Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Şaban Usta Merhaba;
Size uyguladığınız direksiyon sistemiyle ilgili bir soru sormak istiyorum.Ben de direksiyon sistemini değiştirmek istiyorum.Dün arhavi yarışlarında latiği sete çarptırınca kutunun sektör milini frezeden kesip attı.Zira lastiklerin büyük...
Arka dana60 ise detroit yaylı kilidi Ankarada çıkmacılarda rahatlıkla bulabilirsiniz.Fiyatı 500 TL civarı.yanlız 41/10'dan yukarısına takmanız için kutuda torna işlemi yapmanız gerekir aksi taktirde boşluğunu alamazsınız.
Eğer kaynak düşünürseniz bu konuyu...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Hep demişimdir insanoğlu hayal kurmadan yaşayamaz diye.Herkes hayal kurmakta özgürdür :) ama ben Taha'nın bu bekleyişine son verecem zira adam yaklaşık 1 senedir beni çekmek için bekliyor.En kısa sürede Tahaya...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Yok abi karadeniz zekası da çözemez lift işini tek çaresi offsetsiz jant :) görünen o ki ben bi takım çıkma dodge jant lastiği alacam :)
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Açıkcası çok sıkıldım artık bir de ramazan araya girince iptal etti bizi.Araç şu anda Şenol ustanın orda.Ön kilit elektrikli fan benzin pompası havalandırmalar vs...
Ben kendisine uygun bir dille izah etmeye çalıştım ancak kendisinin yapısı böyle anlaşılan, ben daha soru sormam.
Konu altında kendisine sadece övgü dolu mesajlar yazılabilir.
Şaban usta burda kimse eleştirmek amaçlı değil yapılanı güzel kılmak amaçlı yorum yapıyor.Yorumları buna göre değerlendirirseniz seviniriz.
1mt uzunluğundaki amortisörleri nerden temin ettiniz ? Bir de yay olarak (helezon) ne kullanacaksınız ?
Bu da güzel fikir :) geçen teyp taktırırken bitane yerlanbir doğan yanaştı yanına fotoğraf cekilmeye go kadrt deneyelim :)
Çamurda hiçbirşey hissetmiyorsun zaten sağ taraf olduğu gibi kanalın içerisindeydi araç çapraz duruyordu.Çamurun içerisinde sıkıştırmaktan hararet 110'u vurdu.Hala elektrikli fan taktıracaz (1.5 sene oldu...