Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum.
slm.buji kabloları vectrayla aynı kolayca bulabilirsiniz.biraz kısa geliyor ama usta ayarlar onu.hava akışmetre pek arıza yapmaz ama ucuz yan sanayi ürün alabilirsiniz orjinali pahalı.lastikler 245-70-16 dır.15 demişsiniz.ben bf goodrich...
Ynt: Mat Gri Frontera
slm.opelciler.frontiye her türlü aksesuar yakışır.ve arkadaşlar frontiyi kullanmadan özelliklerini bilmeden yapılan yorumlara kulak asmayın.inanın 2. binek bir araç aldım ama frontiden vaz geçemiyorum.parça sıkıntısı falanda yok.ben ilçede yaşıyorum daha yeni triger seti...
Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu
slm.96 frontim var.benimde böyle bir sorunum oldu.4000 devirde devir göstergesi titriyor gibi oluyor ve aracı silkeliyordu benzindede araç düzgün çalışmıyordu.uzun süre arızayı araştırdık ve sonunda elektrikçi arkadaşım şunu söyledi opeller yüksek ısıda...
Ynt: 2001 3.2 V6
arkadaşım frontera özel bir araçtır oyüzden iki elin parmakları kadar piyasada.ayrıca tüm parçaları piyasada var.ben küçük bir ilçedeyim ve daha yeni burada sanayide triger seti değiştirdim.radyatörüde kolayca bulunur.senin suzikide olmayan lsd bile standarttır...
Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım
iş için 5 kapının büyük olduğunu düşünüyorum.tek kapılarada bi göz at istersen tercih senin tabi.2.2 nin tüpte ne yaktığını bilmiyorum rumalian arkadaşımızdan öğreniriz herhalde.
Ynt: Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ?
arka tekerin birisi patinaj yaptığında otamatik olarak devreye girer ve arka tekerleri birbirine kilitler.
Ynt: Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ?
benimde 96 model 2.0i arabam.arkada lsd var.millet fronteraları beğenmesede bu özellik çoğu jipte yoktur. ;D
benim fronti 2.0i tek kapı.tüplü kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım 250 kuruş yakıyor km de.sen iş için kullanacakmısın yoksa sadece gezi içinmi?
vetmederes arkadaşım ve meslektaşım aramıza hoş geldin.ben afyon sandıklıda serbest vet.hekimim.96 opel frotera A kullanıyorum ve çok memnunum.iş ve gezi için.bizim işler hep köylerde biliyorsun çok araba eskittim ve ensonunda fronterayla...
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)
selam.bıkmak usanmak bilmeden resim ve videoları yükleyen başta jeyon ve sal hocam olmak üzere herkese çok teşekkürler.hocam diğer gezilere enerjinizden ayırın. ;D
sal hocam resim ve videoları güzel anlatımlarınızla izlerken bizleri gülümsetiyorsunuz teşekkürler.
resim ve videolar için çokteşekkürler emeği geçen herkese.çamura batmış durumdaki rahatlığım için jeyon hocamgerçekten bana tercüman olmuş.arabaya su dolarken çektiğim sıkıntıların yanında çamurun
lafı bile olmaz ;D