Arama sonuçlarınız

1. macit

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? vinç ve lastikle frontinin arazide mükemmel olacağını düşünüyorum.ben standart lastiklerle geziyorum arazide.

2. macit

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? lsd nedir bilgi verirmisin
  3. macit

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? fronteracı arkadaşlar gezi resimlerini daha çok yayınlarsak herkes fronteranın neler yaptığını daha iyi anlayacaktır.

4. macit

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? frontera almanızı öneririm.2yıldır kullanıyorum hem asfalt hem arazide başarılı olduğunu düşünüyorum,benimki frontera a .2000 vectra motoru var.tüm parçalarını kolaylıkla bulabilirsiniz.frontera kullanmayan arkadaşlar yanlış...
  5. macit

Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009)

Ynt: Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009) sandıklının akdağı keçiborludada varmı bilmiyorum

6. macit

Kişisel Galeri (devilhere)

Ynt: Kişisel Galeri (devilhere) elinize sağlık hocam çok güzel

7. macit

Kişisel Galeri(Sal)

Ynt: Kişisel Galeri(Sal) hocam harika çekimler elinize sağlık
  8. macit

Ynt: Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009) cumartesi akdağ gezisinin mükemmel olması için elimizden geleni yapıyoruz
  9. macit

Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu?

Ynt: Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu? benim rollbarada birşey demediler sorunsuz geçtim 2yıllık vize aldım.çeki vardı bişey demediler

10. macit

Ynt: Afyon Sandıklı Taşoluk yaylası keşif gezisi(5 Aralık 2009) hocam sizle birlikte gezmek çok güzeldi en kısa zamanda akdağ gezisi için sizi bekliyoruz sizdeki fotoları merakla bekliyoruz

11. macit

Afyon Sandıklı Taşoluk yaylasına yaptığımız keşif gezisinden enstantaneler..
  12. macit

Frontera Sport Modifiye ?..

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. daha fazla fronti resmi istiyoruz

13. macit

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) yeni resimleri dörtgözle bekliyoruz...
  14. macit

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) harika gezi olmuş tüm fotolar için teşekkürler bizde katılmış kadar olduk
  15. macit

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bol çamurlu günlerde kullan çok temiz duruyor

16. macit

Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008) AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNERE KATILIYORUM
  17. macit

Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) bütün gezilerin vazgeçilmezi olacak polo bu gidişle
  18. macit

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) poloyla kalanları çekersiniz yine

19. macit

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) bol resimli bir gezi bekliyoruz arkadaşlar
  20. macit

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor polat futboldan ne anlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA