Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar
Bizde yaklaşık 25 yıla aşkın süredir willys puckup var son 10 yıldan beri 1952 model ford 2500(dizel) motorlu kaiser şanzumanı var gayet güçlü ve performanslı...Biz willys fındık bahçesınde kullanıyoruz dik yamaç ve dere(su geçeşlerinde) yüklü halde gayet iyi... kolay gelsın...
Ynt: Cj alımı yardım..
ben erciyes üniversinde okuyorum kayseride ki araç evime 15 uzaklıkta okula gidip gelirken benimde ilgimi çekmişti ;) şimdide burda gördum...inşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız.
Ynt: Gezenbilir Ordu Grubu
Ad- Soyad: Yusuf Ziya Demir
Doğum Tarihi ve Yeri: 1992 - Ünye
Memleket: Ünye/Ordu
Semt:
İlgi Alanı: Arazi Araçları, Off-Road,Doğa
Araç: willys pickup -1952
ellerinize sağlık çok ama çokkkk güzel olmuş araba ve yapılan işlemleri hiç sıkılmadan ilk sayfasından son sayfasına kadar bir kitap gibi okudum her yorumu
kazasız belesız bol çamurlu gunlerde kullanın...
Ynt: Willys M38 Arıyorum
acaba istambul daki beyaz willys bu mu acaba ve sahibi hala satıyormu??? bı bilgim yokkk bir bakın istersenizz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67726.msg816299#msg816299