Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Ah bide ustalar bunaltmasa ....

2. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Enine kuşak atılabilirdi ancak gerek yok, zaten biz kaya off roadu yapmıyoruz.Benim bu kuşakları atmaktaki amacım altına çamur kar biriktiğinde direk şanzımana basıp kastırmasındı.Gerekli görülürse enine bir...
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası O günü bende iple çekiyorum :) ama az kaldı.

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Tabii ki de bir Trabzonlu olarak Trabzonsporluyum.Ancak alt yürürde sarı kırmızı uyumu çok iyi tuttu, benimde hoşuma gitti.Boru kol vb parçalar sarıya diğer parçalar kırmızıya boyandı.
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Anti wrap barımız;

6. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Travers söküldü kaynakları sağlamlaştırıldı ve boyandı; Bu arada boyadan şanzımanlar da nasibini aldı :))

7. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Eyvallah, yarın bi kare kasaların pitman kolunu deniyecem eğer frezesi uyarsa ne ala olmazsa ararım Rauf ustayı.
  8. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Biz Traverse kaynatıyoruz ayağı, inşallah sorun çıkarmaz. Bu rauf ustanın telefonu varmıdır bir arayıp sorsak bizimkine uygun birşey varmıdır elinde ?
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bir de pitman kolunu da yeni gördüm, onu nereden temin etmiştiniz ?

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Peki, şasi yırtıldı demişsiniz, ne yapmalıyız ?

11. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Kolu gördüm, şase bağlantı yeri bağlanmış halde net bir fotoğrafı yok ama anladığım kadarı ile bende aynı kolu yapıyorum.Yani şaseye küpeyle bağlı değil mi ?
  12. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Aynı şeyden mi bahsediyoruz tam çıkaramadım ancak bizim yapacağımız travers üzerine 2 tane ayak kaynatmak, bu ayaklara bir makas küpesi bağlamak makas küpesinin diğer ucuna da barı bağlamak.Sizde böyle mi...

13. moonwalker_arc

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Usta nereliymiş :)))
  14. moonwalker_arc

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Buralardan uzaksınız gerçi ama sizinki laz işi olmuş :))))
  15. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Şanzımanları sökmek için traversin zaten sökülmesi gerekiyor dolayısıyla bu muhafazada traverse kaynaklı sonuç olarak birşey değişmedi yani traversi sökünce komple aşağı alıyorsun hepsini.

16. moonwalker_arc

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Gülazer yetişseydi, bu festivale katılmayı çok isterdim.Organizasyonda sizlere başarılar diliyorum.İnşallah seneye katılabiliriz.
  17. moonwalker_arc

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Biri bitmeden diğeri başlıyor maşallah diyelim :) Bu da çok enteresan bir proje olacak. Seçim sebebpleri her ne kadar mantıklı temellere oturtulsada böyle bir amerikan klasiği ingiliz lanetinin üstüne oturtulmamalı ruhuna ters bir kere :)))
  18. moonwalker_arc

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Bizim ustanın bu krom egzos işleri yapan bir tanıdığı varmış istanbulda.Bahsettiğim komple krom egzos, sadece kafalar değil :) Bu tırların yanlardan gelip 3 kafa olarak biten egzosunun bir tarafı için 300 TL fiyat çekmiş. İçimi kemirmiyor değil...

19. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Şimdilik gelişmeler bunlar inşallah pazartesi günü denge kolunun travers üzerindeki bağlantılarını yapıp, yaptığımız traversleri söküp iç kaynaklarını tamamlayıp tekrar yerine takacağız.Anti wrap barı monte edip...
  20. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Şanzımanların traverslerini ve takozlarını ayarlamıştık, ön şaftın açısını düşürmek için np205'i aşağı doğru döndürmüştük yani şase seviyesinden aşağıda duruyordu, pimpirikliğim yüzünden olurda aracın altını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri