Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

Bir tarih uyanışa geçiyor

Ynt: Bir Tarih Uyanışa Geçiyor harika bir görünümü var nette biraz araştırma yaptım ve edindiğim bilgileri paylaşmak istedim. C202 ve c303 olarak adlandırılan kodları olmakla beraber laplander olarak genel ada sahip. dikkatli bakınca belli oluyor zaten ama arka kısım çıkabiliyormuş hard top...

2. __ C J  7 __

Yeni Hobi Aracımız 4x4 Kendimiz Yaptık :)

Ynt: Yeni Hobi Aracımız 4x4 Kendimiz Yaptık :) oyle tek fotoğrafla olmaz ;) , biraz teknik bilgi biraz daha bol fotoğrafla konuya devam ediniz lütfen
  3. __ C J  7 __

Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm

Ynt: Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm kaplamanın kalınlığı 3.5 - 4 mm mi ? ben mi yanlış anladım. eğer bu kadar kalın ise kaplamada çatlama olmuyor mu? yada kaplamanın esneme gibi özelliği de var mı ? bilgi için teşekkürler

4. __ C J  7 __

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 Low2 Garage hedef ve amaç çok güzel hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın
  5. __ C J  7 __

Uzaktan Motor Çalıştırma

Ynt: Uzaktan Motor Çalıştırma otomatik araçlar için daha verimli bir sistem gibi duruyor. sonuçta kışın kullanılacaksa el freni donmaya karşı çekilmiyor dolayısıyle viteste bırakıyoruz bu durumda manuel için kullanım zor. illaki kullanıcam diyenler için sistemin yanında takozda hediye edilmeli ;)

6. __ C J  7 __

Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri

Ynt: Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri fotolar harika, kurtlarınızı çok iyi dökmüşsünüz. devamını bekliyoruz.

7. __ C J  7 __

Otomatik Far Sensörü

Ynt: Otomatik Far Sensörü merhabalar tavsiye paylaşımınız için öncelikle teşekkürler. parça ve montaj fiyatınıda paylaşırsanız daha memnun oluruz. sens 56 için parça olarak 120 TL gibi bir fiyata rastladım ayrıca yerli üretimmiş bu ayrıca hoşuma gitti. Ancak benzer özellikleri taşıyan modülleri...
  8. __ C J  7 __

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi fotoları bekliyoruz ;)
  9. __ C J  7 __

Aro Şanzıman Acill Yardımm

Ynt: Aro Şanzıman Acill Yardımm sizin araç Aronun hangi modelinden ? spartana ise onlarda toros şanzımanı olduğnu biliyorum. eğer 200lü 300lü serilerden ise muhtemelen yine piyasada bir aracın şanzımanıdır, özel olduğunu zannetmiyorum. eğer aroya özel şanzıman ise de bulgaristana, romanyaya...

10. __ C J  7 __

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin fiyat çok iyiymiş. belki de 16.5 '' olduğu için bu fiyat olabilir mi ?

11. __ C J  7 __

Amerikadan Yeni Geldi Xj :)

Ynt: Amerikadan Yeni Geldi Xj :) harika görünüyor bol resim bekliyoruz
  12. __ C J  7 __

%100 Ağaç Karavan Evler...

Ynt: %100 Ağaç Karavan Evler... çekme karavandan ziyade imara kapalı alanlara cekip orada kalacak sabit yapı kıvamında mesken. Ancak tekerleği olduğu için karavan sınıfında. kemal sunalın bir filmini hatırlattı bana :) :) ancak gerek görsel olarak gerek kullanım tasarımı olarak harika görünüyor

13. __ C J  7 __

Cj8 Almayı Dusunuyorum

Ynt: Cj8 Almayı Dusunuyorum şanzıman sr4 mü T176 mı acaba? hayırlı satışlar
  14. __ C J  7 __

Cj-5 Direksiyon Boşluğu

Ynt: Cj-5 Direksiyon Boşluğu sanayi içinde uydurmasyon şekilde yükseltme sonucu tabi ki aynı sorunu yaşayanlar var. tek değilsiniz sonda olmayacaksınız. çözüm CJ için hazır yükseltme kiti alarak yükseltme yapmalısınız. 2inç ve 4inç seçenekleri var tercih sizin. fiyat olarak belki tuzlu gibi...
  15. __ C J  7 __

Motor,şanzıman,diferansiyel Yağı

Ynt: Motor,şanzıman,diferansiyel Yağı fiyatlar gercekten uygun hayırlı satışlar dilerim

16. __ C J  7 __

Arkadaşlar Defender V8 3,5 Yarış Aracımız Var Bunun Radyatörünü Kasaya Almak İstiyoruz Arka Tarafa B

Ynt: Arkadaşlar Defender V8 3,5 Yarış Aracımız Var Bunun Radyatörünü Kasaya Almak İstiyoruz Arka Tarafa Bunu Nasıl Yapar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87253.510 yukarıda fanların yapılış sayfası var(35. sayfa ve devamında). detaylı baştan sona projeyi okumak isterseniz aşağıdaki...
  17. __ C J  7 __

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) KC sisler, Warn vinç gibi kaliteli malzemeler kullanılırken lastikte niçin kaplama tercih edildi acaba ? genel görüntüsü güzel ellerinize sağlık
  18. __ C J  7 __

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin 140 litrelik lpg tankı mı o ? ??? o nasıl birşey yahu.

19. __ C J  7 __

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan çok çoooook geçmiş olsun Osman Bey, çok sinir bozucu bir durum. Allah sabır versin inşallah kurtarılabilirler.
  20. __ C J  7 __

Www.rhinooverland.com & Www.gezenbilir.com Araç Üstü Çadır Açık Arttırması

Ynt: Www.rhinooverland.com & Www.gezenbilir.com Araç Üstü Çadır Açık Arttırması hayırlı olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri