Arama sonuçlarınız

1. REMZİ YOL

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) daha önce bu güzergahta böyle bir gezinti yapmışmıydınız. birde sadece portre mi çekilecek.

2. REMZİ YOL

Vizör ve Objektif Buğulanırsa

Ynt: Vizör ve Objektif Buğulanırsa çözüm için makinayı çantada değilde hazır durumda tutsa idim problem hâla devam edermiydi. ustalarım, yardım lütfen.
  3. REMZİ YOL

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... arkadaşım o kadar söyledi "git muayeneni yaptır kemer'de" diye. biz daha vakit var diyerek bu günü bekledik. şimdi dudulluya gidip tüv türk te muayene yaptırdık. iki ağır hasar, 3 te hafif hasarla muayeneyi tekrarlayacaz. güzelim demirleri...

4. REMZİ YOL

Anakonda Avcıları

Ynt: Anakonda Avcıları tercüman olduktan sonra iletişim sorun olmasa gerek :-) batılı ( yada modern) insanın göstermediği yakınlık ve sıcaklığı, hatta misafire hürmeti eminim bu fakir ama yürekleri zengin insanlardan bulabiliriz. değerlerin dejenere olduğu topluluklara özenmektense şahsen ben...
  5. REMZİ YOL

Kişisel Galeri (irfan-R)

Ynt: Kişisel Galeri (irfan-R) GERÇEKTEN GÜZEL YAA.

6. REMZİ YOL

Vizör ve Objektif Buğulanırsa

bu gün bir etkinlik vardı kültür merkezinde. proğramın sonuna doğru salon baya ısınmaya ve sıkıcı olmaya başladı. bari proğram bitmeden bir iki kare fotoğraf çekeyim diye makinayı çantadan çıkarttım. vizörden baktım ki o da ne. uğraşıyorum , uğraşıyorum bir türlü netlik olmuyor. sonradan anladım...

7. REMZİ YOL

Kişisel Galeri (REMZİ YOL)

Ynt: Objektifime Takılanlar Teşekkürler.. Ustalar yol gösterecek bizde inşallah daha iyi olmaya çalışacağız.
  8. REMZİ YOL

Ortaya Karışık.

Ynt: Ortaya Karışık. inşaallah. aslında geçtiğimiz yazda çok ısrar etti arkadaşım ama. bizim civcivin ilk seyehatini geçtiğimiz yaz memlekete yaptık. nasipse bu yaz inşaallah. niyet trabzon
  9. REMZİ YOL

Avcılık Zor Zenaat

Ynt: Avcılık Zor Zenaat hakan bey gerçekten harika bir çalışma. elinize sağlık.

10. REMZİ YOL

29 Ekim Havai Fişek Gösterisi

Ynt: 29 Ekim Havai Fişek Gösterisi ah. ah. yanarım yanarım. çalıştığım plaza inönü stadının tam üzerinde. gösteriyi görüntülemek için makinayı da yanımda götürdüm o akşam vardiyaya. büyükşehirin düzenlediği yarışmaya katılma hayalleri kurarak :-) amma ve lakin tam o saatte gıcık ve alkollü bir...

11. REMZİ YOL

Demiryolu Fotoğrafları

Ynt: Demiryolu Fotoğrafları beni taaa çocukluğuma götürdünüz ya. tam köyümüzün altından zonguldak- ankara tren yolu geçer. çatalağzı depoda babam bu makinaların tamirini yapardı. özellikle kara tren. biz okula gider- gelirken bizi tanıyan makinistler tam yanımızdan geçerken buharı salıverir ve...
  12. REMZİ YOL

Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan?

Ynt: Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan? hayırdır hocam ya .. nedir bu vahşi hayvan :-) aman dikkat et kendine :-)

13. REMZİ YOL

Ortaya Karışık.

Ynt: Ortaya Karışık. fotoğraflar çok güzel. ama bir tanesi var ki o çok şahane olmuş. of- cumapazarı.. number one . karadeniz farklıdır. nasip olursa bu yaz trabzonlu arkadaşımla geleceğiz oralara.
  14. REMZİ YOL

Bunlarda Benden Olsun mu??

Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? ben daha çok gül resmini ve sahili sevdim. gerçi sahile bir iki kuş ( martı, balıkçıl, karabatak) , yada kıyıya vurmuş budaklı bir ağaç ta dahil etseydiniz daha iyi olur gibigeldi bana.
  15. REMZİ YOL

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu hayırlısı ya. şimdiden bir heyecan bastı bizi. ustalara şimdiden teşekkür ederiz.

16. REMZİ YOL

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu s.a arkadaşlar. ismim remzi.istanbulda yaşıyorum. lise yıllarından bu güne fotoğrafla ilgiliyim ancak bu yaz nikon d 80 18 -135 mm makina sahibi olduk. amma ve lakin daha çooook amatörüz. doğa, sosyal kültürel etkinlik fotoları şu anki...
  17. REMZİ YOL

Ynt: Objektifime Takılanlar
  18. REMZİ YOL

Ynt: Objektifime Takılanlar evet karadeniz dağları, karabük- yenice, çaycuma civarları. fotoğraf gezileri neden olmasın. yeter ki proğramımıza uygun olsun. bu geziler nasıl, nerede olur.. bakalım.. olur inş.

19. REMZİ YOL

Ynt: Objektifime Takılanlar arkadaşlar bunlar daha ilk çalışmalarım, fotoğrafçılık adına. yani yıllardır fotoğraf çekerim ama bunlar daha farklı. artık kendime ait d80 makinam var ve fotoğrafçılğa bakış açım daha farklı. ayrıca eleştirilerinize de açığım. hiç gocunmam, hatta bunu bana yardım...
  20. REMZİ YOL

kazanda elmalar kaynıyor, pekmez yapılacak.. ilginç bir manzara. yağmur yağıyor iken nehir ve dağın güzel görüntüsü.. nehir kenarı ve yağmur çişeliyor. yağmur bulutları boşalmak üzere.. bunlarda ankara hacı bayram camii yakını bir noktadan..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri