Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
42 olurda, gerek yok :) tekrardan çamurluk tadilatı, direksiyon sistemi kaldırmayabilir, ayna mahrutiler değişecek vs. o kadar bunalmış durumdayım ki çok basit işlerini bile ellemiyorum şu an :)
Önce bi 38'in...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, 42 şu an için düşünmüyorum.O çamurluklarda her ne kadar çok boşluk gözüksede max. artikülasyonda o lastik dibine kadar giriyor o çamurluğun.42 olursa sürtme problemi...
O çamura dalarken araçtan arkadaşı indirip video çektirdim (güya) inip videoyu izlemek istediğimde ise sonuç hüsran :(( meğersem çekememiş videoyu.
Çamurun çıkışında battıktan sonra vinçlerken video çekmiş :(
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
Ben yabancı forumlarda doubler konularını araştırırken adamların doubler yapılacak şanzımanlar için yüksek torka dayanıklı olması gerektiğini defalarca vurguladıklarını gördüm.Zira ben 2 tane np231 (elimde vardı) birbirine bağlamayı düşünmüştüm...
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
Siz iki tane np205 bağlıyacaksınız, yani çift ön çıkışınız olacak, önde kalan şanzımanın ön çıkışına da tahrikli vinç bağlarsınız :)
Arka şaft sıkıntı çıkarmayacaksa, Şaftla olur neden olmasın ancak ikisi çok ciddi ağır olacak :)
Bu hafta sonu Ardeşen Off Road oyunlarındaydım, araç bitmediği için yarışa katılmadım.Zaten yarışın konsepti de Gülazere uygun değildi.Ancak tabii ki rahat durmadım etrafta oynadık biraz :)
Lazerde kestirip altına plexi koyup ledle aydınlatmayı düşündüm, sonra folyo kaplama yerine güzel bir tasarım hazırlayıp düğmelerin işlevlerini vs. yazan bir dijital baskı yaptırmayı düşündüm.Büyük ihtimalle...
Şenol ustada aracın geri kalan işleri yapılacaktı ancak Şenol Usta biraz yoğun, görünen o ki yazdığım o listeden sadece frenleri yapıp öyle gidebilecez Ardeşene.Yarın sabah Şenol ustaya bırakacam Gülazeri...