Arama sonuçlarınız

1. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

bora güvenilirdir :) tip olarak hangisini sevdiyseniz alın derim ben şahsen lynx'i daha çok beğendiğim için ondan alabilirim hem ucuz hem güzel hem sağlam

2. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

abi heralde çakı demek istemiş çünkü linkte çakı yazıyordu gerber gayet kaliteli ve sağlam bir markadır ama bg survival serisindeki bıçağı bütün olmadığından bir süre sonra sağlanma oluyormuş ama diğer serileri gayet güzel survival için istiyorsan lmf2 olabilir ama bulmanız baya zor onun...
  3. M

Bora M Hawk nasıldır ?

Ynt: Bora M Hawk nasıldır ? hiç kullanmadım ama boradan şikayet eden tanımıyorum yerli ve sağlam bir markadır beğendiyseniz alın derim :)

4. M

smith wesson bıçak

Ynt: smith wesson bıçak bulmanız çok zor o yüzdende önermem o kadar para verirsiniz birde sahte çıkarsa kötü olur yani :) gerber sog ka-bar bora alabilirsiniz olmadı eğlence olsun diyede kendiniz bıçak yapabilirsiniz ama yer ve ekipman gerekli :)
  5. M

Kamp Ekipmanlarım Hakkında

Ynt: Kamp Ekipmanlarım Hakkında abi okula acele ediyordum düzenliyeyim ilk önce evet babamla olucaz 2. olarakta zaten gölette başlıyacam bir dahaki sene sizinle kamp yapa biliriz belki siz kabul ederseniz şimdilik babamla olcazda

6. M

Ynt: Kamp Ekipmanlarım Hakkında evet babamla olucaz :)

7. M

Selam

Ynt: Selam Herkese teşekkürler
  8. M

Ynt: Kamp Ekipmanlarım Hakkında teşşekürler bey demenize gerek yok :) 13 yaşındayım
  9. M

abilerim ablalarım eşyalarım yaz kampı için uygunmudur 2 gece kalıcaz 3 yere gidicem orada 2 kişiyiz çadır : http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?CategoryId=24&ProductId=4109 çanta: http://www.adrenalinoutdoor.com/Loap-Miwok-Sirt-cantasi_2810.html#0 mat ...

10. M

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? aşırı gecikmişim ama http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?CategoryId=24&ProductId=4109 bende bundan almayı düşünüyorum murat abi yazmış 200 tl ye aly.pollü çadır bulursanız hemen haber verin yazmış :D hala...

11. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk kesinlikle bulacağımı düşünüyorum Selamlar
  12. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Mücahit 13 yaşındayım :D bu yaz kamp yapmayı düşünüyorum bu foruma kamp ile araştırmalar yaparken rastladım gayet güzel sitede ama biraz geç yazdım galiba 2-3 gün önce üye oldum

13. M

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı abi birdahakine baton almanı tavsiye edrim güneş kreminide almayı unutma
  14. M

lmf2 Becker Campanion bıçak seçimi

Ynt: lmf2 Becker Campanion bıçak seçimi cevaplarınız için teşşekürler
  15. M

Ynt: lmf2 Becker Campanion bıçak seçimi valla ağırlık hiç sorun değil hem 2 kişiyiz hemde otobüsle gidicez 500m belki yürürüz

16. M

Ynt: lmf2 Becker Campanion bıçak seçimi abi amazondan almayı planlıyorum bizim emniyettende izin alıcaz hem bulgaristandan babamın arkadaşı var ayarlıyacağız bir yerden ztn burda karışmıyorlar fazla
  17. M

abilerim ablalarım bu yaz babamla kampa gidicez kamp için 2 bıçak arasında kaldım kullananlar yardım edebilirmi ka-bar sitesinde Becker Campanion 112 dolar gerber sitesinde lmf 2 108 dolar aralarında fiyat farkı çok az hangisini alsam diye düşünüyorum teşekkürler
  18. M

Kamplarda Kullanılan Bıçaklar

Ynt: Kamplarda Kullanılan Bıçaklar hepsi çok güzel bıçaklar (çakılar) şu ilk bıçak avda kullanılabilir diye düşünüyorum

19. M

Selam

Ynt: Selam tecrübeli olmadığım için,teşşkürler kolay gelsin
  20. M

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) frenzy_367 programın ismi doğada tek başına dağ evi çarşamba günleri 22:15'te ama bazen 22:10 arası oluyor ntv de yayınlanıyor http://serdarkilic.com.tr/site2/ sitesı budur diğer bölümlerde video kısmında vardır izleyebilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri