Arama sonuçlarınız

1. sword7

2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten...

Ynt: 2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten... Fiberden yaptığımız dodikler boyandı.

2. sword7

Ynt: 2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten... Devam...
  3. sword7

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Hala dodik bulamadıysanız biz imalatını yapıyoruz :) Aracınız gerçekten çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın...

4. sword7

Ynt: 2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten... Araç söküldü, karbon araç kaplama folyosu rengi seçil. 40mm iron man yükseltme kiti Huma otodan getirtildi...
  5. sword7

Dükkanın önündeki araçları gören Nissan Navara sahibi bir abimizin aracının sonu :)

6. sword7

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) 32 lastikli defender 1.22 oranlı 130 beygir makinayla 150 km hızı rahatlıkla görüyor. Orjinal disco arazisi varsa üzerinde zaten 1.22 dir. 1.41 ara hızlanma ve son sürat olarak daha uygun olmazmı Göktuğ abi? Gerçi kullanacağın lastikte önemli..

7. sword7

NATUA JEEP

Ynt: NATUA JEEP Kolay iş, yap dersen yapalım hemen.
  8. sword7

NATUA JEEP

Ynt: NATUA JEEP Demir kısmı çocuk oyuncağı da ;)
  9. sword7

NATUA JEEP

Ynt: NATUA JEEP Model göster yeter ;)

10. sword7

Hard Top

Ynt: Hard Top aradığınız hardtopun da resmini koyarsanız daha iyi olur belki.

11. sword7

NATUA JEEP

Ynt: NATUA JEEP Maalesef elimizde yok.
  12. sword7

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor Allah gönlümüze göre versin :) Defender toplamak daha kolay işi öğrendik artık ;)

13. sword7

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor Kısacası bütün suç sende abi :)
  14. sword7

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor Yürü beaa :)
  15. sword7

V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Valla ben de o ustanın işinden birşey anlamadım! Hayırlısı bakalım arabayı satmasam çok daha net bilgiler veriyor olurdum ama bekleyip göreceğiz artık...

16. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Gerek yok böyle birşeye. O müşürün ordan düşmesi kaybolması bozulması imkansız. Hatta ben müşür yerini iki çıkışlı yapmıştım yarış tipi saatler vardı aracın içinde ona bile birşey olmadı. Motor kulakları hararet müşürü davlumbaz ve en önemli iki...
  17. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Abi iki müşürüde götür. Bu bu boya gelecek bu kadar uzayacak bunun yerine geçecek de hallederler :D
  18. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Usta sen landın müşürünü transitin müşürünün boyuna getir tak yerin birde öyle dene. Çok zor bir iş değil.

19. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Ben aracımı sattım yaz sonu. Ben yapılacak işlemi size söyledim. Orda bunu yapacak usta yoksa benim yapacak birşeyim yok :) Ben tarif ettirdiğim şekilde yaptırdım üç sene sorunsuzca kullandım. Gerisi size kalmış artık.
  20. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Tornacı müşürü inceltecek ucunuda sarı kaynağıyla uzatacak. Siz iyi bir tornacıya elinizdeki iki müşürle gidip bu kısa olan uzayarak bunun yerine geçecek derseniz o iş yapılır. Yerine takarsınız kablosunu bağlarsınız ve orjinal göstergeniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri