Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Bu arada Gülazeri bugün akçaabat sanayiisinden kurtardım :)) Eve kadar sürdüm geldim şimdilik görünen Death Wobble problemi yok.Yolda fazla gezmiyor.Işıklarda kalkış performansı gayet iyi, çoğu taksiyi geride...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Bende aynı şekilde düşünüyorum, araba bi bitsin biraz sürelim gerisini yavaş yavaş yaparız.
Tesekkur ederim yavuz abi, revolverler aklimda da cok pahali ya :)) gerci daha bu sistemin limitini gormedik bi forklifte almaniz lazim lastigi :))
Siz mi aldınız 42 leri bilmiyorum ki :) Sadece satıldığı haberi geldi bana
Abi hiç sorma yaa, akşama kadar otursan baksan geçen araba sayısı bir elin parmağı kadardır.Bizi beklediler herhalde düğün konvoyu :)) Hayır sanayinin çıkışında ne işleri var onu da çözemedim...
Teşekkürler :)) Aslında Yavuz abi 42 leri satılığa çıkardı, niyetlenmedim değil onları alıp 38 leri satayım diye ama müşterisi hızlı çıktı lastiklerin :) Hayırlısı bakalım aceleye gerek yok daha 38 lerle...
Buda artikülasyon denememiz, sol tarafta daha ileri gidebilirmişim, tabii dışardan bakınca anlaşılıyor aracın içinden birşey anlaşılmıyor zaten frenlerde iyi tutmuyordu fazla cesaret edemedim...
Bugün erkan aracın yanına gittiğimde şaseyi kesilmiş yerde gördüm, pekte konuşup tartışacak birşey kalmamıştı :) neyse her işte bir hayır vardır.Güzel temiz gözüktü şimdi altı :))
2 tane direksiyon amortisörü...
Direksiyon sistemi değişti.
Direksiyon kutusuna Tar Otodan sipariş ettiğim +4" açılı pitman kolunu taktık.S rotu ve rot borularını iptal ettik.Sağ poryayı delip diş açtık ve sağ tarafa yeni bir deve boynu...
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
Doubler her ne kadar arazide denemesem de şimdilik çalışıyor :))) zaten sizde np205 var.Tek yapmanız gereken bir np203 bulmanız.Ben araya yaptırdığım flanşların cad çizimlerini yollarım, geriye uzuuun bir torna süreci kalıyor :)
Ynt: Satılık - 1973 Model Ford Bronco
Aracı Bolu'da görme ve inceleme şansını buldum.Çok hoşuma gitti araç çok sevimli bir duruşu var.Tekrar söylüyorum param olsa alır kenara koyardım :)