Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Finlandiya markası olan ve Finlandiya`da üretilen Ice Peak, outdoor ürünleri özellikle Avrupa ve Japonya`da çok popüler. Internetten araştırabilirsiniz. Nano teknoloji ile üretilen NanoQuickdry sayesinde çabucak kuruyan ve ütü gerektirmeyen ultravitole filtreli kumaştandır.
Kollardaki dügmeler...
Garantili outdoor ürünleri satan ve cok saglam bir Alman markasi olan Schöffel`den patentli MTS (moisture Transfer System) ve ACF (Active Comfort Fabric) özellikleri olan nanaoteknolojili kumaştan üretilmiş outdoor ve günlük kullanıma uygun şık gömlek.
Outdoor gömleklerin standart özelliklerinin...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kamp Duyurusu (11-12 Nisan 2009)
Arac uygun olursa tabi ki cumartesi sabahtan gelmek isterim, ama eger ogleden sonra gelecek araclarda yer kalirsa ogleden sonra da katilabilirim onlarla. Bu durumda yanimizda yolu bilen birisinin...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kamp Duyurusu (11-12 Nisan 2009)
Ben Arac tercihi yapmadim, kim müsaitse onun araçta gelirim dedim. Cadir isine gelince benim cadir 1 kisilik, esyalari aracta biraksam bile ancak ben sigiyorum, iki kisi denenmistir ama olmuyor...