Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Kaynaktan yana hiçbir sıkıntı olmaz, bende detroit'in yaylı kilidi var arkada zaten hiç bırakmıyor kaynaklı gibi birşey farkı yok :D
Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)
Bu fedima, silverstone extreme le aynı desen gibi gözüküyor silverstone arayıp bulamayan arkadaşlarımız var siz nerden temin ettiniz bu lastikleri ?
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
Hep derim OFFROAD kötü alışkanlıktan adamı uzak tutar diye, fırsatın kalmaz çünkü; hafta sonu arazide hafta içi sanayide :)))
Dursun usta arkadaşlara derdim uzun bir amortisör alsak 2 tane yay sardırıp coilover yaparız yükseltme kitlerine dünya para vermeyin diye burun kıvırırlardı.Gerçi size maaliyeti ne oldu onu da bilmiyorum.
Yapılabileceğini ispatladın, helezon işi hallolur...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Hayırdır hayır :)) Tüpümüz bitmişti, dik bir tırmanışta araç istop etti.Depodan benzin çekemediği için çalışmadı.Üstüne bir de akü bitti :) Sağolsun Taha gelip düz bir yere çekti takviye edip çalıştırdık.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Bu zevki Taha'ya yaşatmam onun için önce ben koyayım :D
Sonunda İngiliz Laneti Gülazeri çekti :)))
Geçenlerde Gülazerin çamurlu bir fotoğrafını paylaşmıştım, videosunu sormuştunuz.
Nasıl oldu anlamadım ama geçen gün video birden telefonun hafızasına düştü :) Adamın ahını almışız gerçekten çekmiş :))
Ön...
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
Göktuğ Bey Ben yapamadım gerçi ama siz roll cage yapmayı düşünüyor musunuz ?
Boyadan önce halledilirse çok daha kolay olur.
O arkadaşın bahsettiği araçlar salıncaklı araçlar, bağımsız süspansiyon dediğimiz.O araçlar genellikle hız üzerine yapılıyorlar.Amaçları bozuk satıhta yüksek sürat yapabilmek.Bizim araçlarımızın amacı bu değil.Solid axle dediğiniz sabit aks sistemi en yüksek...
Şaban bey bilgilendirme için teşekkür ederim.Yani bu durumda bizim aracımızda pompamız vs. olduğuna göre sadece tarif ettiğiniz beyin ile çift taraflı hidrolik piston lazım.Ustamla bir görüşeyim bakalım ne diyor.Maaliyetler 1000 usd civarıysa şu an...
Usta as250 dedi zaten, şasenin dışına takılacak, mil de büyük ihtimal tadilat gerekecek (mafsal, uzatma), şasede tadilat gerekecek.Elemiş değilim seçenekler arasında ancak daha fazla işlem gerektiriyor.
Bir de...
Abi inceleyeyim de kafam basmadı bu işe ustam süratliyken hidrolik pistonu kumanda edemezsin direksiyonu biraz çevirince döner araba diyor.