Arama sonuçlarınız

1. janberkaydemir

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Her operatörün uygulamasından bu tercihler kapanıyor. Telefon ayarlarından da tercihler değiştiriliyor. Sınır bölgelerinde yapılan gezilerde bu konu planlanmadiğında bu tür problemlerden.kaçinma ihtimali olmuyor. @buralpdi operatörler bu konuda geri iade gibi bir işleme yanaşmıyorlar. Sembolik...

2. janberkaydemir

Ankara'da Karavanpark(lar) Açıldı...

Haberi bende gördüm. Fakat konum koordinatları hiç bir yerde yok. Google Maps içine de kurum henüz park alanını kaydetmemiş.
  3. janberkaydemir

Geleceğe Yapılacak Güzel Bir Yatırım (borsa)

Öncelikle dünyadaki kısa hayatımın en güzel zamanını gece / gündüz tamamen bir bilgisayar önünde para kazanmak için harcamam. Beden ve teknolojiyi beraber kullanarak üretmenin ve öğrenmenin önemini erken yaşlarda farkettim. "Ufuk Büyutat' Alıntı: Çalışmanın sadece bedenen olmadığını...

4. janberkaydemir

Karavanda Doğru Sanılanlar Ne Kadar Doğru ?

👏👏👏 İlişikdeki müsebbib olduğunda cevap beklemek pek mümkün olmuyor. Tente çözüm ve düşüncelerimizde aynı olmuş. Bahsettiğiniz gölgelikli fileleri bahçemizde ihtiyaç durumunda kullanıyoruz. İlk gezilerimizde azda olsa kullandığımız decathlon güneşliginden çok daha kullanışlı.
  5. janberkaydemir

Yenilikler derken bahsettiginiz yıldizlardan cok deneyim ile keşfedilmis olan uygulamalarin daha basit hallerinin yaygınlaştığını ve kullanılmadığını ifade ettim. Türkiye de karşılaştığım paylaşımlarda konular hep enerji, tesisat problemleri olduğu halde genel kabul edilmiş ve sorun...

6. janberkaydemir

Karavan da doğru sanılanlar için eklemek istediğim bir konu yeni inovasyon ürünler. Yurt dışında kendi karavanını yapanlarda çeşitlilik ve farklı ürünleri görme imkanı çok fazla, sosyal ortam paylaşımların da ki yorumlarda konudan sapma ve araya giren satıcılar yok. Ürün deneyimleri ve...

7. janberkaydemir

Avrupada çözüm yeri bol olduğu için hiç sormadık ve teşebbüs etmedik. Ama su temini ve park yeri icin guzel olanaklar var. Bu bilgiyi de öğrenmemiz iyi oldu...
  8. janberkaydemir

Muhtar ve Imam en iyi öneri.. Tüm çözümlerin anahtarları...
  9. janberkaydemir

10 günlük gezinizde daha doğrusu deniz tatilinizde havalandırma ve sıcaklık konusunda bilgi almak isterim. Bayramda tam donanımlı, idfdialı bir firmada yapılmış karavan ile benim yarım yalıtımlı ve tüm camları yalıtmsız ve filmsiz aday aracimda gün boyu test yaptım ve aradaki sıcaklık farkı...

10. janberkaydemir

Türkiye de sorun gerek seküler gerekse dindar kesimlerin ön yargılarına fazlaca teslim olmuş olmaları. Gençler de bu ön yargılar iyiki azalıyor. Dindar gruplar uzun süren alan kısıtlamaları nedeni ile kendi sınırlı alanlarını oluşturmuş olsalar da sön dönemdeki toplumsal ve siyasî tercihler...

11. janberkaydemir

Ben kendimde şortla giriyorum. Öncesi kimse varsa güzel muhabbetimiz de oluyor. Anadolunun en tutucu kentlerinden bir tanesinde yaşadığım halde normal vakitlerde camiye giren 3/ 5 kişiyi geçmez. Bir karar verici olmasamda kişisel düşüncem yakıninda bir bakkal yada kahve mutlaka vardir...
  12. janberkaydemir

Ben bir çok yabancı karavan gruplarına bunu yazıyorum. Ülkede genelde camiler boş oluyor. ( Cuma namazı hariç ) Soracak kimsede bulmak zor özellikle küçük yerlerde. Yabancıların benzer yerlerde azda olsa dil bilen birisini bulmalarida zor. Yakındaki gençler ile temas kurmak veya translate...

13. janberkaydemir

Yanınızda 1mt hortum olduğunda bu problemde çözülüyor.
  14. janberkaydemir

Benzin istasyonlarında sıkıntı olmuyor demek istemem tavsiye edersek Türkiye de yakında benzin almaya da bizi sokmazlar. ( Sıkıntı olmadan kullanıyoruz) Ana yolları gezilerimizde az kullanıyoruz, köy camileri genelde uygun oluyor. Alan içinde insanlar varsa sohbet ediyor sonrasın da izin...
  15. janberkaydemir

Tütkiye de ilanlarda satışlar çok artış gösterdi. memnuniyetsizler ile ilgili bir saptama zor. Araçların çoğu piyasadan toplanan sorunlu ve mobilyacılar tarafından makyajlananlar. Karavan deneyimi olmayan, büyük araca binmemiş ve sorunlu araçlara mahkum yeni adayların durumu gerçekten zor...

16. janberkaydemir

Gezilerimizin bize öğretebileceği, hayatımızı değiştiren şeyler... alwaystheroad sayfasından ufak alıntılar.. 1. Dünya ve yaşadıklarımız bazen korkutucu olabiliyor. Ancak insanlar hakkında şaşırtıcı olan bu küçük yüzdelik deki olasılıklar olsada, insanlar doğaları gereği iyidir...
  17. janberkaydemir

Biz karavana bir seyyah gözünden bakıyoruz. İlgimiz insan, kültür ve doğa. Özgür bir sekilde doğaya çıkalım başbasa, kalalim istegimiz yok. Belkide sadece şehir yaşaminda sürgün hayatı yaşamadıgimiz içindir. Farklı coğrafyalar , farklı kültürler ile temas bizim için hep hayatımıza renk katan...
  18. janberkaydemir

Araba Ile Avrupa Rotası Tavsiyeleri

Burada çok fazla Avrupa rotası var. Günlerce okuyarak kendinize özel rota çıkarabilirsiniz... "AVRUPA" AVRUPA

19. janberkaydemir

Adım Adım Karavan'a Doğru

Köyün ismi , " Arapçiftliği " Bugün akşam araya erik toplamayı da sığdırdık. Şu anda evde marmelat yapıyorum. Bu erikler bitene kadar daha bir hafta toplarız. Sırada kavanozları hazırlayıp kışlık meyva sularını hazırlamak var.. Serin havada gece mesaisi de yaptık.
  20. janberkaydemir

Adım Adım Karavan'a Doğru

.... fotolara devam ediyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA