Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!
hocam birine ben talibim daha önce yazdım görmediniz sanırım.
kadir alkan
ipekyol mahallesi 2.gazi sokak alkan apt. no:22 şanlıurfa merkez.
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı
richard hammond ve james may i discovery deki programlarını takip ediyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattılar.aslında ben sunucuların çok suçu olduğunu düşünmüyorum ondarda film oyuncusu gibi yönetmenlerin istediğini yapıyorlar sonuçta bbc devlet...
bence enişteniz arabayı iyi incelememiş çünkü bahsettiğiniz kusurlar en acemi insanların bile fark edebileceği şeyler.hadi eniştenizi geçtim ama bu kadar bariz kusurları ustanın fark edememesine ben ihtimal vermiyorum. bence satıcı ustayla birlikte eniştenizi oyuna getirmiş eniştenizde ustaya...
Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru
ben bu zamana kadar arazi araçlarından pek haz etmeyen bir insan olarak bir anda kendimi defender ilanlarına bakarken buldum, hatta 4 ay önce yeni araba almasaydık şu an almış bile olabilirdim hakikaten virüs gibi bu araç. :)
bu arada sormak istediğim...
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
hocam öncelikle hoş geldiniz ve yeni aracınız hayırlı olsun.ben yolcu hava yastığı konusuna takıldım ssangyong sitesinde "bizde güvenlik opsiyon değildir" diye reklam yapıyor ama yolcu hava yastığı koymuyor.baktım üst modellerde de yok...
Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)
niybelung kardeşim malesef hiçbir organizasyon yok.ama yeterli kişi olursa bir şekilde kendimiz bir şeyler yapabiliriz.
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları
bende şu an motorm4x offroad extreme i indiriyorum finallerde bitmek üzere bol bol oynarım. uaz da çok güzel ve gerçekçi görünüyor.
size tavsiyem rapidle partla falan uğraşmayın ben torentten indiriyorum hem daha hızlı hem part derdi yok internet giderse...
Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD
bir urfalı olarak böyle bir çalışmada bulunmanız beni çok mutlu etti.malesefki urfa sosyal olarak oldukça zayif bir memleket.en büyük aktivitemiz ocakbaşında kebap yemek. :D
konuyu saptırmak gibi olmasın ama eğer urfada doğa sporları konusunda tecrübeli...
Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj
merhaba bende aracıma port bagaj taktırmayı düşünüyorum
aklımda olan thule pacific 100 ve mont blanc vista 320 modelleri var. thule da kampanya var pacific 100 +taşıyıcı sistem 1000 tl , mont blanc de iskontolu hemen hemen aynı fiyata. ama okuduğuma göre thule...
Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?
ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.
yani çift tente hem sıcaktan hem soğuktan korunmak için daha iyi.