Arama sonuçlarınız

1. sword7

V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Abi senin yapacağın landın müşürünü tornacıya incelttirmek ve sarı kaynağıyla boyunu ford müşürü kadar uzattırmak. Devirdaimi de gözden geçirdikten sonra orjinal müşür ve orjinal gösterge sağlıklı bir şekilde çalışacaktır. Ben üç sene bu şekilde...

2. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Transit müşürü o göstergeyi düzgün çalıştırmıyor, landın müşürünü oraya bir şekilde uydurmak gerekiyor. Ayrı bir gösterge takmak ise gösterge panelindeki görselliği bozacaktır diye düşünüyorum. Biz land müşürünün ucunu birazdaha uzatmıştık...
  3. sword7

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Bu arada orjinal motor arazide puma'dan daha başarılı :) Puma hemen patinaja düşüyor ve turbonun düşük devirlerde yarattığı problem var. Ama pumayla da uzun yol bambaşka bir hale geliyor ;)

4. sword7

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! 200 beygirlik motoru 1.67 oranla kullanırsn o arabayı patinajdan kurtaramazsın, koparmadık yerini de bırakmazsın. 1.22 oran anca kurtarır. Ben 130luk pumayla 1.22 oranda orjinal ebatta lastikte ibreyi bir tur çevirmiştim...
  5. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Zor bir işe kalkışmışsınız, Allah kolaylık versin.

6. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Müşürün yerinden su atması şart, koklayarak mı ölçecek bu alet sıcaklığı öyle şeymi olurmuş :)

7. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Devirdaim, radyatör boruları gözden geçirin sakatlık çıkmasın. Fatura ağır olur Allah korusun.
  8. sword7

Ynt: V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi Landın orjinal müşürünü tornacıya götüreceksiniz ve forda göre ayarlayıp takacaksınız sorun ortadan kalkacak. Fordun müşürüyle landın göstergesi uyum sağlamıyor.
  9. sword7

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK Teşekkür ederim, boşa gitmeyecek umarım bu çalışmalar. Natua Jeep başlığı altında paylaşacağım hepsini birazdaha zamana ihtiyacımız var. Çünkü elimizde onlarca çeşit var. Siz yinede facebook Natua Jeep olarak eklerseniz oradan çok daha detaylı şekilde...

10. sword7

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? natua jeep

11. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Natua Jeep olarak facebook adresinden tüm ürünleri görebilirsiniz. Saygılar.
  12. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Abicim eski ölçüye göre dodik yaparsak büyük tekerlek o dodikleri kırar. Tekerleri ufak olan kimsenin de o dodikleri takmaya ihtiyacı olmuyor zaten. Adamlar ölçmüş biçmiş ona göre yapmış. Bizde orjinalinden...

13. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Şöyle oluyor. Diyelim ki ben sizden bir parça alıyorum. Bu parçanın kalıbını alıyorum ve aynısını üretiyorum, aldığım ürünü de bu olmadı deyip geri iade ediyorum. Elimde bedavadan bir takım dodik olmuş...
  14. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Abi ürünü sana satalı 6 ay olmuş sen bize ürünü bu aracıma uymuyor hatalı diyerek geri vermeye kalkıyorsun. Birdaha söylüyorum aracında spacer ve ya offsetli cant yoksa bu ürün aracında güzel durmaz. İyi...
  15. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Valla hiç kaçırma :)

16. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Evet bir takım dodik gönderdik 110 içinama taktımı bilmiyorum. Bu arada arkadaşın dodiklerini alabilirsin 200 tl ye veriyormuş nasıl olsa. 200 tl karda olursun. Bizde kaput şişirmeni göndeririz. Fotoğrafları...
  17. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? O şekilde montaj ediliyor zaten. Orjinali de o şekilde zaten. Spacer ya da offsetli cant takmayınca çamurluk içleri daha çok gözüküyor. Arkadaşın sıkıntısı bu yüzden!
  18. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Teşekkür ederiz.

19. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Size gönderilen ürün de aynı Taha bey'e gönderilen üründe aynı! İddaa ediyorum orjinali de aynı.Hiçbir fark yok. Spacersız kullanmadan bu dodikleri takarsanız görüntü alamazsınız bu kadar basit! Her arabada...
  20. sword7

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? Taha beyin arabasında da aynı dodikler var iyi bakın onları da biz yolladık. Olmuş mu olmamış mı siz karar verin ya da ustanızı değiştirin! Orjinalleri nasılsa bizim yaptıklarımız da aynı!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri