Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 bin km oldu.sarfiyatta değişiklik olmadı ama bu bir kıstas olmayabilir.çünkü aracı aldığımdan beri aynı tip lastik kullanıyorum.sadece markalar farklı.
syg.
hayırlı olsun.peugeot 2008 de kullanıyorum ve memnunum.bazı yorumlara rağmen virajlarda sorun yaşamadım.ıslak zeminde de tatmin edici.hafif çamurda da başarılı bence.girdiğim hafif arazide hiç sorun yaşamadım.peugeotun grip controlü ile birleşince beni tatmin ediyor.
önceki lastiğim goodyear...
İnsan olarak sorunumuz galiba doğanın işleyişini kendi arzumuza göre yeniden set etmeye çalışmak..Ben 52 yaşındayım ve öküz gibi olduğu yere (halıya) pisleyen görmedim..Ama doğaya çıkmış ve sıkışmış arkadaşın bir ağaç ya da çalı dibi araması kadar doğal bir şey yok..Haa, siz yanınızda wcnizi...
anladım ama ikinci cümleye ''Ayrıca'' diye girince olmamış tabi.İkinci cümle başına ''Ancak'' koyalım :smiley:
Bu da olmamış ise harbiden sizi anlamammışım :smiley:
Saygılar efendim..
Bu Ankara'dan İzmir'e taşınan firma (??) değil mi?Bir arkadaşda karavanına bakım için bırakmıştı ve sonuç hüsrandı..
Bence başlıklar sabitlenmeli..Bu kadar şikayet normal değil.
:)
Yazının sonundaki mutlu insan portresi ve resmedilen koy şimdi oturdu.Sokakağzı deyince diğer yerleşim yeri ve kalabalık aklıma geliyor.Kesinlikle en güzel yerde bitirmişsiniz olayı..
Okan Motelin sahiplerine gelince;kesinlikle çok tatlı insanlar..Oraya her gidiş akraba ziyareti gibi...
O günler sürmeyin artık..bugünkü fiyatlarla 300 dolarlık bir aletten bahsediyoruz.Hayatı karmaşıklaştırmayın..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi