Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

2001 Satılık Discovery Td5

Ynt: 2001 Satılık Discovery Td5 hayırlı satışlar hasan abim harika duruyor.

2. __ C J  7 __

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba güle güle kullanın aracınızı maşallahı var
  3. __ C J  7 __

"nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi

Ynt: "nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi çok güzel bir çalışma ve paylaşım olmuş ellerinize sağlık devamında her ay paylaşılırsa memnun oluruz

4. __ C J  7 __

88 Hidrolik 2500cc Dizel

Ynt: 88 Hidrolik 2500cc Dizel lastikler petlas nr3 mü? ben mi benzettim, eğer öyleyse aman dikkat römork lastiğidir o asvalt kullanımında çok büyük risk oluşturur. hayırlı satışlar
  5. __ C J  7 __

62.750km'de 2006 Model Suzukı Grand Vıtara 2.0 Otm 5k

Ynt: 62.750km'de 2006 Model Suzukı Grand Vıtara 2.0 Otm 5k öncelikle aramıza hoşgeldiniz, monte aslında yeni değil. sadece yorum yapmadan takip etmiş arkadaşımız ya da abimiz, kayıt tarihi aralık 2008 ;D gezenbilirde aracın kalması isteniyorsa araca güveniliyordur ki isteniyordur. sıkıntı...

6. __ C J  7 __

İlçe, İlçe Kim Nerede?

Ynt: İlçe, İlçe Kim Nerede? bir ara harita uygulaması vardı şuan aktif mi bilmiyorum. üyeler harita da iş/ev konumlarını nickleriyle beraber işaretliyebiliyodu.

7. __ C J  7 __

Erzurum Yakutiye'de Ki Pick-up Lar

Ynt: Erzurum Yakutiye'de Ki Pick-up Lar satıcıya da bakmak gerek. eğer belli şahıslar satış yapıyor ve uygun fiyat varsa kurum çıkması ihtimali yüksek. ancak şahıslar satıyorsa o yöre de pick upların kullanışlı olduğunu gösterir.
  8. __ C J  7 __

Jeep Grand Cherokee 5.2

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 aracınız hayırlı olsun, güzel görünüyor. yeşil renkte ZJ ye çok yakışıyor. eklentiler yapmak için çok acele etmeyin. ilk etapta ihtiyaçlarınız karşılayacak bir takım lastik ile araziye çıkmaya başlayın. araçtan ve gezilerden beklentilerinize göre araç şekillenmeye...
  9. __ C J  7 __

Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı)

Ynt: Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı) olayın anafikri niteliğindeki yazıyı da eklemişsiniz uğur bey. kesme kısmını gördüğümde eyvah demeye başladım ama sonucun iyi olacağına eminim. çünkü çok araştırılarak işe girişildiği belli. anlatımda harika fazlasıyla teşvik edici ve basite indirgenmiş...

10. __ C J  7 __

Cam Filmi Konusu Hortladı.

Ynt: Cam Filmi Konusu Hortladı. su içindeki aracın camı içerden kırılabilir mi ? sorusu aklıma geliyor, ancak karada olan ufak tefek kazalarda camın kırılıp dağılmasını film engelleyebilir bu sayede yaralanmaları bir nebze engeleyebilir diye düşünüyorum. tabi bu teoride uygulamada neler...

11. __ C J  7 __

Araç Stickerı

Ynt: Araç Stickerı gezenbilir stickerı isterseniz site içi arama yaparak birkaç modele ulaşabilirsiniz ancak reklamcılarda bastırmanız gerekli. izci stickerı isterseniz facebook üzerinden okan tozundan isteyebilirsiniz gönderim yapıyor. genel olarak hali hazırda bulmanız çok zor, net üzerinden...
  12. __ C J  7 __

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım CJlerde 1978 sonrası daha değerlidir, orjinal olarak ekstraları vardır(disk fren, elektronik ateşleme vs.) fotolardan bu daha düzgün duruyor ancak fotolardan kıyas yapmak pek doğru değil. sonuç olarak araç koyu renk kusurlar varsa bile gizliyor

13. __ C J  7 __

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım lastikler kaplama, tente yok(çok büyük eksiklik) , direksiyonda problem(ucuz birşey olsa yaptırırlardı bence), ön takımda problem(çok geniş bir tabir sürprize açık ifade bence). aracı parlatarak, krom aksesuara boğmuşlar; albeni katan da bu. fiyat hakkında pek yorum yapmak...
  14. __ C J  7 __

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu aklın yolu bir diyelim o zaman :D
  15. __ C J  7 __

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu bu halini ben çok beğendim, bir önceki sadeliğinden kurtulmuş yüzüne gözüne renk gelmiş sanki :D iyi günlerde kullanınız

16. __ C J  7 __

Cj5 İçin Yardım

Ynt: Cj5 İçin Yardım lpg tankı için küçük çaplı silindir tüpleri koltuğun arkasına montaj hali oldukça kullanışlı oluyor. ya da simit tankı arka koltuğun altına montaj yapılabiliyor. 2.si pek sağlıklı olmasa da yapılıyor. malum CJ5 in iç hacmide dar olduğu için pek fazla alternatif olmuyor.
  17. __ C J  7 __

Cj5 İçin Yardım

Ynt: Cj5 İçin Yardım usta için maslak sanayiye uğra önünde CJ olan bir çok dükkan göreceksin fiyat, fikir alabilirsin. parça olarak yaman ticaret, tar oto, ulus otomotiv vb. google amcadan tellerine ulaşabilir fiyat ve fikir alabilirsin
  18. __ C J  7 __

Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) yavuzemre merhabalar, hevesini kırmak istemem ama söylenenler uygulamada oyle kolay olmuyor. bir kaç dediğin üzerinden gideyim; CJnin güzel duruşunu sağlayan besttop marka tentedir, yapmalar genelde kötü durur, yamamakla dikmekle olmaz...

19. __ C J  7 __

Bu Kadar Pratiğini İlk Defa Göreceksiniz.

Ynt: Bu Kadar Pratiğini İlk Defa Göreceksiniz. yok artık ya bu nedir böyle ;D hem 2x2 hem tek el ile taşınabiliyor hem de her yerde gidiyor. suzuki maruti (yanılmıyorsam) gibi bir aracın bagajına da sığabiliyor. seri üretime geçmesi gereken bir proje bence :D
  20. __ C J  7 __

Ekonomik Cj5?

Ynt: Ekonomik Cj5? üzerinde 6 silindir motor ile (3800 veya 4200 hiç fark etmez) 35 kuruş yakma ihtimali sıfır. o vatandaşın matematik ile alakalı bir problemi var ki o kesin ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri