Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımın üzerindeki orjinal radyosunda sadece tek numaralı kanalları dinleyebiliyoruz. Bunun bir ayarı varmıdır bütün kannaları dinleyebilmemiz için.?
Olmadı orjinal teyp i çıkartayım yerine Single yada double dın bir cihaz takıyım istiyorum ama orjinalliğini bozmadan ve kesip biçmeden tabii...
Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı
96 Tahoe kullanıyorum.Benim aracın Lpg sarfiyatı 50-55kr civarlarında.
Kullandığım güzergahta neredeyse trafik yok gibi.
Kullanımı gayet keyifli ve rahat.
Araçta 70 milden sonra uğultu başlamıştı.
Sol ön proyo bilyası nın değişmesi gerekiyormuş.
Bu parçayı nereden temin edebilirim ? Bir kaç yere sordum 500-550 tl fiyat aldım.
partstrain.com da sadece arkalar için olanı var ve fiyatı 50$.
Bu işi daha hesaplı halledebilmek için tavsiyelerinizi...
Ynt: Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI)
Bu sistemle ilgili birçok soru sorulmuş ama cevap yok...Konu açılalı 3 sene olmuş.Taktırıp kullanan varmı ?
Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak
Orçun Usta telefonda verdiğin bilgiler için teşekkürler.... Aaracı yükseltme kiti kullanmadan o jantlarla takabileceğimiz lastik ebatı nedir ??
Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak
Bu resimdeki EE plakalı aracın jant ve lastikleri çok iyi durmuş. Bunlar araç yükseltilmeden takılabilir mi? Nereden buluruz ?
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?
Benzinde şehir içiyakışını hesaplamadım hiç ama uzun yolda 15lt /100km de yakıyordu.
Lpg Ankarada takıldı.Takıldıktan sonra geçen akşam yola çıktım, birazda acelem vardı o yüzden sakin bir kullanım olmadı. 0,40krş yaktı km de.
Şimdi deponun bitmesini...