Arama sonuçlarınız

1. alkan.kadir

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum muammer kardeşim merhaba bende 20 yaşındayım ve senin gibi sürekli karavan hayali kurdum, çocukluğumu sürekli kamp karavan derneğine girerek karavan ilanlarına bakarak geçirdim umarım hayallerine kavuşursun. sahibinden.com...

2. alkan.kadir

Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul)

Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul) ilan güncel mi? güncelse son fiyat nedir? iyi günler.
  3. alkan.kadir

Tekerlekli Saray

Ynt: Tekerlekli Saray ben sevmedim karavancı ruhuna aykırı bir araç. bu arada ashton kutcher ı severim ama bence charlie sheen in yerini dolduramaz.

4. alkan.kadir

Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter oğuz abi kazasız belasız keyifli gezilerde kullanın. imaj karavan firması ilk kurulduğunda kampkaravan forumda bazı kişiler tarafından eleştirilmişti -her domain alıp site açan karavan üreticisi oluyor diye- bence eleştirilere çok güzel...
  5. alkan.kadir

Kenan Sofuoğlu

Ynt: Kenan Sofuoğlu kenan son 2 yarışta hep podyumdayken kaza geçirdi ama sonunda şeytanın bacağını kırıp hollanda gp sinde 2. oldu umarım böyle devam ederde bizi moto gp de temsil eder.

6. alkan.kadir

volkswagen in ürettiği pick-up lar

çoğumuz amarok u vw in ürettiği ilk pickup sanıyorduk ama öyle değilmiş internette bir arkadaş paylaşmış. vw tuareg pickup (konsept) vw saveiro vw pointer vw robust vw taro

7. alkan.kadir

89/90 Euramobile Karavan Arıyorum

Ynt: 89/90 Euramobile Karavan Arıyorum gerçi 3 yıl olmuş konuyu başlatalı ama :D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26119.0
  8. alkan.kadir

Gokart İmal Edebilecek Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Gokart İmal Edebilecek Arkadaşlar Aranıyor bence pistler asfalt olmalı çünkü bir kere beton zeminli bir carting pistine gittik yol tutuşu yok gibi araçlar sürekli spin atıyor fakat asfaltta son sürat giderken bile çok iyi yol tutuşu var.
  9. alkan.kadir

Teoman Sarıaslan - Cesur Bir Denizci

Ynt: Teoman Sarıaslan - Cesur Bir Denizci bu arada teoman sarıaslana trt sponsor olmuş söylediğine göre temmuz ayında kendisini trt belgesel ekranlarında izleyebileceğiz.

10. alkan.kadir

yeni gezi kanalı World Travel Channel

dün uydu taraması yaparken rastladım kaliteli bir kanala benziyor, iz tv ve sky türkte severek takip ettiğim ayhan sicimoğlu da program yapıyordu. uydudaki yüzlerce ıvır zıvır kanal arasında böyle bir kanala ihtiyaç vardı şimdilik uyduda şifresiz yayın yapıyor fakat ileride ne olur bilmem umarım...

11. alkan.kadir

80+10 litre çanta

Ynt: 80+10 litre çanta yapacağın kamp şekline göre değişir. konuyla alakasız ama bu ikinci resimdeki gezenbilir armasını nereden temin edebilirim sırt çantama işlemek istiyorum.
  12. alkan.kadir

Deniz kanosuna merak duyanlara 2.el malzeme

Ynt: Deniz kanosuna merak duyanlara 2.el malzeme nedeni 20 mesaj sınırı sanırım 20 mesajın altındaki üyeler özel mesaj yollayamıyor.

13. alkan.kadir

Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum

Ynt: Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum eğer kanunlarda bir değişiklik olmadıysa yurt dışından 2.el araç/karavan getiremiyoruz.
  14. alkan.kadir

Amatör Teleskop Yapımı

merhaba arkadaşlar tübitak dergisini takip edenler görmüştür her sayıda teleskop yapımı ile ilgili makale veriliyor bende internetten araştırma yaptım aynalı bir teleskop yapmayı düşünüyorum teleskop yapımı ile ilgilenenler varsa bilgi fikir alışverişinde bulunalım. tübitakta yayınlanan...
  15. alkan.kadir

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) kolay gelsin zevkle takip edeceğim.

16. alkan.kadir

2. El Outdoor Malzemeleri Satış Mağazası

Ynt: 2. El Outdoor Malzemeleri Satış Mağazası outdoor malzemelerinin fiyatlarının çok yüksek çok iyi bir düşünce umarım bir an önce gerçekleştirirsiniz.
  17. alkan.kadir

Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır

Ynt: Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır takip.
  18. alkan.kadir

70 LİTRE DAĞCILIK ÇANTASI

Ynt: 70 LİTRE DAĞCILIK ÇANTASI yalnız elaman ilanı kırtasiye bölümüne açmış düşünsenize bu çantayla okula giden çocukları :)

19. alkan.kadir

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... kesinlikle doğru ama mecburen ucuz alıyoruz.
  20. alkan.kadir

Evinde Tekne Yapan Adamlar

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar gerçekten çok güzelmiş teşekkürler. bende geçenlerde bu siteyi gördüm adam pvc su borusundan katamaran yapıyor videoyu izlerseniz çok hızlı gidiyor gerçekten. (waterworld filmindeki katamaran gibi :)) http://rebelcat.com/RebelCat4-morepics.htm buda videosu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri