Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internette gezerken aliner ismindeki bu römorka rastladım tasarımı oldukça basit ama çokta kullanışlı görünüyor içerisinde ocağı mikrodalga fırını buz dolabı var benim çok hoşuma gitti.
http://www.youtube.com/watch?v=HODcJceUshs&feature=related
Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?
merhabalar araştırmaya devam ediyorum.
murat abinin tavsiyesi üzerine evolite çadırlara baktım oregon modeli hoşuma gitti 2 kişilik 4 mevsim su sütunu tentede 5000 mm zeminde 8000 mm 2.9 kg ağırlığında fiyatı da...
Ynt: alınık 2-3 kişilik 3 mevsim çadır.
hocam öncelikle ilgin için teşekkür edeirm. zaten önceliğim sıfır yönünde ama temiz birkaç defa kullanılmış bir çadır bulursam neden olmasın.husky bird e baktım sahibinden.com bir satıcı da 230 tl ye satıyor diğer sitelerde 320 tl.
erdal hocam bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim tavsiyelerinizden hareketle birkaç model belirledim bunlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
easy camp meteor 200
bu çadır çok hoşuma gitti 2 kişilik 3...
Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz
bende likya yolunda yürümek istiyorum daha önce yürüyen iki kişinin hazırladığı bu günlük tadındaki site bence çok faydalı bilgilerle dolu.
http://www.likyayolu.org/
ben genellikle yazın kullanacağım ama ara sırada sonbahar aylarında havanın kötü olmadığı günlerde düşük irtifalarda kamp ve ormanlık alanlarda kullanabileceğim uygun fiyatlı bir çadır arıyorum.
sizce 3 mevsimlik...
Ynt: Alkoven Yapım Teknikleri...
pino gerçekten çok kaliteli ve estetik görünüyor ama sanırım alkovan karavan yapmıyor.
benim aklıma gelenler;
emeksan karavan - çorlu/tekirdağ
güney karavan - ankara
Ynt: Katlanır Pratik Mangal 19.90 TL World'e 6 taksit tüm Türkiye 2.9 TL kargo
bu da güzel bir ürün ama fiyatı biraz yüksek.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-siradisi-urunler-mangal-katlanabilir-tasinabilir-th-portatif-84604561/detay
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa
yazımdanda okuduğunuz üzere her hafta severek takip ettiğimi belirttim.benimki sadece ufak bir eleştiriydi söylediği şeylerin doğru olduğunu bende biliyorum. sadece eskiden şöyleydi şimdi böyle tarzı konuşmalar sürekli yinelenince sıkıcı oluyor.
iyi...
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa
doğada tek başına programını bende seviyorum fakat son zamanlarda sürekli sosyal mesaj vermeye çalışıyor bende bir doğa programında bunu gereksiz buluyorum bence daha çok hayatta kalma tekniklerine odaklansa iyi olur.
birazda gülelim :D ...
ilan panosunda gördüğüm bazı ilanlarda fiyatların ürünün sıfır fiyatında yada daha pahalı olduğunu görüyorum fakat bunu belirtmekle belirtmemek arasında ikilemde kalıyorum.sizce söylemeli mi yoksa karışmamalı mı?
aslında bu soru biraz ahlak felsefesinin alanına giriyor sanım. :)
Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul)
+1 evet bende bu yüzden fiyatını sormuştum madem yazmışsınız ürünün sıfır fiyatı 115 tl yanında dürbün dahil çeşitli hediyelerle fiyatı 132 lira.
Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul)
vedat ben yanıtlayayım havalı silahlar ruhsat gerektirmiyor sadece faturasını yanında bulundurman gerkiyor.murat 180 tl piyasa fiyatını yazdı.