Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90
benimde merak ettiğim bir konu takip.
ayrıca 3 kapı grand vitara hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba bende evolite oregon 4 mevsim çadırı almaya niyetliydim fakat internette ne hakkında bilgi nede sitesine ulaşamadım acaba bu çadırlar nerede üretiliyor?
Ynt: Doğa Fotoğrafçılığı Başlangıcı için Tavsiye
merhaba arkadaşlar bende bir tane amcamdan kalma zenit 122 birde ablamın canon eos 350d(standart objektifli) makinesi var sizce hangisi ile başlamalı? teşekkürler.
bu araca siteye girip çıktıkça sürekli bakıyorum gözüm kaldı :) çok güzel bir araç hem off road donanımlı hem diesel hemde 4runner fiyatıda uygun ama hala neden satılmadığını anlayamadım.
Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...
bir tanede benden 84 model 5 metre başoğlu çekme karavan.
adam satsan 10 bin lira anca edecek karavana günlük 500 tl kira istiyor birde ilana klasik yazmış :D neyi klasikse artık...
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!
sonunda arabamın camına yapıştırdım çokta güzel oldu. büyük olanı saklıyorum ileride karavanım olsursa ona yapıştırırım. :)
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!
hocam teşekkür ederim sonunda bugün ulaştı elime stickerlar. yağmur yağdığı için aracıma yapıştıramadım yapıştırdığım zaman resimlerini eklerim.
Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan
kardeş japonyaya kadar gitmekten bahsediyorsun o kadar yolu profesyonel bisikletçilerin bile çok az bir kısmı gidebiliyor oda profesyonel ekipmanlarla. sen üstelik arkanda bir karavanla gitmeyi düşünüyorsun ki ben buna ihtimal vermiyorum.
bis ise gereksiz...
araç gerçekten güzel olmuş ama dediğin gibi bununla gezebilmek pek mümkün olmaz.
ama suzuki carry nin üzerine uygulanırsa senin istediğin gibi küçük ama kullanışlı bir araç elde edilebilir.
çinlilerin kullandıkları normal 3 tekerlekli bisiklet.
mesela bianchi nin cargo modeli;
http://www.ucuzu.com/bisiklet-c104/bianchi/cargo-p60306163/?gclid=CIDAtPr15LACFYrP3wodB3Bw0g
bu bisiklet alınıp biraz metal işçiliği ile uzatılıp genişletilebilir...
muammer kardeş bende senin gibi 14-15 yaşlarımdan beri karavanlarla ilgileniyorum şimdi 20 yaşımdayım.
reklamdaki karavan gerçekten çok hoş görünüyor fakat bence gerçekten üretilmiş bir şey değil.(ama olsa çok güzel olurdu)
ama üretilmişi var bülent abi...
Ynt: Katlanabilir Kamp Sandalyesi
bimden bende bir tane aldım 2-3 hafta içinde her yerinden parçalanmaya başladı üstelik oturanların hiçbirinin kilosu 70 in üzerinde değil.
Ynt: Tavanına kadar Orjinal CALİFORNİA T5 komple içi 8.999 euro
daha önce forumdan bir abimiz t5 aracını almanyada reimo ya yaptırıp türkiye ye getirmişti bence onunla iletişime geçerseniz yardımcı olabilir.
edit;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75510.0