Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: NG 650 almayı planlıyorum
teşşekkürler sık sık model değiştiriyorum ama bu gün bizim buradaki bisikletçiye bakıcaz sedona borla yoksa 241 sv alıcaz salı günü
çoğunlukla şehirde kullanıcam ama köy köy dolaşmayıda düşünüyorum yada ormana kadar bisiklet ormandada kamp ve geri dönüş ama...
malesef 419 grunge modeli yayından kalkmış bende babamla biraz düşündükten sonra salcano astro 210 almayı karar verdik fakat yokmuş sundu bisikletteki hüsnü abi bize salcano astro 241 sv modelini önerdi srv yokmuş bizde 241 sv modelini sepete attık sorun olmazsa...
ilk önce cevap yazdığınız için teşekkür ederim kask tabiki takıcağım kamp yapıcam derken bisikletle değil :) onun için daha küçüğüm :) normal bir yere kadar arabayla 2-3 km de yürüyerek babamla gidebiliriz :)
bisiklet konusuna gelince fazla uzağa gitmeyeceğim...
Ynt: Süper Bisikletler.1
özelliklerini bilmem ama eğer ağırsalar ve vites sisteme en az shimano acera kadar değilse gereksizler (sram x3 te olabilir )(daha üstüde olabilir )aşırı gereksiz olurlar insan bisiklete hava atmak için biniyorsa hiç binmesin
Arkadaşlar SALCANO Ng 650v almayı planlıyorum çoğunlukla şehirde sürücem (Lüleburgaz) benim sorum ise
şuan yaşım 13(ağustosta 14 olucam) boyum 157 (daha yeni metre ile ölçmeye çalıştım doğru olmayada bilir ama o boylardayım yani)
14-15 inch kadro alıcam çabuk boy attığım için 2 sene sonra...
Ynt: Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi
kışın -20 derecede üşütmeyecek yazında sıcakta sıcaklatmayacak uyku tulumumu var :)
ben bir tane donanım hazırladım ama kışa uymuyor :)
merhaba bende kamp'a gitmek için bir liste yapmıştım inşallah yardımım dokunur...