Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban Usta Merhaba; Size uyguladığınız direksiyon sistemiyle ilgili bir soru sormak istiyorum.Ben de direksiyon sistemini değiştirmek istiyorum.Dün arhavi yarışlarında latiği sete çarptırınca kutunun sektör milini frezeden kesip attı.Zira lastiklerin büyük...

2. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Arka dana60 ise detroit yaylı kilidi Ankarada çıkmacılarda rahatlıkla bulabilirsiniz.Fiyatı 500 TL civarı.yanlız 41/10'dan yukarısına takmanız için kutuda torna işlemi yapmanız gerekir aksi taktirde boşluğunu alamazsınız. Eğer kaynak düşünürseniz bu konuyu...
  3. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bide şu vardı; "One life live it, Gitmiyorsa in it" :)))

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hep demişimdir insanoğlu hayal kurmadan yaşayamaz diye.Herkes hayal kurmakta özgürdür :) ama ben Taha'nın bu bekleyişine son verecem zira adam yaklaşık 1 senedir beni çekmek için bekliyor.En kısa sürede Tahaya...
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Evet.

6. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ön kilidimiz takıldı

7. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Yok abi karadeniz zekası da çözemez lift işini tek çaresi offsetsiz jant :) görünen o ki ben bi takım çıkma dodge jant lastiği alacam :)
  8. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Son haber araç lifte sığmıyormuş, dışarda sökecem dedi şenol usta hayırlısı bakalım :)))
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası :))))

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Açıkcası çok sıkıldım artık bir de ramazan araya girince iptal etti bizi.Araç şu anda Şenol ustanın orda.Ön kilit elektrikli fan benzin pompası havalandırmalar vs...

11. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Benim için yazılmıştır
  12. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Ben kendisine uygun bir dille izah etmeye çalıştım ancak kendisinin yapısı böyle anlaşılan, ben daha soru sormam. Konu altında kendisine sadece övgü dolu mesajlar yazılabilir.

13. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban usta burda kimse eleştirmek amaçlı değil yapılanı güzel kılmak amaçlı yorum yapıyor.Yorumları buna göre değerlendirirseniz seviniriz. 1mt uzunluğundaki amortisörleri nerden temin ettiniz ? Bir de yay olarak (helezon) ne kullanacaksınız ?
  14. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam yay amortisör olarak ne kullanacaksınız ?
  15. moonwalker_arc

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Herşey çok mükemmel gidiyor, tek şüphem motorun gücü sizi yarıyolda bırakmaz inşallah.

16. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bu da güzel fikir :) geçen teyp taktırırken bitane yerlanbir doğan yanaştı yanına fotoğraf cekilmeye go kadrt deneyelim :)
  17. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Aaaa iyi fikir ben bi deniyim :))))))
  18. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Sepetteki benzin bidonu :))

19. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Biraz cicili fotoğraf;
  20. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Çamurda hiçbirşey hissetmiyorsun zaten sağ taraf olduğu gibi kanalın içerisindeydi araç çapraz duruyordu.Çamurun içerisinde sıkıştırmaktan hararet 110'u vurdu.Hala elektrikli fan taktıracaz (1.5 sene oldu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri