Arama sonuçlarınız

1. REMZİ YOL

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor bizim avrupada yapacak işlerimiz var, anketle siz vakit geçirin he he he

2. REMZİ YOL

Kişisel Galeri (REMZİ YOL)

Ynt: Objektifime Takılanlar dost'a, dostlara.....
  3. REMZİ YOL

Ynt: Objektifime Takılanlar hünkar mahfili kuş yuvaları.. ecdadımız yapmış işte..

4. REMZİ YOL

Ynt: Objektifime Takılanlar bir üsküdar gezisinden kareler.. kedileri severim ama sadece fotoğraflarda.. ya bu görüntüyü çok sevdim. umarım beğenirsiniz.
  5. REMZİ YOL

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) maşallah çok güzel fotoğraflar. sanırım hdr uygulama var. bu şekilde dahada güzelleşmişler

6. REMZİ YOL

Ceyhan'da Sıradan Bir Gün

Ynt: Ceyhan'da sıradan bir gün. filistinli çocuk daha hayat denen şu acımasız şeyin ne olduğunun farkına varamadan acı bir tecrübe ile karşılaşıyor malesef. büyüklerimizden acımasız bir coğrafya teslim aldık, onu daha da acımasız hale getirip çocuklarımıza emanet edeceğiz. vucudu en hafif...

7. REMZİ YOL

Unutulanlar

Ynt: Unutulanlar ısınmak için ocak yanıyor, salonun ortasında ise tek bir sehba, sehbanın üzerinde bir gaz lambası ve ben ilk okul 1 veya 2 'deyim. kenarda dolabın üzerinde kömürlü bir radyo, radyoda tek bir kanal- radyo 1. "aman eşref, canım eşref" türküsü, radyo tiyatrosu, türk hafif müziği...
  8. REMZİ YOL

Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)

Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO) meseregan hocam uzun zamandır yoktun. umarım gönlünce bir gezi olmuştur. tabi bizzat yaşayarak tattığın güzelliklerden bir kaç kare ekleyin de bizim de gözlerimiz bayram etsin.
  9. REMZİ YOL

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) fotoğraflar gerçekten çok güzel. ama son fotoda memleketime gitmiş gelmiş oldum. :-) daha başka fotoğraflar bekliyoruz sizden.

10. REMZİ YOL

Ege'den Yansımalar... :)

Ynt: Ege'den Yansımalar... :) tekrar tekrar baktım ama , en güzeli yaprak-ayakkabı ve arnavut kaldırımı taşlar. başarılar dilerim.

11. REMZİ YOL

2.el Nikon D70 veya D80 Aranıyor

Ynt: 2.el Nikon D70 veya D80 Aranıyor herkes makinasından mamnun demekki. peki istanbulda 2. el makina satan güvenilir bir yer var mı. hayyam da filan.
  12. REMZİ YOL

Bush'a Son Veda :)

Ynt: Bush'a Son Veda :) varya.. ukala abd karizması yerle bir oldu. bu gazeteci arkadaşı kardeşim olarak göörüyorum artık. tek kelime helal olsun, onurunu yitirmekle karşı karşıya olan milletin onurlu duruşunu sergiledi. ya işbirlikçiler. neyse onlara hergün sövüyorum zaten.

13. REMZİ YOL

Hazanfer'in Gezdikleri

Ynt: Hazanfer'in Gezdikleri yok bizim enişte saframbolulu zaten, köyüde bu kanyonun hemen 300mt. yanında. gerçekten harika bir yer.
  14. REMZİ YOL

Hazanfer'in Gezdikleri

Ynt: Hazanfer'in Gezdikleri safranbolunun kastamonu istikametine doğru 10 -12 km çıkışında bir kanyon var. bu yaz o kanyona girme niyetimiz var ama , hayırlısı bakalım.
  15. REMZİ YOL

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor yüzyılın transferi olur ;D

16. REMZİ YOL

Kişisel Galeri (sererkaya)

Ynt: Kişisel Galeri (sererkaya) ben doğa fotoğraflarını beğendim.
  17. REMZİ YOL

Hazanfer'in Gezdikleri

Ynt: Hazanfer'in Gezdikleri karadeniz'de nereler buraları. nedir bu güzellik ALLAHIM. memleketim diye söylemedim , yanlış anlaşılmasın :-)
  18. REMZİ YOL

2.el Nikon D70 veya D80 Aranıyor

arkadaşlar bir arkadaşım için 2. el nikon d70 veya d80 makina arıyoruz. tavsiyelerinizi beklerim.

19. REMZİ YOL

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor yorgunuz dostlarım yorgunuz ;D avrupada o kadar maç yap, milli takıma o kadar futbolcu ver, türkiyedeki kupalar, ... eee. ne yapalım. yorgunluk diyelim artık. ;D ;D ;D ;D
  20. REMZİ YOL

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor bu altı muhabbeti 7 kişiyle 7-0 yenildiklerini unutturmak için yapılıyor olsa gerek ama, 6-0 'ı yazan tarih 7-0 'ı da yazıyor malesef..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri