Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM
Alıntı
Bugün aldıgım karavanı..benim gibi birine 30 yıl tahammül edip ,beraberligimizin "Altın Yılı" (ben mi yanılıyorum..10-20-30 yıl ) nı geçirmeme sebep olan eşime hediye olarak ona aldım........yANİ kARAVAN BENİM DEGİL..BEN MİSAFİR...
Ynt: Akbük Camping hakkında bilgisi olan var mı?
Bir küçük düzeltme notu.
9 yıl önce Akbük deki Av. arkadaşım belediye başkanından bir yer ayarlayarak bir kamping açmıştı.Hatırladığım kadarı ile ücret alınmıyor büfe karavandan yenilen içilenin parası ile yetiniliyordu.Elektrik, tek göz duş ve...
Ynt: Dernekler, Federasyon (UKKF) görüşler(im)
Sevgili arkadaşlar,
Bu günlerde üzerinde konuşulan Federasyon-Dernek- Üye İlşkileri üzerine yazdığım bir yazıyı (burada da) sizlerle paylaşmanın faydalı olacağına inanıyorum.
Selamlar,
Federasyon - Dernekler- Üyeler
ASYA' nın kurucu üyesi ve ilk...
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Gidenler donup kaldılar galiba.
O gün bu gün haber yok katılımcılardan... :-X
Hepsi de iyi insanlardı...
Yazık oldu ne diyelim... :'(
Selma ve ben çok isterdik üşütme,donma pahasına bile olsa. Ama çok üzülerek...40 yıllık arkadaşlarla akşam buluşmasına katılmak durumundayız. :(
Bir dahakine diyelim artık.
Hepinize çok selam ve muhabbetler.. :D
Tüh bee..Kötü havaları kaçırdınız.
Ne güzel donacaktınız hepiniz...
Akşam TV haberlerinde;
"Ağzlarında birer parça börek, ellerinde donarak çatlamış çay bardakları ile kaskatı kesilmiş bir kaç karavancı Maltepe sahilinde bulunmuştur"... ;D
Ynt: Doğum Günü Kutlamaları.
Bu trafik karışıklığından cımbızla ayıkladığım arkadaşlardan,
*** Sn. "enverdede" ye teşekkür ederim.Nice Evcan da karşılaşmalara diyeyim.. ;)
*** Sn. "dağ çiçeği" ne eş durumundan arkaya saklanmayıp kişisel kutlamasından dolayı kocaman bir alkış istiyoruuummm...
Ynt: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Dünya Kadınlar Günü üzerine değerli kabin amirimin bir makalesini sizlerle paylaşmak istedim...
Bizden size selam ve sevgiler...
Rüzgar &Selma
KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA DEĞİL SAHİPLENMEDİR
Selma Soyak
İşte yine “8 Mart dünya kadınlar günü” kutlama haberlerini...
Neyse son günde ipi göğüslediniz... :D Teşekkürler ederim...Güzel İzmir' e Rüzgar dan selamlar..
Teşekkür ederim,sağolun anibal_anibal.
Sizin de ömrünüz uzuuun ve mutluluklarla dolu olsun...Teşekkür ederim... :)
Geç kalmış sayılmazsınız Kutlu Doğum Haftam Perşembe günü sona erecek. :D
Vekaleten kestiğiniz pastayı bir dahaki sefere asaleten keseriz...Gelemediğim için üzgünüm.
Teşekkür ederim.
İlk yoklamam 2009 da ( bir gnl.cerrah tarafından) yapıldı. Şimdilik beş yıl...
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri
Bekir bey,
Serginizin başarılı geçmesini dilerim.
Buralardan oralara yetişmek zor ama gönlümüz siz san'ata önem veren karavancı dostlarla birlikte her zaman.
Bir karavandan "neş'et eden" fotoğraf sanatçıları, ressamlar, yazarlar değilmidir karavancı...
Teşekkürler Hakan kardeşim. :)
Yusuf,şu sağlık dilekleri de "olamazsa olmazlar" arasında baş köşeyi aldı artık :( .Teşekkür ederim.
Evet ailecek nice mutlu yıllara diyelim.Teşekkür ederim.
Hocam şu börek muhabbetini de Ferhat başımıza sardı galiba.Hem...
Kutlu doğum haftamı ilk duyuran olarak Nermin &Ferhat'a teşekkürler ediyorum.Nermin hanımın büyük nezaket gösterip haber vermesine rağmen toplantınıza katılamadık maalesef...
Size de uzun ,mutlu ve sorunsuz geziler dilerim.
Ancaaak..Şu vekaleten pasta "götürmeğe"...
Ynt: Hermetik LPG'li Karavan Sobası
Bacanın çapının 140 mm. olduğunu da dikkate almak gerekir.
Boyaya zarar vermemesi için aracın dışına doğru ne kadar çıkması gerektiğini de öğrenmekte fayda var.
Sürgülü kapı tarafına monte edilecekse delik yerine dikkat etmek gerekir.
Sonuçta, bacanın...