Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)
resimler videolar hepsi çok güzel.yakın zamanda tekrar farklı biryere keşif gezisi yaparız umarım.
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010)
evet arkadaşlar lastikler değişince show yaptık.ben en önde olduğumdan ve her yeri takılmadan geçtiğim için resimlerde fazla yer almamışım. :)
Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?
arkadaşlar bizim gezide benim arabanın motoru suyun içinde tam 2.5 saat çalıştı.yanımızda tamirci arkadaşta vardı.arabanın içine bile su doldu.hava filtresini sık su akıyor.yağına su girdi.bütün bunlara rağmen stop etmedi.tamirci...
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 2 (20 Aralık 2009)
ayrıca azgın suların elinden beni kurtaran lada kardeşlerime ve ekipteki tüm arkadaşlara çok teşekkürler.doğaya karşı büyük bir savaş verdik.
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 2 (20 Aralık 2009)
resimler ve videolarda emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.tabi devamınıda diliyoruz.
Ynt: Bursa Karagöl Off - Road Gezimiz (19 Aralık 2009)
geçmiş olsun.böyle olaylar gezileri daha heyecanlı yapıyor.tabi canımıza birşey olmadan ve arabalarımız fazla hasar almadan.