Arama sonuçlarınız

1. janberkaydemir

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

Kişisel tercihler ve gelenek ağır olsa da güncel yaşamda ki olanaklar taharet fiskiyesine gerek bırakmıyor düşüncesindeyim. Ev kullanımında bir kaç firma dışındaki vasat ürünler daha problemli sonuçları ortaya çıkarmakta. Karavan da kullanımı sınırlı olan suyun fazla tüketilmesi de bir...

2. janberkaydemir

Adım Adım Karavan'a Doğru

Teşekkürler... Benzer korumaları daha önce kullandık. Yeterli sayıda yedeklerimiz gerekli olduğunda yerini bulacaktır. Bizim yol ve kullanışlılık testlerimiz daha uzun sürer, bozar yeniden yaparız bu nedenle acele etmiyoruz. 🖐
  3. janberkaydemir

Evimiz Yanımızda Dünya Önümüzde 2019 Avrupa

Biz bu gezide merak ettiğimiz Bask bölgesini gezdiğimiz için az bir bölümünü gezmiş olduk. Süremiz bazı sebeplerden kısa tutulmuştu çok yer görmek istesek de bu kadarına zaman yettirebildik. İspanya için ayrı bir planımız var. Gezecek de çok yer var. Daha erken başlamak aslında önemliymiş. Nokta...

4. janberkaydemir

VW aracımız Caravella olmasaydı ( Tavanda klima ile ilgili bağlantılar ve belki başka detaylarda var her halde) daha doğrusu pop-up montajı düzgün yapılabilseydi tercih ederdik. Büyüklük ferahlık sağlasa da bazı önemli kayıpları da beraberinde getirecek. Sürecin çoğunu kendimiz yaptık. Mobilya...
  5. janberkaydemir

@gezgin14 Teşekkürler. Amatör bir şekilde, okuyarak , sorarak yola çıktık. Profesyonel destekler ile tamamladık. Mutlaka bir çok detay ve eksiklerimiz olmuştur. Ne istediğimizi iyi sorguladık, elmizden geleni ortaya çıkardık. Sonuçta gezecek bir araba , detay az olduğu için sorun da az...

6. janberkaydemir

Teşekkürler...Nazar değerse düzeltiriz . Sistem kolay ulaşılabilir ve basit. Kendim aynı sistemi iki defa söküp kurdum. Arkadaşımdan kablo görmek istemediğimizi ve bakım / tadilat kolaylığına sahip olacak bir oda kurmasını istedim. Bizim için konforlu bir kurulumu aceleye getirmeden tamamladık.

7. janberkaydemir

Sistem benzer , mıknatıs amaca uygun olarak konulmuşsa problem olmayacaktır.
  8. janberkaydemir

Teşekkürler. Farklı bir mıknatıs kullandık. Deneme sürecindeyiz, bir sorun henüz yok. Yakın zamanda sorun yaşarsak değiştirmek sıkıntı olmaz. Uzun süreli ileri gezilerimizde problem olursa benzer amaçlı sabitleme kilit sistemleri her ülkede uygun fiyatlarda bulunuyor. Kapıların kendi eğimine...
  9. janberkaydemir

Sizden çok destek aldık teşekkürler. Görüşmek üzere.

10. janberkaydemir

Teşekkürler. Sorun bizde öğrenme anlamına geliyor eksik olmaması gerekir. Önceki deneyimlerimiz ve bu platformdaki dostlarımızın bizlere verdiği bilgiler keyifli bir karavan dünyasını bizlere sağlıyor. TSE sadece bilgi almak için gittiğimde 30 saniyede çözülen bir süreç oldu. Bizde Düzce'ye...

11. janberkaydemir

Teşekkürler... Önümüzde bir kaç tarih daha kaldı. 18 Haziran Üniversite sınavı , 03 Temmuz yeni evimizin açılış ve bir aile olmamızın 30.yıl jubilesi. Sonrasında saglık ve imkanlarımızı korursak gezmeye başlarız. Sizinle olduğu gibi görüşmek istediğim bazı arkadaşlar ile buluşup tanışmayı bende...
  12. janberkaydemir

Evet kullanım sonrası bakacağız. Ürün aslında şarjlı su pompası. İki farklı modeli elimde var. Bu görsel olarak daha güzel geldiği için taktık. Takıldığı yer istenirse yükseltilebilir şekilde kuruldu. Pompa olduğu için su debisi de yüksek değil. Deneyerek ilerleyeceğiz çözüm yollarda kendini...

13. janberkaydemir

Teşekkürler
  14. janberkaydemir

Sağolun , teşekkürler.
  15. janberkaydemir

Mıknatıslı farklı bir uygulama var. Testlerini yapım sırasında zorlu yollarda denedim. Ileri zamanlarda sorun çıkarırsa seni hatırlayacağız. 🖐

16. janberkaydemir

... Bu klip'i de atölyenin genç çırağı Alpaslan hazırlamış... https://photos.google.com/photo/AF1QipN_yABj2aUJkSQ0M1c2XBWCWvFdOj0g86GRQlD2
  17. janberkaydemir

...
  18. janberkaydemir

...

19. janberkaydemir

Merhaba 25 Ocak sonrası bir kış uykusu ile geçmiş. Mart sonuna kadar bir işlem yapmadık. Banyomuz geldi depomuza kaldırdık. Orjinal olmayan yan paneller konusu farklı düşüncelerimize rağmen olmadı. Bir şekilde zorlama planlar yapsak da sonrası ortaya çıkacak sorunlar ve plandaki uyumsuzlukları...
  20. janberkaydemir

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

Biz bu ürünü tercih ettik. Karavana montajını henüz yapmadık. 70mai Dash Cam A800S 4K UHD sinema-hız ve koordinatlar için kaliteli görüntü dahili GPS gelişmiş sürücü yardım sistemleri (ADAS) izleme 70mai A800S araba dvr'ı 2160P çözünürlük 140FOV destek ön ve dikiz kamera çift görüş görüş araba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri