Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Döşemenin %90'ı bitti, döşeme vidaları hep farklı farklıydı, kaybolanın yerine farklı farklı uydurmuşlar gidip 1 kutu çeşit çeşit krom civata ve vida doldurdum ve tüm döşeme civatalarını standart hale getirdim...

2. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, gün boyu fırsat buldukça gülazerle uğraştım.Kapımın önünde usta beklemeden, yaptımı yapacak mı bekletiyor mu sıkıntısı olmadan yavaş yavaş zevkini çıkara çıkara...
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Tavsiye için teşekkür ederim ancak ekstralarla uğraşacak ne gücüm kaldı ne de maddiyatım.Olduğu haliyle bitirip bir an önce araziye girmek istiyorum.

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Trabzonda krom kaplama yapan yer yok kollar büyük ihtimalle siyaha boyanacak. Kolların olduğu yere konsol yapılacak.
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Sıcak sıcak yeni fotoları atalım, izolasyon bitti. İlk önce bitüself ile zemini bagaja kadar kapladım.Tam 30cm eninde 10mt genişliğinde 2 rulo kullandım. Daha sonra Ses sistemi satan yerlerin...

6. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Altta stepne yeri yok, ayrıyetten küçük tankla dağa çıkar benzinle aşağı dönerim :D Kupa yükseltme de olduğu için altta boşluk var eğer gerekirse benzin doposunu yeniden yaptırıp tüpü benzin deposunun olduğu...

7. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bugün izolasyona başlıyacaktım ancak boyacının attığı pütür içime sinmedi biraz baştan savma yaptı.İş yine başa düştü diyip gidip 2 kutu pütürle pütür tabancası aldım. Önce delikleri, kenar köşeleri ve ek...
  8. moonwalker_arc

Nissan Patrol'umu Aldım - Trabzona Geldim

Troffa üye olmak istiyorsanız mümkünse Cumartesi günü, Trabzon Değirmendere'de Sözenler keresteye gelip Kulüp başkanı Emir Sözen ile iletişime geçebilirsiniz. Başvuru formunu doldurup muvafakatnameleri imzaladıktan sonra 2 aylık bir süreçte üyeliğiniz onayda bekler.Bu süreçte bizle gezilere...
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bu arada bugün tabana siyah pütür attırdım, yarın bir aksilik olmazsa gülazeri depoya çekip boş kalan zamanlarımda zevkini çıkara çıkara iç izolasyonunu yapıp döşemeyi toplayacağım.

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Burayı boş bırakmayalım :) Zorlu bir 3 gün geçirdim, açıkcası bu torpido ve elektrik mevzuu kafamı baya kurcalıyordu.Bunu halledince birden hafifledim sanki Gelelim yaptıklarımıza, kalorifer boruları güzelce...

11. moonwalker_arc

Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz Egzantrik standart, benim iki taraf sanzimanin altinda birlesip tek bir boru olarak arkaya gidiyor.Borular 60 lik boru susturucu yok.Sesi hosuma gidiyor.Ancak bastan itibaren arkaya ayri cift boru olarak tekrar yaptirmayi dusunuyorum da ses nasil olur acaba...
  12. moonwalker_arc

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz 4,3 lerde geri basınç olması gerekir mi ?

13. moonwalker_arc

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz Bu H bağlantı mevzuunda tam idrak edemediğim sağ ve sol ayrı ayrı giderse mi daha iyi ses verir yoksa ortada birleşip tekrar ayrılırsa mı ? İkinci şekilde olursa daha tatlı bir ses vereceğini okudum doğruluk payı nedir ?
  14. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Gelelim torpidoyu sökmemizin asıl nedenine işte distribitör için risk faktörü oluşturan göğüs kısmı (Distribitör kapağı sökülmüş) Ancak arkada kalorifer tesisatı ve boruları var, 1,5cm kadar boşluk var saçın...
  15. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Gelelim bugün yaptıklarımıza, aynalarımız takıldı. Daha önce arka şaft için şanzımanı aşağı düşüreceğimizden ve şanzımanı düşürdüğümüzde distribitörün gövdeye değere kırılma riskinin olduğunu belirtmiştim.İşte...

16. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası :))) teşekkür ederim, ya binme işi pek de zor değil en azından benim için biraz gerilip zıplar adımla çıkıyorum :))) Kısa boylu olanlar biraz debeleniyor :))
  17. moonwalker_arc

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Aynı sorun bende de var resimler gözükmüyor, sitede bir problem var anlaşılan.
  18. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Resimleri tekrar yükledim ancak sorun düzelmedi, photobucket'e attım resimleri şimdi daha sorun olmaz sanırsam.

19. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Yüklenen fotoğraflar gözüküyor mu ? Ben göremiyorum da ?
  20. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Camlara film çekildi, fitiller değişti, yarın aynalar bompeli ayna ile değişecek ve camcıda işimiz bitecek. Bu arada vites kollarının monte edilmiş halinin de fotoğrafını çektim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri