Arama sonuçlarınız

1. janberkaydemir

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

Kamp dışı konaklamalarda bizim de tüm kameralarımız sabaha kadar açık oluyor.

2. janberkaydemir

İç Tasarım Ve Yerleşim Örnekleri

Bizde benzer sebepler ile vazgeçtik. Buradaki uygulamalara güvenmiyoruz. Gerçek testi yapılmış hiç bir ürün yok
  3. janberkaydemir

İç Tasarım Ve Yerleşim Örnekleri

Istanbul da Sezer oto koltuk her iki uygulamayı da yapìyor.

4. janberkaydemir

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ben de bu konuyu arşivime aşağıdaki notlar ile eklemişim. Dizel Partikül Filtresi Temizleme (Partikül Filtresi Dolmuşsa Ne Yapılmalı?) Partikül filtresinde biriken partiküller belirli bir eşik değeri aştığında, yakılarak temizlenmesi gerekir. Partikül filtresi kurum ile dolmuşsa, uyarı...
  5. janberkaydemir

Arabayla 16 Gece Avrupa Turu Planı / 2022 Nisan

İyi bir termos sahbi olursanız konaklamadan ayrılıken sıcak su dolumu ihtiyacınıza yeterli olur. Yollarda ki sıcak su isteklerinizde herhangi bir kafeye giderek çocuklara mama yada ilaç hazırlayacağınzı söylediğinizde seve seve kaynar su vereceklerdir. Bazıları ufak bir bedel de isteyebilirler...

6. janberkaydemir

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

Bizim araç önceden minibüs olarak kullanıldığı için ön, arka ve iki yan kamerası vardı. Ben bozdurmadım. Yandaki kameralardan bir tanesini iptal ederek bir adet arka tavandan tamponu ve 2m gerisini gösterecek bir kamera ekledim. Sensör de sorunsuz çalışıyor. Geri vites dışında, yolculuk esnasın...

7. janberkaydemir

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

Karavan neden evden farklı ? Ortalama yaşadığımız evleri düşünürsek ~100m2 , Karavan yaptığımız aracımız Citroen Jumper sürücü ve yaşam alanı toplamı ~13m2 , Şimdiye kadar gezilerimizi yaptığımız transporter aracımız ~ 9m2 Karavandaki ihtiyaçlarımızın ne kadar az olması gerektiği aslında çok...
  8. janberkaydemir

Yatan Karavanlar Da Lastik Problemi

Gezilerimize başlamadan önce bir dönem iki aracımız olmuştu ve yurtdışı kaynaklı birkaç sitede bu bilgiyi araştırdım. Tavsiye edilen haftada bir 10/15 dakika sürüş yapılması . Biz araçlarımızda hareket etmese de 15 günde bir lastik basıncını kontrol ediyoruz. Bu kontrolu yaptıktan sonra...
  9. janberkaydemir

Bu satırlarda sizden yaptığım okumaların payı çok fazla... Bu forumda yaptığım ilk paylaşımdan bu güne hemen hemen hepsinde sizin ve birkaç üyemizin mutlaka bir katkısı var. Karavan yapımı sırasında bazen bir etki altında kaldığıı hissttiğimde ilk gezimiz öncesi yazışmamı ve sonrası...

10. janberkaydemir

Bu forumla tanışdığım da başladığımız karavan deneyimimiz şimdiye kadar T5 aracımız ile oldu. Daha öncesi binek aracımız ile çadırda kısıtlı konaklamalarımız. Şimdi ise pandemi döneminde yapımına başladığımız bir aracımızı hazırlıyoruz. Karavanı hiçbir şekilde uzun süreli bir yaşam alanı...

11. janberkaydemir

Adım Adım Karavan'a Doğru

Menteşelere baktım bu tarz motifli bir ürün herhalde düşünmezdim. Mutfak da kullanabileceğimiz bir model de değil. Mobilya da Hettich veya Blum kullanacağız o zaman banyoya uygun bir çözüm buluruz... 🖐
  12. janberkaydemir

Sizin bu mesajı okuyana kadar menteşeye dikkat etmedim. Bu cevabi yolladıktan sonra bir bakalım ne goreceğiz. 🤣 Önemli olan çizimlerimize uygun imalatin olması. Mobilya yapılırken bir seçim yaparız.. Fonksiyonu yerine getirdikten sonra bozulana kadar kalmasında da bence mahsuru yok.( Karavanın...

13. janberkaydemir

Bir süredir ilgilenemediğimiz karavan surecine yine dönüş yaptık. Yan panelleri bu hafta yerleştireceğiz ( Kar izin verdiginde ) Banyomuz da üretim sürecindeki sıkıntılara ragmen başarılı bir şekilde teslim edildi.
  14. janberkaydemir

Bir tanesi aslında iyi usta ama çalışma ortamı tamamen.zehir solumasına neden.oluyor. Klasik Türkiye yontemi ile çalışıyor . Bence karşılaştığı ve konuştuğu kişileri kısa süre sonra hatırlamıyor. Tinerci pozisyonunda olması olası. Mevcut ortamda çok uzun. yasamasi mümkün görünmuyor. Döşeme işi...
  15. janberkaydemir

Forumdaki paylaşımları takip ediyorum. Bu başlık altında yeni bir ilerleme olmadı. Karavan yapımı için bir zaman sınırı koymadık. Yogunlugumuz devem ediyor. Sıkıntılı bir hastamız vardı ve bizim ilgilenmemiz gerekiyordu. Yılbasi öncesi kaybettik. Köydeki inşaatımız devam ediyor ve şu...

16. janberkaydemir

Biz bu detaylarınızı da notlarımız arasına alarak, kendi gezilerimizdeki kullanım sonucu marketlerin kişisel buzdolabımız olmasını sevdik. Günlük market alışverişi, temiz ve kirli su işlemlerinde tembellik ve erteleme yapmıyoruz..
  17. janberkaydemir

Siz ilk karavanınızı satmıştınız herhalde. Karavanınızı görmüş olduğum yerde ( Kervan kavşağın biraz ilerıisinde ) beyaz bir transporter görmüştüm tavanda solar panel vardı bu araç için mi planlama yapıyorsunuz? İyi geceler...
  18. janberkaydemir

Buzdolabı gezilerimizde çok önem verdiğimiz bir yer tutmuyor. @Doğrucu Davut ' un eski paylaşımlarında ifade ettiği gibi tüm marketlerin buzdolapları aynı zamanda bizim gezi tercihlerimizde ve rotalarımızda hep yanı başımızda. Uygun fiyatlarda üç sistem buzdolabı o dönemde bulsaydık çekincesiz...

19. janberkaydemir

Son detaylar ve iç kaplaması için bekliyorum. Mevcut halini cuma günü gördüm. Tüm ölçülendirmeleri yaparak taslak resimlerini ben çizdim. Araç içi ferahlık sağlaması için yarım boy konusunda kararımızı vermiştik. Yukarısının tezgah halinde olması, içeride detaylı su tesisatının olmaması çıkış...
  20. janberkaydemir

Portatif tuvaletin temiz su kısmını boş tutmayı hiç düşünmemiştim. Bu gereksiz ağırlığı taşımamak ve rahat kullanım bilgisi iyi denk geldi. 👏👏👏 İyi bir bonus sahibi olduk... Grı su deposunun arka teker önünden tahliyesi tabandan mı ? araç yanından mı ( Bu şekilde iki örnek gördüğüm için sordum) ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri