Arama sonuçlarınız

1. macit

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri teriosun dingil mesafesi dardır ve dikkatli kullanmanız lazım.dusterla karşılaştırılamaz bile çünki orjinal japon vede toyotanın aracıdır terios.50 000 tl verip havalandırma ızgarasının içinde sünger görünen bir araçtan bana göre terios daha...

2. macit

2005 terios 1.3 standarttan off road'a

Ynt: 2005 terios 1.3 standarttan off road'a hoş geldin arkadaşım
  3. macit

Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012) süper gezi olmuş emeklerinize sağlık.

4. macit

2004 terios sx

Ynt: 2004 terios sx 2005 sx var bende.veteriner olduğum için çok yol yapıyorum.tüple 50000tl ile şu anda 200 km civarına yapıyorum.yazın 230 km yapıyordum.km de 22-25 krş civarında yakıyor ve bence süper.arkadaşımda suzk grn.vitara var 2007 35krş yakıyor tüpte.
  5. macit

İNOFF; Bursa'da BUROFF'dan Dostlarla (11 Aralık 2011)

Ynt: İNOFF; Bursa'da BUROFF'dan Dostlarla (11 Aralık 2011) araçlar süper gezi süper...emeğinize sağlik

6. macit

Daihatsu Terios 1.3 ile 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk.

Ynt: Daihatsu Terios 1.3 ile 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk. 2005 1.3 teriosum var.yazın 50 tl ile230-240 km gidiyordum.şu an kış olduğundan ve yeni lastik taktıktan sonra 200 210 km yapıyor.

7. macit

Duster ile Güzel bir hafta sonu gezisi

Ynt: Duster ile Güzel bir hafta sonu gezisi iztuzu sarsala dalyan aaaah ahhhh yazın oralardaydım.doğa harikası yerler.biz yılda bir hafta oraların tadını çıkartıyoruz.siz hep ordasınız.kıymetini bilmeniz ve keyfini çıkartmanız dileğiyle.
  8. macit

Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak

Ynt: Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize teşekkürler.
  9. macit

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları bende opel frontera vardı.tek kapı 2000 motor.arazide çok başarılıydı.teriosta çok başarılı.başka 4 çeker kullanmadığınız için elinizdeki teriosun başarısının farkında değilsiniz gibi geliyor bana.vitaralar 2005 sonrası sürekli 4 çekerdir ve teriosun çekişiyle...

10. macit

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları 2005 üstü sakın almayın hocam şu anda resim çektiğiniz yerlere falan çıkamazsınız.bundan önce 4 çeker aracınız varmıydı. varsa markası nedir.

11. macit

Karda Daihatsu - Terios Keyfi

çekebilirmi abi dediler... :D düm
  12. macit

yakında videoda ekleriz sefa hocam.yukarıdaki resimlerdeki karda az değil.bu yol köy yolu üst üste 3-4 sefer kar yağdı.arabanın içinden çektiğim resimlere dikkat ederseniz yol falan gözükmüyor.dik rampalarda vardı.standart lastiklerle gittik.kar lastiği olsaydı süper olacaktı ama yinede sorunsuz...

13. macit

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi arkadaşlar karda gezinti yapan dacia yokmu.hiç resim falan görmüyoruz.yayınlayında bakalım.
  14. macit

Kişisel Galeri(Sal)

Ynt: Kişisel Galeri(Sal) arkadaşlar sal'ı (salim hocayı)bir süre önce kaybettik.bu güzel kareler ondan bize kalan hatıralardır.allah mekanını cennet etsin...
  15. macit

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor yolda kalmıyor.çok hafif patinaj denemiycek kadar az hissediyorum tabi.4 kar lastiği alırsam daha güzel olacak.şu ana kadar resimlerde gördüğünüz hiçbir yolda kalmadım.

16. macit

yılkı atları akdağ
  17. macit

avgan
  18. macit

kocagl

19. macit

kcgöl