Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Afyonkarahisar Evleri Geleceğe Umutla Bakıyor
Afyonda yaşayan bir öğrenci olarak tarihi olan evlere gerekli önemin gösterildiğini düşünmüyorum tanıtımı çok az yapılıyor Afyona gezmeye gelen turların rehberleri dahi böyle evlerin olduğunun farkında değil.
Aracım 110 2.5 dizel 91 model arkadaşlar manuel direksiyon kutusuna ihtiyarcım var hidrolik takıpta boşa çıkan temiz direksiyon kutusunuzu alabilirim.
Birde sıfırlarının fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Ynt: Defender Motor Numarası Sorunu
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şase numarasu okudum bir sıkıntı yok etiketi her ihtimale karşı söküp muayene sokacam aracı
Ynt: satılık defender 110
Ne zaman yürürlüğe girdi bu olay şimdi muayane gittiğimizde proje filan çizdirip ruhsatımı değiştirecez biraz açıklarmısınız bu durumu ?
Arkadaşlar güzel cevaplarınız için teşekkür ederim aracım dizel yinede aynı yerde olacağını varsayıyorum bir bakayım yarın muayane giderken kesinlikle etiketi sökmem gerekiyor.
Motor numarası kaputun altındaki alimünyum etikette yanlış yazıyor motorun üzerindeki numara doğrudur belki ama nerede yazdığını bulamadım o etiketi söksem bir sıkıntı olurmu diye düşünüyorum
Bu olay başka bir aracımdada başına gelmişti ruhsatı değişmeye kadar gidiyor bu durum muayane istasyonunda araçların motor numaralarını genelde bulamıyorlar ve hafif kusur olarak geçiriyorlar ama benim aliminyum etikette motor numarası ile ruhsattaki tutmuyor...
Merhabar arkadaşlar Defender 110 2.5 sahibiyim kaput içinde bulunan şaşi no, motor no vb özelliklerinin yazdığı etiketin üzerindeki motor no ile aracımının ruhsatında bulunan motor no tutmuyor ilk 4 hane doğru diğerleri hatalı bu 5 ayda muyane gidecem bu sorun çıkarırmı bu sorunu nasıl çözerim...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba Gezenbilir sitesi sakinleri aranıza katılma sebebim 91 model defender 110 almamdır ismim Ferudun Sercan Kınacı Balıkesir Altinolukta ikamet ediyorum bir çok eskiğim var sizin engin bilgilerinizden yararlanıp aracımı adam gibi toplayabilecem.