Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Kaput için kolay, yanından önce janta sonrada lastiğe basarak kenara çıkıp kontrol yapılabiliyor :)

2. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Buda Erkan ustanın orda son rütuşlar yapılırken çekilen bir kare :)
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bu arada Gülazeri bugün akçaabat sanayiisinden kurtardım :)) Eve kadar sürdüm geldim şimdilik görünen Death Wobble problemi yok.Yolda fazla gezmiyor.Işıklarda kalkış performansı gayet iyi, çoğu taksiyi geride...

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Tam tersine fazla esniyen aracın yatma riski daha düşüktür.
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bende aynı şekilde düşünüyorum, araba bi bitsin biraz sürelim gerisini yavaş yavaş yaparız.

6. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Biraz kafanin rahatlamasi lazim.Bos zaman projesi o is :))

7. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Tesekkur ederim yavuz abi, revolverler aklimda da cok pahali ya :)) gerci daha bu sistemin limitini gormedik bi forklifte almaniz lazim lastigi :))
  8. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Yok onlar degil bunlar daha yeni satildi :))
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Siz mi aldınız 42 leri bilmiyorum ki :) Sadece satıldığı haberi geldi bana

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Abi hiç sorma yaa, akşama kadar otursan baksan geçen araba sayısı bir elin parmağı kadardır.Bizi beklediler herhalde düğün konvoyu :)) Hayır sanayinin çıkışında ne işleri var onu da çözemedim...

11. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkürler :)) Aslında Yavuz abi 42 leri satılığa çıkardı, niyetlenmedim değil onları alıp 38 leri satayım diye ama müşterisi hızlı çıktı lastiklerin :) Hayırlısı bakalım aceleye gerek yok daha 38 lerle...
  12. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Buda artikülasyon denememiz, sol tarafta daha ileri gidebilirmişim, tabii dışardan bakınca anlaşılıyor aracın içinden birşey anlaşılmıyor zaten frenlerde iyi tutmuyordu fazla cesaret edemedim...

13. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bugün erkan aracın yanına gittiğimde şaseyi kesilmiş yerde gördüm, pekte konuşup tartışacak birşey kalmamıştı :) neyse her işte bir hayır vardır.Güzel temiz gözüktü şimdi altı :)) 2 tane direksiyon amortisörü...
  14. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Direksiyon sistemi değişti. Direksiyon kutusuna Tar Otodan sipariş ettiğim +4" açılı pitman kolunu taktık.S rotu ve rot borularını iptal ettik.Sağ poryayı delip diş açtık ve sağ tarafa yeni bir deve boynu...
  15. moonwalker_arc

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Doubler her ne kadar arazide denemesem de şimdilik çalışıyor :))) zaten sizde np205 var.Tek yapmanız gereken bir np203 bulmanız.Ben araya yaptırdığım flanşların cad çizimlerini yollarım, geriye uzuuun bir torna süreci kalıyor :)

16. moonwalker_arc

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) http://www.youtube.com/watch?v=1n761ottkys&feature=player_embedded
  17. moonwalker_arc

Satılık - 1973 Model Ford Bronco

Ynt: Satılık - 1973 Model Ford Bronco Aracı Bolu'da görme ve inceleme şansını buldum.Çok hoşuma gitti araç çok sevimli bir duruşu var.Tekrar söylüyorum param olsa alır kenara koyardım :)
  18. moonwalker_arc

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Trabzondan 2 araç bu gece yola çıkıyoruz

19. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Dün kare kasaların pitman kolunu denedim frezeleri aynı blazer ile.Bugün Taroto'dan +4" yükseltilmiş araçlar için açılı pitman kolu sipariş ettim. Direksiyon sistemini değiştireceğiz.
  20. moonwalker_arc

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) O degilde simdi bu araba batarsa ingiliz mi batmis olacak amerkan mi :))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri