Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Arka makasları diferansiyelin üzerine alıp arayada takoz koyduğumuz için gaza dokunduğum anda arka diferansiyel beşik gibi sallanıyordu :) Axle wrap denilen olay yani.Bunun olacağını zaten baştan biliyorduk...

2. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Sadece sağ tarafı yaptık, pazartesi inşallah diğer tarafı da yapacağız.Artık küpenin sağa sola esneme şansı önceki haline göre yok denecek kadar az.Öyle tahmin ediyor ve umuyorum ki yaptığımız bu işlem ile Death...
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Yavaş da olsa gelişme kaydediyoruz, Erkan ustaya iş yaptırmak için savaş veriyorum resmen.Bugün öğleyin gittim aracın yanına akşama kadar tek başıma baya bir uğraştım, ön sağ makas küpesini söktüm, makastaki...

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bak bu iyiydi :))) Cuk oturdu :))
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası metl Metallica mı Emel sayın mı bi karar ver :)) Sen bekle az kaldı böle havadan atmaların 1 aya çıkacak gülazer (ne bitmez 1 aydı :D ) alacam ifadeni :))

6. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bizimki bol bol defender çekecek :))))))

7. moonwalker_arc

Satılık - 1973 Model Ford Bronco

Ynt: Satılık - 1973 Model Ford Bronco hayırlıs satışlar
  8. moonwalker_arc

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor yanlardan çıkan krom egzos çok yakışırdı :)
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası 1. vites 3.059, np203; 2.01, np205;1.96, Ayna Mahruti; 4.56 yani 1. viteste son oran: 54.95 oluyor.

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hayırlısıyla inşallah.

11. moonwalker_arc

Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara Çok yaratıcı ancak hem makarandan geçecek halat hemde mapadan geçecek halat o aradaki boşlukta çalışabiliyor mu ?
  12. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Denedim, 2. ağır devirde tork inanılmaz artıyor, şöyle tarif edeyim gerçi şu an arka kampanalar bitik fren bakımı yapılacak ama 2. ağırı bağladığımda rolantide çalışırken fren tutmuyor gülazer yürüyor :)...

13. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Doubler için np205'in altına orijinal şanzımanın altındaki ara şaseden bir tane daha koyduk ve ikisini birbirine boru ile birleştirip np205 i delip diş açtıktan sonra tofaş motor kulağı kullanarak takoz yaptık...
  14. moonwalker_arc

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Hadi bakalım, inşallah sorun bu kadar basittir de can sıkmaz.
  15. moonwalker_arc

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Geçmiş olsun, basitten zora doğru gitmek daha mantıklı tabii ki önce ateşleme sonra karbüratör olmadı kapak sökmek daha mantıklı.Araç 8 silindir 2 silindirin çalışmaması farkedilmeyebilir.

16. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkürler.
  17. moonwalker_arc

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Göktuğ bey ile gerçekte tanışma fırsatı bulamadım, en kısa zamanda yüzyüze de görüşmek isterim çünkü kendisi bu işe uzun yıllardır ciddi emek vermiş, teknik bilgisi olan sistemleri yakından tanıyan ve de Türkiye de ilk defa 42 lastikli portal akslı...
  18. moonwalker_arc

Bu nasıl bir boyamadırhttp://www.youtube.com/watch?v=Up_CLJXRyaM&feature=related

Ynt: Bu nasıl bir boyamadırhttp://www.youtube.com/watch?v=Up_CLJXRyaM&feature=related Harika birşey sanırım en son üzerine vernik tarzı birşey attılar

19. moonwalker_arc

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Ha bu arada önlerin kamper ayarının bozulduğunu ve öyle tahmin ediyorum ki rot ayarıyla kurtarmayacağını da belirtmeyi unutmuşun, bu lastiklerinizin çapraz duracağı anlamına geliyor.Tabla burçlarındaki kasıntı sebebiyle kısa sürede onları da...
  20. moonwalker_arc

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Konuda adım ve aracım geçmiş, konunun linki de verilmiş orda detaylı anlatmaya çalıştım.Dedim ki keşke bana bunları daha önce birileri anlatsaydı da heybeye para harcayarak kendim öğrenmeseydim. Göktuğ bey de size bunları anlatmaya çalışmış ancak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri