Arama sonuçlarınız

1. M

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... teşekkürler :)

2. M

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... selam dün carraro 812 aldık gelirken biraz biraz kullandım :) gayet iyi Kadro ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI-ENTEGRE MAŞA YATAĞI Maşa SUNTOUR 26" XCM DİSK BEYAZ 100mm GİDONDAN KİLİTLİ Sele SELLE ROYAL SETA Vites SHIMANO ALIVIO / ACERA...
  3. M

carraro 812

Ynt: carraro 812 devamı

4. M

carraro 812

arkadaşlar şimdi bisikletçiden döndük carraro 812 alıp geldik :) fotoğrafları telefonla çektim baya kötü :( 1.040 tl 10 ay vade farkısz :)
  5. M

NG 650 almayı planlıyorum

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum teşşekkürler sık sık model değiştiriyorum ama bu gün bizim buradaki bisikletçiye bakıcaz sedona borla yoksa 241 sv alıcaz salı günü çoğunlukla şehirde kullanıcam ama köy köy dolaşmayıda düşünüyorum yada ormana kadar bisiklet ormandada kamp ve geri dönüş ama...

6. M

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum yok yok ben sabırlı bir çocuğum bu arada kandiliniz mubarek olsun :)

7. M

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum malesef 419 grunge modeli yayından kalkmış bende babamla biraz düşündükten sonra salcano astro 210 almayı karar verdik fakat yokmuş sundu bisikletteki hüsnü abi bize salcano astro 241 sv modelini önerdi srv yokmuş bizde 241 sv modelini sepete attık sorun olmazsa...
  8. M

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum parayı biraz yükselttim carraro 419 grunge alıcam hayırlısı olsun :)
  9. M

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum ilk önce cevap yazdığınız için teşekkür ederim kask tabiki takıcağım kamp yapıcam derken bisikletle değil :) onun için daha küçüğüm :) normal bir yere kadar arabayla 2-3 km de yürüyerek babamla gidebiliriz :) bisiklet konusuna gelince fazla uzağa gitmeyeceğim...

10. M

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selam Lüleburgazdan Mücahit 1999 doğumluyum Salcano Ng 650V fren almayı düşünüyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88589.0 cevap yazarmısınız :) bisiklet haricinde kamp yapmayıda düşünüyorum :)

11. M

Süper Bisikletler.1

Ynt: Süper Bisikletler.1 özelliklerini bilmem ama eğer ağırsalar ve vites sisteme en az shimano acera kadar değilse gereksizler (sram x3 te olabilir )(daha üstüde olabilir )aşırı gereksiz olurlar insan bisiklete hava atmak için biniyorsa hiç binmesin
  12. M

Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!!

Ynt: Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!! hi-ten kadro oluşundan dolayı kötü çok ağırdır

13. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

hayırlı olsun murat abi :) bak sen şu ALLAH'ın işine :)
  14. M

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum yani eski kadroyu satıp yeni kadroyu monte edebilirim değilmi ?
  15. M

Arkadaşlar SALCANO Ng 650v almayı planlıyorum çoğunlukla şehirde sürücem (Lüleburgaz) benim sorum ise şuan yaşım 13(ağustosta 14 olucam) boyum 157 (daha yeni metre ile ölçmeye çalıştım doğru olmayada bilir ama o boylardayım yani) 14-15 inch kadro alıcam çabuk boy attığım için 2 sene sonra...

16. M

Shogun a karar kılmış gibiyim...

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... can abi boraya gönderirseniz gerekli ilgiyi gösterirler :)
  17. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgelidiniz :)
  18. M

Çadır Tavsiyeleriniz

http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?CategoryId=244&ProductId=6263 bu buff :)

19. M

Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi

Ynt: Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi kışın -20 derecede üşütmeyecek yazında sıcakta sıcaklatmayacak uyku tulumumu var :) ben bir tane donanım hazırladım ama kışa uymuyor :) merhaba bende kamp'a gitmek için bir liste yapmıştım inşallah yardımım dokunur...
  20. M

Çadır Tavsiyeleriniz

buff değilmiş en son linkteki :) karıştırmışımda haberiniz olsun :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri