Arama sonuçlarınız

1. janberkaydemir

Soğuklar İçin Faydalı Bir Tüyo !

Biz soğuk havalarda camların ölçüsünde ABBA keserek yerleştirdik. Arkasına da koltuk döşemelerinin kumaşı ile aynı malzemeden ,içi sünger yastıkları camın niş olan bölümüne koyuyoruz. oldukça faydalı oluyor. Sürücü bölmesi gibi esas soğuk girişinin olduğu bölümde cam ölçülerinde iki kat ABBA...

2. janberkaydemir

Italya 2022

Hüseyin Bey, atladım mı düşüncesiyle paylaşıma baktım aynı yerde beklemede kalmış.
  3. janberkaydemir

Italya 2022

Paylaşımı görünce devamı gelene kadar 2018 İtalya gezinizi tekrar okudum. Söylediginiz yol çok güzel, ben Brenner den İnnsbruck'a indiğimde tekrar gelecegimizi eşime anlatmıştım. Fakat bu sefer sizin gibi güneye inip görmek istedim. Garda yerine Mennangio ve Como göllerine Bolzano dan geçmeyi...

4. janberkaydemir

Italya 2022

Birkaç gündür, akşamları yarım kalmış rota çalışmalarıma bakıyordum. Bu paylaşım güzel oldu. Garda gölünün yukarısına ait notlarınızı bekliyorum. Bir önceki gezimizde farklı bir rota oluşturarak Villach'dan saparak Güney Tirol bölgesinden geçmiş ve Brenner geçidinden İnnsbruck' a inmiştim. Bu...
  5. janberkaydemir

Yolda .... Lazım Oldu!

Bu ve benzeri çözümleri forum yazılarında okudukça karavanınız özgürlesecektir.

6. janberkaydemir

Yolda .... Lazım Oldu!

2020 yılında aldığımız kimyasal geçen hafta bitti. Aldığım yenisi de herhalde daha fazla bir süre yeterli olur. Türkiye gezilerinde kimyasal kullanımımız yok denecek kadar az. Biz 1/ 2 günden fazla aynı yerde kalmadığımız ve tatil amaçlı kullanmadığımız için sorun olmuyor. Kendi kimyasalımızı...

7. janberkaydemir

Yolda .... Lazım Oldu!

Yolların bize sunduğu çözümler çok fazla, rahat olun gezmeye devam. Örneğinizi düşünürsek. Her sabah kaset boşaltırsınız bir problem olmaz. Kimyasal'a gerek kalmaz.
  8. janberkaydemir

Sihir Bunun Neresinde ?

İşlerimiz dolayısı ile gezi amaçlı olmayan seyahatler de yapıyor ve araç da kalıyoruz. Toplamda 20 gün kadar gezi yapsak da karavanımız ile son dört ayda 6000km kadar yol yapmışız. Gelelim sihir konusuna.... Sabah uyandığımda nerede olduğu mu kısa bir süre düşünmek, akşam hafif karanlıkta park...
  9. janberkaydemir

Karavan Felsefesi

Karavan yaşantısı düşüncesi bu sayfalar ile tanıştığım 2017 yılında başladı. Gezmeyi çok seviyoruz. Küçüklüğümden bu günlere gezme düşüncesi ailem ile başladı. Anadol aracımız ve çadırları ile annem ve babam Türkiye de bir çok yeri gezdiler. Babam vefat etmeden bir yıl önce (79) (öncesinde...

10. janberkaydemir

Almanya

Bu yolculuk nereden giderseniz gidin durmadan gidilmiyecek güzelliklere sahip. Koşturmacalı yaşam da güzel bir mola vererek daha fazla kazanç sağlanabilir. 🖐️

11. janberkaydemir

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Vize formunda shengen bölgesine giris ülkesi olarak doldurmanız gereken bir bölüm var. Burada Yunanistan, Bulgaristan seçeneklerinden tercihinizi yazarsanız sorun olmuyor. Normal vize alanlarda da bu konuda sorun cıktığını görmedim.
  12. janberkaydemir

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Biz farklı ülkelerden vize almış olsak da son 8 yıldır hep İtalya konsoloslugundan aldık. Dikkat edilecek husus en çok hangi ülkede bulunacaksanız o ülkeden almak gerekiyor. Plandaki hiçbir yerde kalmadık, İtalya da gün sayısının fazla olması bu sebeple.

13. janberkaydemir

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Herkesin sohbetine atlamak yerine kendiniz başlık açabilirsiniz. Bu yöntem ile buradan size bir şey çıkmaz. Sadece tepki toplarsınız. Sizin gibi çok kişi denedi . Sohbetlere katılım sağlar, başlıklarınız ile bilgi paylaşımı yaparsanız insanlar sizinle iletisim kurar.
  14. janberkaydemir

Land Cruiser Ile Moskova

Yandex Rusya da iyi çalışıyor. Farklı uygulamalarda da sorun yok. Güncel amvargo sıkıntısı problem yarattımi bilgi yok İnternet için Vkadikavkaz dan mobil hat satın alabilirsiniz. Kredi kartları güncel durumdan dolayı Rusya da çalışmıyor.
  15. janberkaydemir

Land Cruiser Ile Moskova

Bu söylediğiniz rota bölümünde yollarda sorun yaşamazsınız.

16. janberkaydemir

Land Cruiser Ile Moskova

Batum -Tiflis yolunun yarısı otoban, T,flise girmeden saptığınızda Verhniy Lars sınırına çıkarken yol söylediğiniz gibi bozuk değil ( Son kış bir bozulma oldu mu bilemiyorum) Dün Türkiye ye gelen arkadaşımla sorunsuz olduğunu konuştuk. ( Nalchik - Batum arası ) Verhni Lars kapısında çok uzun...
  17. janberkaydemir

Portatif Tuvaletin Boşaltım Zamanı Nasıl Uzatılabilir ?

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi münasebetiyle Yasama Yılı: 4 Birleşim: 103 Tarih: 14.07.2021 MEHMET METANET ÇULHAOĞLU (Adana) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; 255 sıra sayılı Kanun Teklifi'nin 16'ncı maddesi üzerinde İYİ...
  18. janberkaydemir

@Doğrucu Davut Karavanımız ile uzak km. henüz yapmadık. Ama takip ettiğimiz kadarı ile karavan ile tatil yapanlarda sıkıntı fazla. Bilindiği üzere bu coğrafyada şehirleşme berbat ve talan üzerine bir geçmişe sahip. Yerel yönetimlerin dertleri o kadar fazla ki karavancılar için basit çözümler...

19. janberkaydemir

Aslında tuvalet kullanımında ve boşaltmada bir sorun yok. Çözümler de çok fazla. İnsanların güncel tuvalet kullanımına geçişleri de çok eski değil. Sorun Türkiye coğrafyasında karavancıların uzun süreli ve denize sıfır tatil isteği. Bu değişmedikçe ve günlük yaşamımızın en doğal ihtiyacını bir...
  20. janberkaydemir

" Nihayetinde idrar kanalizasyona boşaltılsa da ikinci günden sonra oluşan amonyak kokusu sirke veya limon tuzu ile nötralize edilmeli. Bu asitli malzemelerin contalara zarar vermemesi için kasete doğrudan konulması gerekiyor. " Portatif tuvalet üstündeki tüm contaların deforme olmaması için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri