Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Teşekkür ederim Hüseyin bey, önce şu 38 lerin taksitlerini bitirip biraz eskitelim inşallah ondan sonra 42 lere göz dikebilirim :)
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Bugün dodiklerimi de boyacıdan aldım, nihayet, (artık kaç ay olduysa bende zaman kavramı kalmadı) ancak arka tampon hala boyanmamış.
Ancak iç taraftan boru ile saçın birleştiği araya iyi boya gitmemiş bende...
Bugün kargo yeni koltuklarımı getirdi, sığarmıyım diye çok şüpheliydim ama güzel oldu.Koltuğun kızakları yok, bendeki koltukların kızakları biraz uzun geldi.Bakalım ufak bir tadilatla ya benim kızakları...
Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.
Kanun iyi hoş diyorda, ben aracıma port bagajı proje çizdirdim ancak işletemedim.Bana karşılığı yok işletemezsin dediler (Hem tüvde hemde trafikte) nasıl iş bu anlamadım.
Çevirmeye aldıklarında da işlettin mi diye soruyorlar :S
Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.
Bu konu açıldığında araç bu halde değildi tabii ki öncelikle onu belirtmem gerekir.
Tüv ile ilgili olarak durum şu.Aracın yüksekliğini ruhsata işletmek gibi bir durum söz konusu değil.Çünkü kanunda karşılığı yok.Ben araca proje çizdirdiğimde...
Ynt: 1977 Jeep CJ7
Daha önce konuyu okumuştum ama sonradan unutmuşum, çok güzel bir araç olmuş tebrik ederim.
Sizden ricam direksiyon kurulumunun daha detaylı fotoğrafı var mı ? Kutudan deve boynuna gidişini direksiyon amortisörünün pozisyonunu detaylı fotoğraflarsanız sevinirim.
Ben de...
İstanbul ve Ankarada belli bir komisyon karşılığı Amerikadan parça getirtenler var onlarla görüşebilirsin.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bugün OX marka mekanik ön kilidimi gümrükten teslim aldım.Malzemenin kalitesi ve mekanizması çok hoşuma gitti.Çok sevindirik oldum :))
Tavan yüksekliğini daha ölçmedim bilmiyorum ama o civarda vardır herhalde :)
Avatardaki fotoğraf değişecek ama Gülazer tam anlamıyla bittiğinde :)
Evet, evet tam olarak öyle özetlenebilir :))
Daha iş çoook, orta konsol yapılacak, denge kolları, direksiyon sistemi tadilatı şanzımanların düşürülmesi onlara travers yapılması ve daha bir sürü ıvır zıvır...
Bugün çok yorucu oldu ama ortaya çıkan sonuç hepsine değerdi.Akşam hava kararmak üzereyken ancak bitti.
Ön cam altı ızgara ve bagaj kapağı hala boyacıda olduğundan ve haaaala boyanmadığından oraları şimdilik...
Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler
Bunlar direksiyon amortisörü olarak kullanılabilir mi ? Yatay pozisyonda çalışsa sıkıntı olur mu ? Hydro 7000 olarak direksiyon amortisörü de var ancak ne farkları var bilemedim :)