Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

Araca Komple Pütür Boya Uygulaması ?

Ynt: Araca Komple Pütür Boya Uygulaması ? pütürlü boya ile boyanmış land cruiser gezenbilirde payleşılmıştı (fotoları diğer bilgisayarımda paylaşamıyorum malesef) görsel olarak çok hoş görünüyordu ancak pürüzlü yapısı ile kullanışlılığı tartışılmıştı. samurai ile amaç sadece oynamak ise...

2. __ C J  7 __

1984 Fj 40 Hakkında

Ynt: 1984 Fj 40 Hakkında ya da illa ki hem asfalt hem arazide kullanacağım diyorsanız; en çok tercih edilen ve memnun kalınan BF goodrich A/T lastiği araştırmanızı tavsiye ederim
  3. __ C J  7 __

Sahibinden

Ynt: Sahibinden kesinlikle katılıyorum bazı CJ satanlar sadece kendilerinin Cjden anladığını zannederek yazılar yazıyorlar. TR de tek, daha iyisi yok, bir de yuvarlak rakam maliyeti 50bini buldu vs. Hele ki CJ7 ilanlarında illaki 3-5 sazan çıkıp sallıyorlar da sallıyorlar, komik buluyorum...

4. __ C J  7 __

Ssangyong Actyon Sport İçin Ofsetli Saç Jant Arıyorum

Ynt: Ssangyong Actyon Sport İçin Ofsetli Saç Jant Arıyorum kenan çarpışantürk, ismini duymuşsunuzdur muhtemelen ofroad için ofsetli jant üretiyorlar. yaptıran arkadaşlar olmuştu. fikir ve fiyat alabilirsiniz. http://www.bijonjant.com/
  5. __ C J  7 __

Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı ellerinize sağlık kullanışlı birşey olacağı kesin. scooterın üzerindeki duruşunu merak ediyorum resim varsa paylaşırsanız memnun oluruz. kolay gelsin

6. __ C J  7 __

Cj5 Arazi Kilidi Çıkma

Ynt: Cj5 Arazi Kilidi Çıkma site içinde hub diye ararsanız eski ilanlara ulaşabilirsiniz.

7. __ C J  7 __

Çıkma 30x9,5x15 Good Year Wrangler At

Ynt: Çıkma 30x9,5x15 Good Year Wrangler At bence de çok mantılı. ticari çıkar gözetmeden insanların birbirlerinin işlerini karşılıklı görmeleri, paylaşmaları çok güzel. fikir sizin buyrun ilk konuyu siz açın Emin Bey, saygınlığınızdan ötürü konuda fazla kirletilmemiş olur selamlar.
  8. __ C J  7 __

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" Tsl, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock Ve Fazlası hayırlısı olsun uğur bey bunca emekten sonra ayrılmak çok zordur.
  9. __ C J  7 __

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 +1 hepimizin ortak derdi bu ama ne bilgi ne sonuç var, hayırlısı bakalım

10. __ C J  7 __

Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80)

Ynt: Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80) aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, ilk lastikler boggerdı sanırım onlara ne oldu ? bu arada artık avatar resminizinde değişmesi lazım babür bozulabilir ;)

11. __ C J  7 __

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu bence de fazla sade olmuş, sadece barı takarak bir de bakmanı tavsiye edeceğim. sisler gözünü yormuş olabilir. zevk senin tabi ki iyi sürüşler dilerim.
  12. __ C J  7 __

Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri

Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri benim kafama yatan bir konu değil bu. şöyle ki bu ordu her türlü savaş şartlarını düşünerek kendini güçlü kılacak hazırlıklar yapıyor . örneğin çeşitli roketler, tanklar, personel, araçlar vs. yani tüm bunlar düşünülürken ihtiyaç olacak 4x4...

13. __ C J  7 __

Araçla İlgili Yorumlarınızı Bekliyorum 1994 Grand 5.2

Ynt: Araçla İlgili Yorumlarınızı Bekliyorum 1994 Grand 5.2 http://gezenbilir.com/index.php?topic=97780.new;topicseen#new
  14. __ C J  7 __

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum gayet başarılı duruyor ellerinize sağlık, maliyet bilgisi alabilirmiyiz
  15. __ C J  7 __

Balıkavı İçin Araç

Ynt: Balıkavı İçin Araç mekanik ve pickup kelimelerinin en başarılı aracı hilux. işinizi fazlasıyla görür her türlü malzemeyi de yanınızda 4 arkadaşıda her yere götürür. bazı modellerinde lsd var ama kilit olayı ucuz yollu da çözülebilir. 85-87 dizel yada 91-92 benzinli seçenekleri bütçenize...

16. __ C J  7 __

Araçla İlgili Yorumlarınızı Bekliyorum 1994 Grand 5.2

Ynt: Araçla İlgili Yorumlarınızı Bekliyorum 1994 Grand 5.2 yanlış hatırlamıyorsam gezenbilir üyelerinden birinin aracı. ilan konularına bakarsanız bulabilirsiniz
  17. __ C J  7 __

Yorumlarınız Nedir?

Ynt: Yorumlarınız Nedir? Öncelikle ilandaki bir yanlışlığı düzeltelim 25 cm uzatark CJ 8 değil cj7 ölçülerine getirilmiş fotolardan da belli zaten. ilanda yazılanlar gerçekten yapıldı ise hard toplu bir CJ için fiyat makul.
  18. __ C J  7 __

Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!!

Ynt: Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!! o CJ rüya gibi birşeydi resimlerde gördüğümüz kadarıyla en ufak yerinde bile farklı bir özen,uğraş vardı. sayfalarca olan konuyu okuduğunda hak vereceksin zaten. senin isteğine gelirsek illaki CJ 7 istiyorum dersen piyasada çok alternatifin yok...

19. __ C J  7 __

2.7 crd yakit tuketimi sorunu

Ynt: 2.7 Crd Yakit Tuketimi Sorunu aslında genel olarak araçlar çok yakmıyor, problem yakıtımızın litre fiyatı...
  20. __ C J  7 __

Artık Tarih Olan Micro Arabalar

Ynt: Artık Tarih Olan Micro Arabalar güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR