Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir

Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir kalitesini ispatlamış markalar kesinlikle mevcut, ancak LPG konusunda en önemli faktörün usta olduğunu düşünüyorum ve defalarca tecrübe ettim. en kaliteli sistem usta sıfatını haketmeyenin elinde montaj olduktan sonra ne kıymeti var ???

2. __ C J  7 __

Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...

Ynt: Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir... kendinize dert arıyorsanız iyi bir fırsat ;) üzerine biraz daha ekleyerek daha derli toplu bir CJ bakmanızı öneririm. nacizane kendi fikrimdir.
  3. __ C J  7 __

İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler

Ynt: İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler CJ de sanki sadece lpg kullanılıyormuş gibi bir hesap yapıp hiç yakmıyormuş diye düşünürken, senin yazını gördüm de içim rahatladı saygın :):)

4. __ C J  7 __

Km Saati Bozuklukları

Ynt: Km Saati Bozuklukları hüseyin dışarı bağlı kalmak değil de dışarı açılamamak üzücü bence :( birkaç yıl önce bu konu yine gündeme gelmişti, Sami Bey(CJ7V8) ebay üzerinden aparat bulmuşt)u takıp takmadığını hatırlamıyorum. konu da ya kendi aracının revizesini yaptığı konu altında ya da...
  5. __ C J  7 __

Tavsiye

Ynt: Tavsiye bence acele etme, bu 3 ilandan çok net görülüyor ki tam olarak ne istediğine karar verememişsin. önce araç sana ne şekilde hizmet verecek onu belirle. sadece şehir içinde kullanılacaksa kendine eziyet etme. sadece şekil için bu araçların kahrı çekilmez maddi boyutu da cabası...

6. __ C J  7 __

Cj 8 Kullanıcıları Helpp

Ynt: Cj 8 Kullanıcıları Helpp araç fotoğraf üzerinde gerçekten iyi duruyor. aracın satıcıları CJ den anlamadığı da kesin. ayrıca dikkatinizi çekti mi bilmem fakat araç kısaltılmış CJ 7,5 diye tabir ettiğimiz forma getirilmiş. iyi ustanın ellerinde bu hale geldiyse tercih edilebilir (bence bu...

7. __ C J  7 __

Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum

Ynt: Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum Niyazi Bey probleminiz çözüldü mü ? benzer problemleri babamda görmüş biri olarak otomatik vitesten hala korkarım yanaşmam.
  8. __ C J  7 __

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi şase numarasından sorgulayınız gerçekten 79 mudur çıkar ortaya aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
  9. __ C J  7 __

Satılık Yapılı Suzuki Samurai Sj413

Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Samurai Sj413 öncelikle hayırlı satışlar, fiyatı ben mi göremedim yazmıyor mu ? ikinci sorum ise ayna maruti değişimi sanırım yapılmamış (yapılsa yazılırdı diye düşünüyorum) 31lik lastikleri nasıl gidiyor ? kalkış vs. ?

10. __ C J  7 __

Eşimin bana erken doğum günü hediyeleri YENİ TAMPONLARIM :)

Ynt: Eşimin Bana Erken Doğum Günü Hediyeleri Yeni Tamponlarım :) araçlarla ilgili masraflar eşlere söylenirken genelde bir tane sıfırı eksik söylenir ;D sizde durum çok farklı. şimdilik iyi gibi dursa da CJ nin asla bitmeyeceğini öğrendiğinde inşallah tavır değişmez. belli ki parça fiyatlarına...

11. __ C J  7 __

Satılık Emsalsiz Toyota Land Cruıser Lj 73 2.4 Turbo Dıesel

Ynt: Satılık Emsalsiz Toyota Land Cruıser Lj 73 2.4 Turbo Dıesel bulunmaz hint kumaşı diye bir tabir vardır ya, işte o laf tam bu araca uyuyor. hayırlı satışlar
  12. __ C J  7 __

Satılık Emsalsiz Offroad Donanımlı 2.8l Ln06 Toyota Hilux

Ynt: Satılık Emsalsiz Offroad Donanımlı 2.8l Ln06 Toyota Hilux hayırlı satışlar dilerim, kafama takılan bir soru var 96 model ln 106 nın motoru neden yapılır ya da yaptırılır ? öldürülmesi zor bir motor. piyasada üst kapağı açılmamış ama kaporta haşat olmuş LN65 ler bile varken diri görünen...

13. __ C J  7 __

Satılık Emsalsiz Offroad Donanımlı 2.8l Ln06 Toyota Hilux

Ynt: Satılık Emsalsiz Offroad Donanımlı 2.8l Ln06 Toyota Hilux satan siz misiniz yoksa sadece paylaşım amaçlı mı ilanın linkini eklediniz?
  14. __ C J  7 __

Rangerıma Ne Kadar Para Ayırmam Lazım?

Ynt: Rangerıma Ne Kadar Para Ayırmam Lazım? ford ranger ve aynı araç olan mazda b2500 için yükseltmeler hazır kitler dışında da yapılabiliyor. gezenbilirin içinde de konuları mevcut biraz araştırırsanız bulabilirsiniz önler torsiyonlu olduğu için çok kolay yükselebiliyormuş, yükseltme sonrası...
  15. __ C J  7 __

Cj5 1977 Zonguldak :)

Ynt: Cj5 1977 Zonguldak :) gayet temiz diri bir araca benziyor. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. hubları ankara ve istanbuldaki parçacılardan temin edebilirsiniz. bildiğim bir kaç parçacı netten numaralarına ulaşabilirsiniz ankara rauf usta istanbul yaman ticaret, tar oto vs.

16. __ C J  7 __

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. tam virajda olmuş neyseki başka araçta yokmuş.
  17. __ C J  7 __

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model Ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan çok fonksiyonel bir model
  18. __ C J  7 __

Cj5 Otomatik Şanzıman

Ynt: Cj5 Otomatik Şanzıman TH 400 otomatik şanzıman kullanıldığını duymuştum

19. __ C J  7 __

Krom Ön Panjur Fiyatı

Ynt: Krom Ön Panjur Fiyatı fiyat için yaman ticaret, tar oto, ulus otomotiv den fiyat alabilirsin
  20. __ C J  7 __

Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 (satıldı)

Ynt: Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 amanda aman göstergesinde ışıkları da yanarmış ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR