Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım hadi geçimiş olsun gözünüz aydın.

2. __ C J  7 __

TOYOTA LAND CRUİSER niye yok ve pahalı, sanırım sebebini buldum.

Ynt: Toyota Land Cruiser Niye Yok Ve Pahalı, Sanırım Sebebini Buldum. resmi kuruma işaret doğrudur :D gerçekten insana iç çektirten cinsten garajları var. ancak fotoyu çektiğim yer şahsa ait gibiydi
  3. __ C J  7 __

Toyota Mega Cruiser

Ynt: Toyota Mega Cruiser baya değişik bişey, sivil modelin arka tekerlerine de yön verilebiliyormuş paylaşım için teşekkürler

4. __ C J  7 __

Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ;

Ynt: Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ; benzer durumu bende yaşamıştım debriyajdan kaynaklı muhtemelen. arazi vitesi low konumunda kalmış olabilir mi ?
  5. __ C J  7 __

Satılık Volkswagen Tosbağa Motoru

Ynt: Satılık Volkswagen Tosbağa Motoru durudukça değerlenmiş motor ;D altın bile bu kadar prim yapmadı bunun hammaddesi daha kıymetli birşey olsa gerek.

6. __ C J  7 __

Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım.

Ynt: Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım. yorumların çoğu tecrübelerle defalarca ispatlanmış. yeniden keşiflere gerek yok bence. sizin tercih edeceğiniz iki araçta CJ den anlayanların kesinlikle tercih etmeyeceği modellerden maceraya gerek yok açıkçası. bütçen 10000e gelmiş zaten 5000 daha...

7. __ C J  7 __

High Pinion Dana 60 Ön Difransiyel

Ynt: High Pinion Dana 60 Ön Difransiyel ön dana 60 olacaksa devamı hayal bile edmiyorum ;) projenizde kolaylıklar dilerim bizimle de paylaşırsanız memnun oluruz
  8. __ C J  7 __

Tüm Araçlar İçin Süper Uygulama

Ynt: Tüm Araçlar İçin Süper Uygulama güzel birşeymiş water transfer printing ya da sulu transfer baskı yazarak arandığında yerli üreticilere ulaşılabiliyor. uygulama ve fiyat bilgisi alınabilir. istanbulda bir yer http://www.sulukaplama.com/tag/water-transfer-printing/
  9. __ C J  7 __

Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen .

Ynt: Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen . kesinlikle katılıyorum fark etmezler bile yeter ki düzgün bir işçilik olsun. yani derme çatma olmayan, teknik olarak doğru çalışan sisteme kim itiraz eder ki ?

10. __ C J  7 __

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu baya işler yapılmış son hallerinden foto isteriz kolay gelsin selamlar

11. __ C J  7 __

Pajero

Ynt: Pajero aydın usta aramıza hoşgeldiniz. aracınız diri duruyor hayırlı satışlar dilerim. ancak belirtmeden geçemeyeceğim gezenbilir, 4x4 araçlara merakı olan ve bunların piyasalarını da takip eden insanlarla dolu. size maliyeti yüksek olmuş olabilir ancak piyasasını araştırmanızı tavsiye...
  12. __ C J  7 __

Ruhsat Yenileme

Ynt: Ruhsat Yenileme bilgilendirme ve detaylı anlatım için teşekkürler Emin Abi

13. __ C J  7 __

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi çok ince bir yere vurgu yapılmış tebrikler ve teşekkür ederim
  14. __ C J  7 __

Dunlop A/t Lastik Kullanan Var Mı?

Ynt: Dunlop A/t Lastik Kullanan Var Mı? fiyat çok uygunmuş güle güle kullanılsın emin abi. binek lastiklerinde dunlopun iyi olduğunu duymuştuk A/T de nasıl acaba tecrübelerini ve yorumlarını bekliyorum selamlar
  15. __ C J  7 __

Cj Kullananlar Tavsiye Lazım

Ynt: Cj Kullananlar Tavsiye Lazım 1- yeni araçlar arıza yaparken eski araçların arıza yapması kaçınılmaz. ancak bakımlı aracın arıza yapma olasılığı azalır. aracı iyi tanırsan, bakım-onarım işi biraz da elinden gelirse seni kolay kolay yolda bırakmaz. 2-motor olarak orjinalinden uzaklaşmış CJ...

16. __ C J  7 __

Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var...

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var... ihtiyaçlarınıza göre akla gelen ilk cevap 5 kapı vitara JLX ancak civicten sonra size biraz dar ve kaba gelmiş olabilir. bundan dolayı biraz daha suv tarzı ve geniş araç istiyorsunuz gibime geldi. test ettiğiniz aracın durumuda sizi...
  17. __ C J  7 __

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan harika gidiyor, insanın aracının en ufak puluna kadar bilip tanıması ne güzel bir duygudur. elinize, emeğinize, paylaşımınıza sağlık
  18. __ C J  7 __

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S maşallah güzel görünüyor daha çok fotoğraf bekliyoruz

19. __ C J  7 __

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek bilgiler için teşekkürler Emin Abi
  20. __ C J  7 __

Alınık Vitara 5k 1.6 Jlx Manuel

Ynt: Alınık Vitara 5k 1.6 Jlx Manuel vitara piyasası malesef çığrından çıkmış durumda, kimin ne istediği piyasanın ne durumda olduğu belli değil. borsanın hep yükselen cinsli modeli :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR