Arama sonuçlarınız

1. macit

Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum.

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. slm.buji kabloları vectrayla aynı kolayca bulabilirsiniz.biraz kısa geliyor ama usta ayarlar onu.hava akışmetre pek arıza yapmaz ama ucuz yan sanayi ürün alabilirsiniz orjinali pahalı.lastikler 245-70-16 dır.15 demişsiniz.ben bf goodrich...

2. macit

Esrot Burcu

Ynt: Esrot Burcu ben değiştirmedim.tornacıda hareketli iç kısmı yaptırdım kullanıyorum.
  3. macit

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera slm.opelciler.frontiye her türlü aksesuar yakışır.ve arkadaşlar frontiyi kullanmadan özelliklerini bilmeden yapılan yorumlara kulak asmayın.inanın 2. binek bir araç aldım ama frontiden vaz geçemiyorum.parça sıkıntısı falanda yok.ben ilçede yaşıyorum daha yeni triger seti...

4. macit

2.0i Sport Rölanti Sorunu

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu slm.96 frontim var.benimde böyle bir sorunum oldu.4000 devirde devir göstergesi titriyor gibi oluyor ve aracı silkeliyordu benzindede araç düzgün çalışmıyordu.uzun süre arızayı araştırdık ve sonunda elektrikçi arkadaşım şunu söyledi opeller yüksek ısıda...
  5. macit

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. ayı zamanda her il gruplarının bulunduğu yerde toplanmasıyla katılım oranlarının çok yüksek olacağını düşünüyorum.

6. macit

Yağmur Sonrası Anadolu Yakası (8 Haziran 2010)

Ynt: Yağmur Sonrası Anadolu Yakası (8 Haziran 2010) güzel kareler murat kardeşim eline sağlık.gözlerim senin frontiyide aradı oralarda.

7. macit

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 arkadaşım frontera özel bir araçtır oyüzden iki elin parmakları kadar piyasada.ayrıca tüm parçaları piyasada var.ben küçük bir ilçedeyim ve daha yeni burada sanayide triger seti değiştirdim.radyatörüde kolayca bulunur.senin suzikide olmayan lsd bile standarttır...
  8. macit

Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ?

Ynt: Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ? evet kaydırmalı.tam kilit uygulamasını bilmiyorum ama lsd yeterli zaten.
  9. macit

1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım iş için 5 kapının büyük olduğunu düşünüyorum.tek kapılarada bi göz at istersen tercih senin tabi.2.2 nin tüpte ne yaktığını bilmiyorum rumalian arkadaşımızdan öğreniriz herhalde.

10. macit

Ynt: Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ? arka tekerin birisi patinaj yaptığında otamatik olarak devreye girer ve arka tekerleri birbirine kilitler.

11. macit

Ynt: Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ? benimde 96 model 2.0i arabam.arkada lsd var.millet fronteraları beğenmesede bu özellik çoğu jipte yoktur. ;D
  12. macit

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım benim fronti 2.0i tek kapı.tüplü kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım 250 kuruş yakıyor km de.sen iş için kullanacakmısın yoksa sadece gezi içinmi?

13. macit

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım vetmederes arkadaşım ve meslektaşım aramıza hoş geldin.ben afyon sandıklıda serbest vet.hekimim.96 opel frotera A kullanıyorum ve çok memnunum.iş ve gezi için.bizim işler hep köylerde biliyorsun çok araba eskittim ve ensonunda fronterayla...
  14. macit

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi harika bir makina olmuş.zevkle kullanın.
  15. macit

Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) selam.bıkmak usanmak bilmeden resim ve videoları yükleyen başta jeyon ve sal hocam olmak üzere herkese çok teşekkürler.hocam diğer gezilere enerjinizden ayırın. ;D

16. macit

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) haklısınız hocam. :D
  17. macit

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) bol çamurlu güzel bir gezi olmuş.emeğinize sağlık.
  18. macit

Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

Ynt: Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010) harika gezi yapmışsınız.paylaşım için teşekkürler.doğa harikası yerlere gitmişsiniz.

19. macit

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) sal hocam resim ve videoları güzel anlatımlarınızla izlerken bizleri gülümsetiyorsunuz teşekkürler.
  20. macit

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) resim ve videolar için çokteşekkürler emeği geçen herkese.çamura batmış durumdaki rahatlığım için jeyon hocamgerçekten bana tercüman olmuş.arabaya su dolarken çektiğim sıkıntıların yanında çamurun lafı bile olmaz ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR