Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten...
Araç söküldü, karbon araç kaplama folyosu rengi seçil. 40mm iron man yükseltme kiti Huma otodan getirtildi...
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
32 lastikli defender 1.22 oranlı 130 beygir makinayla 150 km hızı rahatlıkla görüyor. Orjinal disco arazisi varsa üzerinde zaten 1.22 dir. 1.41 ara hızlanma ve son sürat olarak daha uygun olmazmı Göktuğ abi? Gerçi kullanacağın lastikte önemli..
Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi
Valla ben de o ustanın işinden birşey anlamadım! Hayırlısı bakalım arabayı satmasam çok daha net bilgiler veriyor olurdum ama bekleyip göreceğiz artık...
Gerek yok böyle birşeye. O müşürün ordan düşmesi kaybolması bozulması imkansız. Hatta ben müşür yerini iki çıkışlı yapmıştım yarış tipi saatler vardı aracın içinde ona bile birşey olmadı. Motor kulakları hararet müşürü davlumbaz ve en önemli iki...
Usta sen landın müşürünü transitin müşürünün boyuna getir tak yerin birde öyle dene. Çok zor bir iş değil.
Ben aracımı sattım yaz sonu. Ben yapılacak işlemi size söyledim. Orda bunu yapacak usta yoksa benim yapacak birşeyim yok :) Ben tarif ettirdiğim şekilde yaptırdım üç sene sorunsuzca kullandım. Gerisi size kalmış artık.
Tornacı müşürü inceltecek ucunuda sarı kaynağıyla uzatacak. Siz iyi bir tornacıya elinizdeki iki müşürle gidip bu kısa olan uzayarak bunun yerine geçecek derseniz o iş yapılır. Yerine takarsınız kablosunu bağlarsınız ve orjinal göstergeniz...