda...