Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1995-1998 arası RR 4.0 SE almayı düşünüyorum.
Forumda bu araçla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Kullanan vveya bilenlerden bu araçla ilgili bilgi alabilirmiyiz.
Ynt: Tahoe LS ve LT
Tahoe bakan arkadaşlar,baktığınız araçlardan çok çürük olanı varsa birbirimizi bilgilendirsek nasıl olur ? Uygun fiyatlı diye gidip masraflı arba almamak için..
Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..
Benim sattığım RR nin kaportasında ciddi çürümeler vardı(alan kişide bunları bilerek aldı).
Araçtan genel olarak memnunduk ,sonradan taktırdığımız kliması hariç. Antalyada yazın klimasız olmuyor.
Klimayı sonradan taktırdığımız için istediğimiz verimi alamadık...
Ynt: Tanıyan bilen varmı bu aracı
Bilmekten kastım aracı tanıyan varmı (siteden birinin olabilir yada siteden birinin gördüğü bildiği bir araçtır).
Evet üzerindeki mil. En çok düşündüren de o.
Ynt: Tanıyan bilen varmı bu aracı
Uzaktan araba bakmakta zor. :-\
Bu aracı bilende çıkmadı. İnşallah istanbula gidene kadar satılmazsa bakacağım. ;)
Aracı o bölgede usta olarak kime gösterebilirim ?
İlandaki arabayla ilgileniyorum.
Bu aracı bilen,tanıyan varmı ?
http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_blazer_kazasiz_gazli-91WQQaXQQ19117649WQQpXQQdisplayitem
96 modelden önceki tahoeların motoru sorunlumudur ? Neden tercih edilmiyor ?
Vortec olmayan motora Lpg takılması daha hesaplı ama aynı oranda tasarruf ediliyormu ?
Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..
Araç hakkında biraz daha detay verebilirmisin ?
Sahibindende ilanı varsa ilan nosunuda verirsen detaylara oradan bakalım.