Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Döşemenin %90'ı bitti, döşeme vidaları hep farklı farklıydı, kaybolanın yerine farklı farklı uydurmuşlar gidip 1 kutu çeşit çeşit krom civata ve vida doldurdum ve tüm döşeme civatalarını standart hale getirdim...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, gün boyu fırsat buldukça gülazerle uğraştım.Kapımın önünde usta beklemeden, yaptımı yapacak mı bekletiyor mu sıkıntısı olmadan yavaş yavaş zevkini çıkara çıkara...
Tavsiye için teşekkür ederim ancak ekstralarla uğraşacak ne gücüm kaldı ne de maddiyatım.Olduğu haliyle bitirip bir an önce araziye girmek istiyorum.
Trabzonda krom kaplama yapan yer yok kollar büyük ihtimalle siyaha boyanacak.
Kolların olduğu yere konsol yapılacak.
Sıcak sıcak yeni fotoları atalım, izolasyon bitti.
İlk önce bitüself ile zemini bagaja kadar kapladım.Tam 30cm eninde 10mt genişliğinde 2 rulo kullandım.
Daha sonra Ses sistemi satan yerlerin...
Altta stepne yeri yok, ayrıyetten küçük tankla dağa çıkar benzinle aşağı dönerim :D
Kupa yükseltme de olduğu için altta boşluk var eğer gerekirse benzin doposunu yeniden yaptırıp tüpü benzin deposunun olduğu...
Bugün izolasyona başlıyacaktım ancak boyacının attığı pütür içime sinmedi biraz baştan savma yaptı.İş yine başa düştü diyip gidip 2 kutu pütürle pütür tabancası aldım.
Önce delikleri, kenar köşeleri ve ek...
Troffa üye olmak istiyorsanız mümkünse Cumartesi günü, Trabzon Değirmendere'de Sözenler keresteye gelip Kulüp başkanı Emir Sözen ile iletişime geçebilirsiniz.
Başvuru formunu doldurup muvafakatnameleri imzaladıktan sonra 2 aylık bir süreçte üyeliğiniz onayda bekler.Bu süreçte bizle gezilere...
Bu arada bugün tabana siyah pütür attırdım, yarın bir aksilik olmazsa gülazeri depoya çekip boş kalan zamanlarımda zevkini çıkara çıkara iç izolasyonunu yapıp döşemeyi toplayacağım.
Burayı boş bırakmayalım :) Zorlu bir 3 gün geçirdim, açıkcası bu torpido ve elektrik mevzuu kafamı baya kurcalıyordu.Bunu halledince birden hafifledim sanki
Gelelim yaptıklarımıza, kalorifer boruları güzelce...
Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz
Egzantrik standart, benim iki taraf sanzimanin altinda birlesip tek bir boru olarak arkaya gidiyor.Borular 60 lik boru susturucu yok.Sesi hosuma gidiyor.Ancak bastan itibaren arkaya ayri cift boru olarak tekrar yaptirmayi dusunuyorum da ses nasil olur acaba...
Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz
Bu H bağlantı mevzuunda tam idrak edemediğim sağ ve sol ayrı ayrı giderse mi daha iyi ses verir yoksa ortada birleşip tekrar ayrılırsa mı ? İkinci şekilde olursa daha tatlı bir ses vereceğini okudum doğruluk payı nedir ?
Gelelim torpidoyu sökmemizin asıl nedenine işte distribitör için risk faktörü oluşturan göğüs kısmı (Distribitör kapağı sökülmüş)
Ancak arkada kalorifer tesisatı ve boruları var, 1,5cm kadar boşluk var saçın...
Gelelim bugün yaptıklarımıza, aynalarımız takıldı.
Daha önce arka şaft için şanzımanı aşağı düşüreceğimizden ve şanzımanı düşürdüğümüzde distribitörün gövdeye değere kırılma riskinin olduğunu belirtmiştim.İşte...
:))) teşekkür ederim, ya binme işi pek de zor değil en azından benim için biraz gerilip zıplar adımla çıkıyorum :))) Kısa boylu olanlar biraz debeleniyor :))
Resimleri tekrar yükledim ancak sorun düzelmedi, photobucket'e attım resimleri şimdi daha sorun olmaz sanırsam.
Camlara film çekildi, fitiller değişti, yarın aynalar bompeli ayna ile değişecek ve camcıda işimiz bitecek.
Bu arada vites kollarının monte edilmiş halinin de fotoğrafını çektim.