Arama sonuçlarınız

1. tarkan

1995-1998 arası RR 4.0 SE

Ynt: 1995-1998 arası RR 4.0 SE Bende daha önce 91 RR vardı, v8 3.9, acaba motorları aynımı ?

2. tarkan

1995-1998 arası RR 4.0 SE

1995-1998 arası RR 4.0 SE almayı düşünüyorum. Forumda bu araçla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Kullanan vveya bilenlerden bu araçla ilgili bilgi alabilirmiyiz.
  3. tarkan

Tahoe LS ve LT

Ynt: Tahoe LS ve LT Tahoe bakan arkadaşlar,baktığınız araçlardan çok çürük olanı varsa birbirimizi bilgilendirsek nasıl olur ? Uygun fiyatlı diye gidip masraflı arba almamak için..

4. tarkan

Yakıt Karşılaştırması

Ynt: yakıt karşılaştırması ;D ;D
  5. tarkan

1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz.

Ynt: 1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz. Geçen hafta bende baktım bu araca....Dediğiniz gibi içi çok düzgün ve temiz.

6. tarkan

Artık Benim de bir Tahoe' m var

Ynt: Artık Benim de bir Tahoe' m var Hayırlı olsun,darısı başımıza... ;)

7. tarkan

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Hesaplı derken kaça aldığınız sorabilirmiyim ?
  8. tarkan

Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. Benim sattığım RR nin kaportasında ciddi çürümeler vardı(alan kişide bunları bilerek aldı). Araçtan genel olarak memnunduk ,sonradan taktırdığımız kliması hariç. Antalyada yazın klimasız olmuyor. Klimayı sonradan taktırdığımız için istediğimiz verimi alamadık...
  9. tarkan

Satılı Tahoe

Ynt: Satılı Tahoe Yıl ve fiyat bilgisi alabilirmiyiz ? Ayrıca foto da rica edelim.

10. tarkan

Suburban Offroad Donanımı?

Ynt: suburban offroad donanımı? Hayırlı olsun yeni aracınız...Aynı araca bizde talip olduk ama aynı gün siz almışsınız. Kısmet.

11. tarkan

Tanıyan bilen varmı bu aracı

Ynt: Tanıyan bilen varmı bu aracı Bilmekten kastım aracı tanıyan varmı (siteden birinin olabilir yada siteden birinin gördüğü bildiği bir araçtır). Evet üzerindeki mil. En çok düşündüren de o.
  12. tarkan

Ynt: Tanıyan bilen varmı bu aracı Uzaktan araba bakmakta zor. :-\ Bu aracı bilende çıkmadı. İnşallah istanbula gidene kadar satılmazsa bakacağım. ;) Aracı o bölgede usta olarak kime gösterebilirim ?

13. tarkan

İlandaki arabayla ilgileniyorum. Bu aracı bilen,tanıyan varmı ? http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_blazer_kazasiz_gazli-91WQQaXQQ19117649WQQpXQQdisplayitem
  14. tarkan

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. İlandaki arabayla ilgileniyorum. Bu aracı bilen,tanıyan varmı ? http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_blazer_kazasiz_gazli-91WQQaXQQ19117649WQQpXQQdisplayitem
  15. tarkan

96 Öncesi Tahoe'ların Motoru Sorunlumudur, Neden Tercih Edilmiyor ?

Ynt: 96 Öncesi Tahoe'ların Motoru Sorunlumudur, Neden Tercih Edilmiyor ? Cevaplar için teşekkürler..

16. tarkan

Ynt: 96 Öncesi Tahoe'ların Motoru Sorunlumudur, Neden Tercih Edilmiyor ? 95 ve öncesi tek nokta enjeksyonlu mu karbüratörlümü yani..
  17. tarkan

96 modelden önceki tahoeların motoru sorunlumudur ? Neden tercih edilmiyor ? Vortec olmayan motora Lpg takılması daha hesaplı ama aynı oranda tasarruf ediliyormu ?
  18. tarkan

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. Araç hakkında biraz daha detay verebilirmisin ? Sahibindende ilanı varsa ilan nosunuda verirsen detaylara oradan bakalım.

19. tarkan

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. Fotoları (iç-dış) bekliyoruz..
  20. tarkan

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. Kaça aldınız ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri