Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Bir inceliyeyim, işin aslı uygur kaydır ,işlerden ustalarla uğraşmaktan çok sıkıldım.O baştaki enerjiyi bulamıyorum şu an kendimde bakalım nasıl yaparız hayırlısı :)
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Şaban usta açıklama için teşekkür ederim.Şu an aslında bir problemimiz yok.Orijinal kutusu yeterince güçlü ve lastikleri çevirmede herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.Sadece orijinal kutusunun turu az 3.75 tur...
Çekilmiş fotoğrafı yok, aslında içinde pek bir gelişme de yok :) aracı bitirir bitirmez araziye daldık sonrada baştaki heves kalmadı artık pek uğraşmaz oldum.Çektiğim zaman eklerim ;)
Şaban usta bu araç için düşünüyorum ama biz bu araçla uzun yol da yapıyoruz onun için yüksek süratte (yüksek dediğim 90-100) sorun yaşarmıyız ondan endişe ediyorum.Birde hydro asist dedikleri sistem var yani...
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Şaban usta öncelikle tebrik ederim.Çok güzel bir araç çıkmış ortaya nacizane birkaç soru sormak isterim.
Araçla yolda en fazla kaç km sürat yaptınız ? Yüksek hızda uygulamış olduğunuz direksiyon sistemi sorun çıkarıyor mu ?
Videoda aracı sürerken hep...
Sıkıntı yok, ilan can sıkıntısından açılmış bir ilandır.Her ne kadar araç yaparken sıkılıp bunalıp töbeler etsek de bizler harcadığımız paranın ve emeğin karşılığını keyifle çıkaramayacak kadar rahatsız...
Bir de video koyalım ortaya karışık;
http://www.youtube.com/watch?v=q7y60mIhTSI&feature=g-upl
Bogger daha iyi parçalıyor.Karda lastik bir yere kadar bir zaman sonra zincir şart.
Savunma filan yok olan olayı anlattım :) aksine iyi oldu manşet olduk televizyonlara :)
Arkadaşlar hafta sonu sarıkamıştaydık faruk kayhan adına düzenlenen organizasyona katıldık önce belencik köyündeki okula yardım götürdük sonra da yarışlara katıldık.
Televizyonda çıkan görüntüler benim bir...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Yeni bir üyenin yazısını görünce aha hho satıcıları fake hesap açıp "ben taktırdım süper oldu, %40 yakıt tasarrufu sağladım, araba hızlandı" diyecek sandım yorumunuzu okuyunca içim rahatladı :))