Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

Sıfır Bilgi İle Cj Toplama

Ynt: Sıfır Bilgi İle Cj Toplama yapılan yorumlar yanlış değil, hepsi yerinde katıldığım yorumlar. CJ statüsünde asla tutulamayacak hatta para ile asla alınmayacak araç(biraz ağır oldu galiba...) ama bu araç sonuçta bağış gibi olmuş. olayın tecrübe kazanılacak bir kobay olarak düşünülürse fena...

2. __ C J  7 __

2006 Mitsubishi Pajero Dizel

Ynt: 2006 Mitsubishi Pajero Dizel güncel fiyat 48500 ilgilenenlere duyurulur
  3. __ C J  7 __

Cj8 Temiz Bakımlı Ağır Bakımları Yapılmış

Ynt: Cj8 Temiz Bakımlı Ağır Bakımları Yapılmış bu kadar emek ve uğraştan sonra çamurlu fotolarını göremeden satılması üzücü, inşallah kıymetini bilecek birine gider. Hayırlı satışlar

4. __ C J  7 __

Custom Buggy Yapmak

Ynt: Custom Buggy Yapmak 126 bis kullanılarak yapıldığını yabancı forumda görmüştüm, çokta harika birşey yapmışları. projesini bile paylaşmışlardı. netten araştırılarak fikir edinilebilir
  5. __ C J  7 __

Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar

Ynt: Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar ön tampon ve motor üst kapağı hariç krom parça yok onlarda ne kadar hayat bulur size kalmış. aynalar vs. boya krom değildir.

6. __ C J  7 __

Custom Buggy Yapmak

Ynt: Custom Buggy Yapmak öncelikle aramıza hoşgeldiniz, tahminen arkada motorlu yapmak istiyorsunuz, TR de genelde vw beetle motoru ve alt yapısı kullanılarak kolayca yapılıyor. Ancak toros motoru kullanarak yapanlarda gördüm duydum. Uno da olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim. ancak...

7. __ C J  7 __

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız terbiyesiz herif ya böylelerini adamı katil eder, bu arada adama son bir çift lafım olurdu. bu arabanın sıfırını ... alırsın, Türkiye ye en son 2001 modelleri geldi ;D ;D ;D
  8. __ C J  7 __

Cj 8 Hakkında Yardım !!!

Ynt: Cj 8 Hakkında Yardım !!! öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve aracınız hayırlı olsun. sorduğunuz sorulardan aracınızla alakalı epey tereddütünüzün olduğunu hissediyorum. aracı artık almışsınız aracın geçmişini kurcalamak yerine zevkini çıkarmaya başlayın. etrafınızda söylenenlere de takılmanın...
  9. __ C J  7 __

Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar

Ynt: Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar son durum nedir ? satılacak parçalar mevcut mu

10. __ C J  7 __

Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin üstü açık CJ hevesi var sizde anlaşılan ama kapalı şuanki halini çok arayacaksınız. bari hardtopu kesecek kişi tekrar takılabilecek şekilde işlem yapsın ki geri dönüş kolay olsun. yan ve arka kapı için yazlık olarak ayrı bir takım olması...

11. __ C J  7 __

Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites

Ynt: Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah aradığınızı bulabilirsiniz
  12. __ C J  7 __

Az Yakan 4x4 Öneri

Ynt: Az Yakan 4x4 Öneri 178 hp olan model Şehir içi yakıt tüketimi 9.1 Lt/100 km Şehir dışı yakıt tüketimi 7.0 Lt/100 km Ortalama Yakıt tüketimi 7.7 Lt/100 km 136hp olan model Şehir içi yakıt tüketimi 8.9 Lt/100 km Şehir dışı yakıt tüketimi 6.8 Lt/100 km Ortalama Yakıt tüketimi 7.5 Lt/100 km...

13. __ C J  7 __

Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites

Ynt: Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites TR de sayılı bulunan aracı arıyorsunuz ve belirttiğiniz fiyatta bence biraz düşük. bu fiyata düzgün bir CJ bile bulmak zor. eğer dediğiniz kriterlere uygun araç varsa ve bu aracı kafaya koyduysanız beklemenin anlamı yok. bakın görün derim.
  14. __ C J  7 __

Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

Ynt: Kocaoğlan Artık Satılık (cj5) hayırlısı olsun saygın. biran için 6 yı öncesine gittim yaşadıklarımı yazılarında görür gibi oldum, tekrardan hüzünlendim. CJ bir arabadan taşıttan öte birşey; evlat de, sevgili de, dost de, ne dersen de ama sadece bir araç değil işte. anlatılmaz yaşanır...
  15. __ C J  7 __

Spıntıres Off-road Bilgisayar Oyunu

Ynt: Spıntıres Off-road Bilgisayar Oyunu demoyu indirdim biraz oynadım grafikler gayet iyi çamur hareketleri gerçekçiliği çok yüksek. tavsiye ederim biraz kafa dağıtmak için iyi bir seçenek. paylaşım için teşekkürler

16. __ C J  7 __

Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen

Ynt: Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen aracın eski sahibi gezenbilirden mesajınızı görürse yakıt ile alakalı doğru cevabı verecektir, hatta ekstra bilgilerde ;)
  17. __ C J  7 __

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler genel itibariyle el emeği göz nuru olmuş. o kadar çok işçilik ve detay var ki hepsine yorum yapmak mümkün değil ancak genel itibariyle beğendim ellerinize sağlık. belirtmeden geçemeyeceğim her fotoğrafta gözümü tırmalayan iki detay var. birincisi...
  18. __ C J  7 __

Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin öncelikle aracınız hayırlı olsun, bir konuda fikrimi belirtmek isterim hard topunu bence çıkarmayan CJ6 ya branda yakışmıyor. güvenlik gerekçesiyle de hardtopu çok ararsınız.

19. __ C J  7 __

Tpms // Lastik Basıncı İzleme Sistemi

Ynt: Tpms // Lastik Basıncı İzleme Sistemi güzel sistemmiş alırsanız yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz
  20. __ C J  7 __

Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

Ynt: Kocaoğlan Artık Satılık (cj5) tekrar satılık ilanı görünce inan üzüldüm Saygın. hayırlısı olsun ne diyelim inşallah kıymetini bilecek birine kısmet olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR