Arama sonuçlarınız

1. M

Şeker Bayramı Karadeniz Gezisi Duyurusu (19-22 Eylül 2009)

Ynt: Şeker Bayramı Karadeniz Gezisi Duyurusu (19-22 Eylül 2009) Tarık arkadaşım, Şeker Bayramı olduğunu düşünerek düzeltmiştim. ;) Yanlışlık yok ise ve doğrusu Kurban Bayramı ise, yeniden düzenliyeyim...

2. M

Genişletilmiş Cj ?..

Ynt: Genişletilmiş Cj ?.. Benim bildiğim, Maslak sanayide Atilla'nınki... O da 20 cm diye biliyorum ;)
  3. M

Dünyanın En Tehlikeli Kenti

MEKSİKO (A.A) - 27.08.2009 Meksika'nın ABD sınırındaki Ciudad Juarez kentinin dünyanın en tehlikeli kenti olduğu bildirildi. Kamu Güvenliği Yurttaşlık Konseyi adlı Meksikalı bir sivil toplum kuruluşunun raporunda, 1,4 milyon nüfusa sahip olan kentte, geçen yıl 100 bin kişi başına 130 cinayet...

4. M

İspanya'da Domates Savaşına 40 Bin Kişi Katıldı

MADRİD (A.A) - 26.08.2009 Festivaller ülkesi İspanya'nın Valencia kenti yakınlarındaki La Foia de Bunyol kasabasında yapılan meşhur domates savaşına bu yıl 40 bin kişinin katıldığı, 110 ton domatesin kullanıldığı bildirildi. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmek için İspanya'nın birçok...
  5. M

En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel.

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. Ekonomik bir alternatif çözüm olabilir. ;) Bu arada uyarmadan geçemiyeceğim; 3. ve 4. fotoğraflarda görülen, strap (tekstil halatı) kullanmadan ağaca bağlanan vinç halatı uygulaması yanlıştır. Ağaçlara çok büyük zarar verir. Her off-road aracında, ağaç...

6. M

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Destek için teşekkür, uygun bir zamanda toplanıp konuşuruz ;)

7. M

İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009)

Ynt: İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009) Güzel vakit geçirmişsiniz ;) Gittiğiniz bölge tam olarak neresidir Hasan?
  8. M

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim Şimdi... yani... iyilik mi yapıyorsun? Kötülük mü? ???
  9. M

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Proje aşamasındaki bir etkinlik için; önümüzdeki yıl Temmuz ayında 15-20 gün boş vakti olan 4 motorcu arkadaşa ihtiyacım var aslında ;)

10. M

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? İki senedir plan yapıyoruz ama, gerçekleştiremedik bir türü >:( Başarıcaz sonunda, 15-20 günlük bir gezi yapıcaz ;)

11. M

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Murat arkadaşım, iyi yolculuklar... Gezi dönüşü, anlatımını izlemek keyifli olacak... ;)
  12. M

Trafikte Daha Fazla Dikkat...

Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat... Sonuna kadar izleyemedim, kusura bakmayın ???

13. M

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade O grupla konuşup, etkinliklerini fotoğraflamalarını ve burada bizlerle paylaşmalarını sağlayabilirsiniz belki. ;) İzlemekten keyif alırız. ;)
  14. M

Dadaşlar Ltd. (Dinamo Revizyon ve Oto Elektrik) - Ümraniye, İstanbul

- Oto elektrik bakım ve tamirat işleri. - Revizyonlu marş ve şarz dinamosu satışı. - Marş ve şarz dinamosu tamir ve bakımı. Sebahattin Kotan DADAŞLAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Güven Sanayi Sitesi L Blok No: 15 Ümraniye - İstanbul Tel: 0216 634 44 34 - 0533 769 80 12
  15. M

Ürün Adının Yerini Alan Markalar

Ynt: Ürün Adının Yerini Alan Markalar Kamyonetlere "cemse" derdik eskiden = Aslının "GMC" markası olduğunu çok sonra öğrendim.

16. M

XJ Yükseltme Alternatifi ?..

Ynt: XJ Yükseltme Alternatifi ?.. Xj için 3" yüksek bir ölçü. Takoz ve makas kavisleri ile oynayarak yükseltmeyi tavsiye etmem. Fazla donanımlı olmayan ucuz kitler var, onları kullanmanı öneririm. 1" veya en fazla 2" yükseltmeyi; yapımı ekonomik olduğu için, ön helezonlara takoz koyarak ve...
  17. M

XJ Yükseltme Alternatifi ?..

Ynt: XJ Yükseltme Alternatifi ?.. Off-road etaplarında aracın ortalama sürati çok düşüktür... Ortalama sürat 10-20 km'lerdedir dersem abartmamış olurum herhalde. Sağlıksız bir yükseltmenin esas sorunu ve riskleri, asfaltta giderken ve özellikle de virajlarda ortaya çıkar.
  18. M

Suzuki Swift 4x2 - 4x4 1.5 Otomatık

Ynt: Suzuki Swift 4x2 - 4x4 1.5 Otomatık Başlık konusu dışında kalan mesajlar silinmiştir... Bu bölümde "Suzuki Swift" ile ilgili "teknik" ağırlıklı konular tartışılmalıdır. Kolay gelsin ve forumumuzda keyifli paylaşımlar...

19. M

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Önümüzdeki günlerde, mesela kışın bir haftasonu "toplu gösterim" düzenleyerek (derneğimizin sinama salonunda ;)) Mehmet ile birlikte ve onun anlatım desteği ile tüm filmleri izleriz arkadaşlar. ;) Kabak çekirdeği ve çaylar da şirketten ;)
  20. M

Gizemini Koruyan, İlginç Anıtlar

Ynt: Gizemini Koruyan, İlginç Anıtlar İngiltere'deki Salisbury Düzlüğü'nde eskiden dinsel törenler için kullanılan büyük taşlardan oluşan bir çember vardır. Başlangıcı İngiliz adalarındaki Neolitik insanlara kadar uzanmaktadır. Keskiyle yontulmuş, düzgünleştirilmiş ve dışarıdan yerel bölgeye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri